Anders og Daniel har vært ansvarlig med søknad for å fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt å gjøre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De håndterte prosessen proffesjonelt og... Näytä lisää
Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjør innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn søknader til kommunen på vegne av våre kunder.
Langnesvegen 12, 6409, Molde, Norja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vi opplevde en ryddig prosess, med erfaren og driftig saksbehandler!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Alt gått veldig bra. Anbefales.
Gode tilbakemeldinger og informasjon.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Fikk hjelp av Daniel til fradeling av tomt i Son. Er svært tilfreds med deres håndtering av saken og kan gi de mine beste anbefalinger!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Gutta v. Daniel hjalp meg til å fradele en tomt i Askim, til godkjent tiltak. Veldig rask respons og enkel kommunikasjon. Takk for god help!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Ønsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel Ødegård i Fradele.no. Fikk i går melding om at søknaden er innvilget. Det som karakteriserer Ødegård er høy faglig dyktighet, hurtige leveranser og fakturering som avtalt. Kommunen ba underveis om en georapport på tomten og et samarbeidende selskap leverte denne meget raskt. Fradele.no får min beste anbefaling.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han ført på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomført meget bra og innenfor avtalte kostnader og tidsrammer. Også fradelingen i Flakstad kommune skjedde uten noe uforutsatt og innenfor tidsfristen.
Jeg kan på det sterkeste anbefale å benytte Fradeling.no

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Vi skulle fradele en litt kronglete tomt, og hadde behov for rask prosess grunnet lovendringer. Det fikk vi. Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler uten forbehold. Inga og Erik

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Vi ble profesjonelt loset gjennom prosessen, og er veldig godt fornøyd med rask effektiv saksbehandling og et godt resultat.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
I en egentlig rett fram sak, er jeg glad jeg valgte en profesjonell partner som Anode AS. Super service fra A til og Å med god oppfølgning underveis i det som ble en litt mer kronglete prossess enn først antatt, men dette var ikke Anode sin feil :).

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Det er godt å kunne sette vekk tidkrevende papirarbeid og søknader, og samtidig stole på at noen gjør en god jobb for deg. Anbefaler Fradele, uten deres hjelp hadde vi nok stått fast i papirmølle enda.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Rutinert og nøye. Tipset om løsninger og hadde de riktige kontaktene. Ikke den letteste tomten å fradele, men det løste seg!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Utrolig fornøyd med hva Fradele v/Anders og Daniel fikk til på så kort tid. Delingen var på plass 9 dager etter innsendt søknad.
Profesjonelle og effektive aktører som jeg anbefaler å det sterkeste!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Jeg og min kone skulle fradele en tomt på vår eiendom i 2020. Tok kontakt med Fradele.no v/Anders Ødegård. Dette førte til en meget hyggelig og ryddig kommunikasjon mellom oss, saksgang og en fornøyd kommune. De hjalp oss også med og få veirett på plass. Skal du/dere fradele tomt, anbefaler vi Fradele.no på det sterkeste! Mvh Tove og David Jensen, Nordmoveien 49B, 3053 Steinberg.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
De ordnet alt fra A til Å. Fantastisk å få hjelp i et papirbyråkrati hos kommunen. God informasjon underveis på e-post, sms og telefon. De kom med anbefalinger og forklarte grundig steg for steg veien til vi var i mål med å skille ut 2 tomter på min eiendom.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Veldig fornøyd. God oppfølging og profesjonell utførelse. Kan trygt anbefale Fradele.

Vastaus yritykseltä Fradele.no
God opplevelse fra start til slutt! Ryddig og rask kommunikasjon, god kjennskap både til reguleringsplan og kommuneplan, med god forståelse for hva som skulle til for å få søknaden godkjent. Ingen innsigelser hverken fra naboer eller kommune, og søknaden gikk dermed rett igjennom på rekordtid.

Utrolig fornøyd!
Veldig lettvint.
Profesjonelle og dyktige folk.
Anbefales!!!

Vastaus yritykseltä Fradele.no
Gjorde alt de skulle på en god måte. Litt interne kommunikasjonsproblemer var det, men det løste seg.