Bestille en bamse. Min datters yndlings bamse, da den gamle er væk lige pt😱 10 min senere er pakken pakket og afventer forsendelse. Klokken er 23.30 en mandag. ! Service 10/10 Betjenten 10/10... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har fået den bedste service og oplevelse ved Klaudia. Hun både sendte billeder til mig, svarede hurtigt på mail og alt var bare en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg shopper her.
Yritys on vastannut
Ejer meget service minded. Skrev og ringede da varen var forsinket og gav et afslag i prisen. Det hele endte lykkeligt da varen alligevel ankom til tiden og fødselaren blev glad. Fint indpakket. V... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne der... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi får dit barn til at smile. Fun and Chic er en dansk virksomhed, der sælger naturrelaterede søde og bløde bamser i højeste kvalitet til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige slags tøjdyr, fra globale virksomheder som f.eks Wild Republic, Living Nature, Aurora, Uni-Toys.
Kildevej 12, 4470, Svebølle, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne derfra igen.

Very quick delivery! Very nice packaging. 10/10 can recommend

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Fik min pakke rigtig hurtigt. Bamsen, som jeg havde bestilt, var pakket så fint ind.
Det bedste var nok den fine lille håndskrevet besked, som var skrevet på følgessedlen. Det var bare så hyggeligt og noget der helt sikkert, vil få mig til at bestille derfra igen 😊

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Min datters yndlingsbutik at købe bamser i, fordi man her kan få nogle specielle.

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Mange gode ting online og nemt at bestille, hurtig levering og fin information hele vejen.

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Min bedste anbefaling af FunAndChic. Unikke varer, hurtig levering, helt fantastisk service med ekstra hilsen og lille guf vedlagt. Man bliver glad af at pakke deres forsendelse ud.

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Item was even better than described and service + shipping was super sonic fast!
A pleasure!

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Super hurtig levering. Flot indpakning og en lille hilsen 👍 klar anbefaling herfra.

Very fast delivery
A very Nice gesture with a candy and a handwritten note
Will recommend anytime

Vastaus yritykseltä FunAndChic
God handel. Bamsen fra Wild Republic levede helt op til forventningen. Fint pakket og leveret mindre end 24 timer efter bestilling. Godt sted at handle. :)

Vastaus yritykseltä FunAndChic
Hurtig levering og rigtig fin kvalitet.
Jeg vil bestemt handle her igen.