Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Näytä lisää
Bij aankoop van een Ricoh GR4 Monochrome, had ik een menselijke fout gemaakt. Dankzij F***r die aan de webshop computer zit, is alles top in orde gekomen. Wat een team, wat een hulp, wat een professio... Näytä lisää
Cameraset gekocht en bij thuiskomst bleek het toch niet helemaal mijn ding (te klein!). Kon probleemloos binnen 24 uur omruilen, dus goede service! Vriendelijk personeel. Eigenaar/manager mag wel een... Näytä lisää
Zaterdag een Leofoto Monopod head VH-20 ontvangen. deze heeft lichte beschadiging opgelopen. Een kwartier voor de winkelsluiting gebeld met een medewerker er werd niet gezegd bel maandag maar ter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!
Marktstraat 10, 5401 GH, Uden, Hollanti
- fotodevakman.nl
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
prettige zaak
prettige zaak, lang wachten op een medewerker…. meer dan eenmalig
Altijd goed en eerlijk advies ongeacht
Altijd goed en eerlijk advies ongeacht budget… daar houden ze altijd rekening mee. Nemen de tijd om alles uit te leggen hoe bv je camera werkt
Beste fotograaf ooit heb nog nooit zo’n…
Beste fotograaf ooit heb nog nooit zo’n mooie pasfoto’s gehad echt een top zaak en ontzettend vriendelijk geholpen
TOP SERVICE!!
In één woord: TOP!
Ik kom al jaren bij Foto de Vakman in Uden, sinds ik begonnen ben met fotografie. Inmiddels meerdere camera’s aangeschaft en iedere keer word ik weer van A tot Z geholpen. De service is geweldig – ze nemen de tijd, geven eerlijk en deskundig advies en nooit voel je druk om iets te moeten kopen. Ze weten écht waar ze het over hebben.
Gisteren was ik er weer voor een upgrade van mijn camera. Eerst telefonisch contact gehad met Dirk, die supervriendelijk was en me meteen al een paar goede opties gaf. Later op de dag ben ik langsgegaan en werd ik geholpen door Roland. Wat een topservice! Ik mocht de producten vasthouden, testen, en hij legde alles duidelijk uit – inclusief de voor- én nadelen. Geen verkooppraatjes, maar puur eerlijke informatie waar je wat aan hebt.
De nieuwe camera is inmiddels besteld en ze helpen me straks zelfs met het instellen ervan. Daarbovenop kreeg ik ook nog handige tips voor het fotograferen en het gebruik van de instellingen.
Echt, ik kan niet anders dan zeggen: TOP! Dankjewel Dirk, Roland en het hele team van Foto de Vakman!
Vakmanschap en goede service
Vakmanschap en goede service
Zeer vriendelijke mensen die echt de…
Zeer vriendelijke mensen die echt de tijd nemen om naar je te luisteren en mee te denken. Ik kom hier regelmatig. Als beginnende fotograaf/videograaf heb ik veel geleerd van de adviezen van Dirk. Zeker een aanrader! Top winkel!
Goed geholpen zonder verkoop.
Geduld raakt op. Product wordt maar niet geleverd.
Een zonnekap voor de Canon EF 85mm 1.4 besteld. Wacht er al weken op. Moet er zelf steeds achteraan mailen. Dat ding heeft ook een beschermende werking, dus ik heb hem gewoon nodig. Zwaar teleurgesteld in hoe dit wordt aangepakt. Geduld is het woord dat steeds terugkomt in mailtjes, maar dat is inmiddels wel op… Vooral omdat ik er iedere keer zelf achteraan moet. Is toch geen service?
Inmiddels heb ik 3 maanden geleden een…
Inmiddels heb ik 3 maanden geleden een camera besteld en als 4 emails gestuurd en krijg gewoon totaal geen reactie terug. Vind het erg onprofessioneel en onbeschoft om klanten zo te behandelen.
Zeer onprofessionele klantenservice
Ik belde dit bedrijf om te vragen of een bepaalde camera nog op voorraad was, maar werd absoluut niet netjes te woord gestaan. De medewerker gaf direct aan dat ik de 15e persoon van mijn leeftijd was die hiernaar vroeg, op een toon die ik onbeschoft en onprofessioneel vond. Mijn zinnen werden zelfs afgekapt, en het hele gesprek voelde alsof mijn vraag hem alleen maar irriteerde.
Toen ik vroeg hoe het precies zat met de voorraad, kreeg ik een bot antwoord: “Je kunt het kopen en dan kom je op een lijstje, maar als je dat niet doet, krijg je het sowieso nooit. Dus je kunt beter op de lijst staan, anders heb je hem nooit.” Dit voelde meer als een dwingende verkooptruc dan als een serieuze uitleg over de voorraadstatus.
Ik begrijp dat een populaire camera veel vragen kan opleveren en dat 15 telefoontjes op een vrijdagmiddag vervelend kunnen zijn. Maar dat is nog steeds geen reden om zo met potentiële klanten om te gaan. Als je een product verkoopt en adverteert, hoort een klant gewoon vriendelijk geholpen te worden.
Slechte service en opvolging
Bestelling maandag geplaatst voor een opdracht op donderdag. Alle producten waren direct leverbaar volgens de website dus kon dezelfde dag nog verstuurd worden. Ik stuur dinsdag nog een e-mail op de status op te vragen, maar geen gehoor. Moet ze zelf woensdag bellen en uiteindelijk krijg ik ze aan de lijn. Conclusie: spul is nog niet verzonden. Service aan de telefoon was ook niet goed.
Deskundig
Deskundig personeel en vaak aantrekkelijke korting.
Onprofessionele en respectloze service
Helaas was het personeel van Foto De Vakman zeer respectloos tegenover klanten. Er werd mij verteld dat de wachttijd voor filmontwikkeling een week zou zijn, maar het duurde meer dan een maand zonder een reden te geven na een e-mailvraag, een telefoongesprek en een persoonlijk bezoek. Pas op voor deze mensen. Niet aan te bevelen.
Afhandeljng defect apparaat matig…
Remote control besteld en was niet goed in elkaar gezet. Op plek waar batterij moest komen zat ijzerdraad in de weg
het stak te ver uit. Uiteindelijk, na mailwisseljng, terug gestuurd, op eigen kosten. Werd geruild en beaamd dat dit niet klopte. Op mijn vraag wat we doen met dubbele verzendkosten geen reactie. Alleen dat een nieuwe onderweg was.
Goede site
Goede site , bij een vraag over product snel antwoord, en het werkt goed
Goede prijs
Goede prijs, vlotte levering, originele Canon accu
Snelle levering; maar helaas miste er iets. Maar ook dat was uiteindelijk weer snel opgelost.
Super goede verkoper
Erg goede staat van de lens, marktconforme prijs, perfect verpakt en super snel verstuurd. Goed communicatie.
Annulering
Bij annuleren van de bestelling is er geen onvertogen woord gevallen ergo verliep soepel. Wat een tip zou kunnen zijn is; vermeld op de website (indien nodig) dat het artikel door ook geen voorraad bij importeur lang op zich laat wachten. Dit scheelt administratie en storneren bedrag.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.