Saanut 5/5 tähteä

Anders og Daniel har vært ansvarlig med søknad for å fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt å gjøre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De håndterte prosessen proffesjonelt og... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ønsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel Ødegård i Fradele.no. Fikk i går melding om at søknaden er innvilget. Det som karakteriserer Ødegård er høy faglig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han ført på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomført meget bra og innenfor avta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg og min kone skulle fradele en tomt på vår eiendom i 2020. Tok kontakt med Fradele.no v/Anders Ødegård. Dette førte til en meget hyggelig og ryddig kommunikasjon mellom oss, saksgang og en fornøyd... Näytä lisää

1. Kiinteistösijoitus

Yrityksen kirjoittama

Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjør innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn søknader til kommunen på vegne av våre kunder.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Raskt og effektivt

Dette gikk veldig greit. Raske og effektive både i prosess og kommunikasjon.
Delingen var på plass etter kort tid.

23. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fradele.no

Takk skal du ha John! Og takk for veldig godt samarbeid og et spennende oppdrag.

Fikk rask og god hjelp av Fradele.no

Fikk rask og god hjelp av Fradele.no

Vi skulle dele av to tomter og hadde ikke erfaring fra før. Prosessen gikk rett gjennom i kommunen, med påfølgende prosess i kartverket. Alt innenfor normert tid og ingen klager. Prisen var det heller ingenting å si på👍🏼, anbefaler dem gjerne

31. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fradele.no

Så hyggelig at dere vil anbefale våre tjenester videre Astrid, det setter vi stor pris på! Takk for at vi fikk hjelpe dere litt på det spennende prosjektet. Ekstra kjekt at søknaden om deling også gikk rett gjennom :-)

Godt fornøyd

God kommunikasjon og klarhet i hva som var oppdraget og hva pris ville være. Utført før forventning, og fine statusoppdateringer.

3. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fradele.no

Veldig kjekt å høre, tusen takk!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin