Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Näytä lisää
Geholpen door Oscar. Hij was zeer geduldig, niet opdringerig en een goed advies met hoor-en nadelen. Heeft bruikbare tips om te fotograferen.
Cameraset gekocht en bij thuiskomst bleek het toch niet helemaal mijn ding (te klein!). Kon probleemloos binnen 24 uur omruilen, dus goede service! Vriendelijk personeel. Eigenaar/manager mag wel een... Näytä lisää
Bij aankoop van een Ricoh GR4 Monochrome, had ik een menselijke fout gemaakt. Dankzij F***r die aan de webshop computer zit, is alles top in orde gekomen. Wat een team, wat een hulp, wat een professio... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!
Marktstraat 10, 5401 GH, Uden, Hollanti
- fotodevakman.nl
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Snelle levering in goed beschermde verpakking
Op zoek naar een lastig te verkrijgen Canon-lens kwam ik op de site van Foto De Vakman, die wel voorraad had. Zeer snelle levering in goed beschermde verpakking. Kan niet beter!
Hele slechte service
Voor de tweede keer een tekentablet retour gestuurd omdat deze crashte na hun advies om hem opnieuw te kalibreren. Dat is inmiddels 10 weken geleden.
Op mijn verzoek om een vervangend product is tot op heden niet gereageerd. Op mijn herhaalde verzoeken om een status update wordt ook al niet gereageerd. Ik zou worden teruggemaild, maar dat gebeurt telkens niet. Ook toezeggingen om terug te bellen worden niet nageleefd. Gewoon hele, hele slechte service.
Geweldige service en goede levering
Duidelijke en overzichtelijke website…
Duidelijke en overzichtelijke website met correcteinformatie. Het product is snel geleverd tegen een nette prijs. Zou hier weer bestellen!
Niet voor herhaling vatbaar
Op 5 Juli een Miops Smart Trigger gekocht en betaald via de website.
De prijs was volgens de website € 225,- De volgende dag werd ik gebeld door Foto De Vakman, de prijs was niet correct en er moest € 40,- bijbetaald worden ,anders geen verzending. Met tegenzin hier aan voldaan. Bij levering op 7 Juli haperde de flits kabel soms maar door omstandigheden kon ik hier pas op 2 Augustus meer aandacht aan schenken. Contact opgenomen met FDV in Uden, waar een geïrriteerde dame boos reageerde met ""Waarom komt u daar nu pas mee"" Op mijn opmerking dat je van zulke apparatuur een levensduur van meer dan 3 weken mocht verwachten bond ze toch enigszins in.
Zij zou terug bellen, je raadt 't al, niemand belde.
Op 3 Augustus opnieuw gebeld, nu met een andere medewerkster, die mij aanraadde de kabel op te sturen. Dit op dezelfde dag gedaan.
Niets meer van gehoord tot ik op 10 augustus nog maar een keer gebeld heb, en de kabel onaangeroerd nog steeds bij FDV lag. Maar hij zou dan alsnog naar Miops verstuurd worden. Op 22 augustus
kreeg ik bericht van FDV dat een nieuwe kabel verstuurd was. Op 24 Augustus wordt deze door de PTT als zijnde bezorgd gemeld, maar tot op heden niets ontvangen. Dit op advies van de PTT de 25 Augustus bij FDV gemeld en tot op heden niets meer van FDV gehoord ,ondanks het feit dat zij verantwoordelijk zijn voor verzending,zit ik nu al een maand zonder kabel.
De volgende aankopen dus niet meer bij Foto De Vakman .
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering. Alles prima geregeld !
De 100-400 Nikon-Z telelens besteld. De volgende dag werd de bestelling geleverd. Goed verpakt en inclusief track and trace en factuur. Dikke prima!
Beunhaas en co
Helaas verkocht deze verkoper Foto de Vakman mij via Bol 5 verpakkingen polaroidfilmpjes (€74!) die tegen de uiterste gebruiksdatum aanzaten. Iets waar ik aanvankelijk geen weet van had. Ik kocht de polaroids samen met een veel te hoog geprijsde camera en deed deze cadeau. Helaas mislukte elke foto, terwijl de filmpjes goed werden bewaard. In eerste instantie dachten wij dat de camera verkeerd bedient werd, maar dit bleek niet geval. Verder onderzoek wees uit dat de geleverde filmpjes over de datum waren en dat dit de oorzaak is van het mislukken van de foto’s. Uiteraard heb ik meteen contact gezocht met de verkoper, maar deze bleek allesbehalve mee te werken. Aanvankelijk werd er zelfs niet eens op mijn klachten gereageerd. Pas nadat ik Bol zelf inschakelde, kreeg ik twee mails op één dag dat er op de volgende maandag gereageerd zou worden. Lang verhaal kort: de verkoper Foto de Vakman vindt het allemaal wel best …. Hij heeft zijn geld al binnen. Foto de Beunhaas is een betere benaming voor deze winkel die in producten en dienstverlening echt een zware onvoldoende verdient.
Verkoopt mij een showmodel.
Verkoopt mij een showmodel zonder medeweten en wenst niet te ruilen... #opgelicht.
Zoals je in andere review leest, geen correcte service. Ik loop terug naar cameranu of kameraexpress.
Prima tas
Goed product, dat wel, alleen bleek dat mijn lens met zonnekap erop niet goed paste in de tas, maar dan maar zonder kap, snelle levering.
Snelle verzending en concurrerende prijs
Snelle verzending. Besteld en volgende dag geleverd. Prijs was de laagste op het internet. Ben er ook een keer fysiek vanuit Enschede naar toe gereden en heb daar goed advies gekregen bij aankoop van een.lens
Alles TOP ook kennis van zaken
Goede en perfecte service, kennis van zaken. Snelle afhandeling, Kortom uiterst tevreden
Zou het vrijdag ontvangen,maar het…
Zou het vrijdag ontvangen,maar het bezorgen is voor de 4e keer uitgesteld.
We zijn nu dinsdag, niet bezorgd.
Gebeld met fotodevakman, eerst werd de verbinding verbroken en nu zijn ze niet bereikbaar?
Hoop op een oplossing, want ik heb de bestelling al betaald....helaas. Op de website staat dat de klant dat de klant centraal is.........hoop t
Snelle service van de bestelling
Snelle service van de bestelling, het apparaat welk ik heb aangeschaft werkt perpect.
2 bestellingen gedaan
2 bestellingen gedaan, beide bestellingen zijn niet geleverd. Plots vragen ze 3x de prijs van de verkoopsprijs, en indien ik dit niet betaal leveren ze niet.
Dit zijn geen correcte mensen met enige zin van verantwoordelijkheid.
Meermaals goederen besteld, prima winkel!
Meermaals goederen besteld, snel geleverd tegen een prima prijs! Deze winkel beveel ik iedereen aan.
Nog geen reactie gehad om de zonnekap…
Nog geen reactie gehad om de zonnekap te retourneren… staat binnen 24 uur op. Ontevreden
Prima assortiment en prijs
Bijzondere adapter gekocht die prima past voor een goede prijs.
Zeer goede service en snel
Kundig en vriendelijk personeel die de…
Kundig en vriendelijk personeel die de tijd neemt!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.