Saanut 5/5 tähteä

Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geholpen door Oscar. Hij was zeer geduldig, niet opdringerig en een goed advies met hoor-en nadelen. Heeft bruikbare tips om te fotograferen.

Saanut 4/5 tähteä

Cameraset gekocht en bij thuiskomst bleek het toch niet helemaal mijn ding (te klein!). Kon probleemloos binnen 24 uur omruilen, dus goede service! Vriendelijk personeel. Eigenaar/manager mag wel een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij aankoop van een Ricoh GR4 Monochrome, had ik een menselijke fout gemaakt. Dankzij F***r die aan de webshop computer zit, is alles top in orde gekomen. Wat een team, wat een hulp, wat een professio... Näytä lisää

1. Valokuvaliike
  2. Kamerakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!

4,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Topservice! Zeker bestellen!

Ik was al een tijdje aan het spelen om iets te doen met mijn kennis over de 1ste wereldoorlog en 2de wereldoorlog (Amerikaanse burgeroorlog, Vietnam). Het leek me leuk om via een route de beide wereldoorlog af te stappen en hierbij telkens op zoek te gaan naar bepaalde belangrijke punten.

Hierbij had ik een actioncamera van Sony in gedachten. Hoewel ik via Bol.com of Amazon wou kopen wou ik liever een bedrijf als Foto De Vakman helpen in deze tijden.

Toen ik alles wat ik wou bestellen heb besteld zag ik plots bij andere bedrijven de camera op uitverkocht staan. Ik kreeg toen ook melding van Foto Vakman dat de camera niet in voorraad. Hierbij was ik een beetje in paniek geschoten (autisme is op dat vlak niet leuk) en helaas met ongeduldigheid geïnformeerd bij hen. Door dat deze lieve mensen enorm druk hadden en een achterstand hielp het me ook niet.

Gelukkig maandag een mail gekregen van hen dat alles inorde komt en ze de camera al hebben opgestuurd. Hierbij wil ik nogmaals mijn excuses aanbieden en voor deze topservice een welverdiende 5 sterren.

Wie wilt bestellen bij dit bedrijf, twijfel niet!

17. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

De Vakman voor fofto toestel!

Bij Foto de Vakman een Canon EOS 4000D camera gekocht. Ondanks de scherpe prijs ook erg goede en klantvriendelijk behandeling! Bij het ophalen van de camera namen ze uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en kwamen tevens met goed advies voor bijpassende tas. Absolute aanrader!

14. huhtikuuta 2021

Beste prijs en snelle levering

Beste prijs en snelle levering
Heb hier een Fujifilm XT-3 besteld en twijfelde in eerste instantie, want deze zaak was bij mij niet bekend, maar ben nu al een maand lang aan het fotograferen met mijn nieuwe toestel en kitlens. Super!

31. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Dit is een uitlopend artikel dat we…

Dit is een uitlopend artikel dat we niet meer op voorraad hebben.
We hebben deze speciaal voor u besteld, ik kan deze dus helaas niet retour nemen.
Misschien kunt u deze op marktplaats verkopen.

Roland

Geweldig he zo"n reactie...

31. heinäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Dé winkel voor mijn fotogear

Als jaren ben ik tevreden klant van Foto de Vakman. Van oudsher een fysieke fotowinkel die heel slim heeft ingespeeld op online. Daardoor is Foto de Vakman een winkel met én scherpe prijzen en een fysieke winkel, waarbij je een relatie opbouwt met de medewerkers. Service staat bij Foto de Vakman hoog in het vaandel en op dat gebied hebben ze me ook nog nooit laten zitten. Tevens pro-dealer voor meerdere merken, dus van mij een dikke 10!

9. maaliskuuta 2020

Snelle levering!

Snelle levering!
Eerlijke prijzen op de site.
Kwaliteit en en aftersales’s moet ik nog ervaren.
Tot nu toe tevreden!

28. marraskuuta 2019
Saanut 3/5 tähteä

Olypus E-m 10II zilver + EZ-M14 - 150R

Afgelopen vrijdag gekocht bij Foto de Vakman Uden. Keurig geholpen en voorgelicht. Wilde eerst bij betalen met creditcard kosten doorberekenen( wat helemaal niet meer mag). Uiteindelijk netjes opgelost door verkoper. Vandaag een review schrijven om 6 jaar garantie te krijgen blijkt de camera online € 10,00 goedkoper geworden te zijn t.o.v. afgelopen vrijdag. Jammer........ ☹
Over de kwaliteit van de camera kan ik nog niets zeggen daar ik deze nog niet heb gebruikt.

14. lokakuuta 2019

Prima ervaring

Mijn 'grote' camera heb ik ook bij Foto de Vakman gekocht. In de winkel, gewoon aan de balie. Mooie zaak, straalt vertrouwen uit. Nu wilden we een 'kleine' camera er bij. Online besteld met wat accessoires. Werd prima verpakt een dag later bezorgd. Tot nu toe goede ervaringen.

17. heinäkuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin