Saanut 5/5 tähteä

Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij aankoop van een Ricoh GR4 Monochrome, had ik een menselijke fout gemaakt. Dankzij F***r die aan de webshop computer zit, is alles top in orde gekomen. Wat een team, wat een hulp, wat een professio... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Cameraset gekocht en bij thuiskomst bleek het toch niet helemaal mijn ding (te klein!). Kon probleemloos binnen 24 uur omruilen, dus goede service! Vriendelijk personeel. Eigenaar/manager mag wel een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zaterdag een Leofoto Monopod head VH-20 ontvangen. deze heeft lichte beschadiging opgelopen. Een kwartier voor de winkelsluiting gebeld met een medewerker er werd niet gezegd bel maandag maar ter... Näytä lisää

1. Valokuvaliike
  2. Kamerakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!

4,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Buitengewone service en klantbetrokkenheid

Soms, niet vaak, kom je in een winkel die zijn belofte van service en betrokkenheid bij de klant meer dan overtreft. Zo’n ervaring bieden Dirk Broekhaus en zijn team van Foto de vakman. Onlangs ging op reis naar de Indiase Himalaya en wilde ik dolgraag een bepaalde drone meenemen die drie dagen voor vertrek zou uitkomen. Trek daar de bezorgtijd van pakkertdiensten van af en het is zonneklaar dat het tijdpad strak was. Dirk en zijn team hebben zich in talloze bochten gewrongen om die drone op tijd bij mij bezorgd te krijgen. Inclusief sprintjes van collega’s naar PostNL, die de uitgaande pakketten van die dag al hadden opgehaald, om mijn pakket toch die dag nog verzonden te krijgen. Ook de nazorg van Foto de vakman is buitengewoon. Zo belde Dirk mij een aantal dagen later terug om mij over een belangrijk technisch detail te informeren voor dronevliegers op een hoogte van 4500 meter. Conclusie: de service en klantbetrokkenheid van Foto de vakman is buitengewoon. Een rating daarvan past niet binnen een schaal van 1 tot 10; ik zou Dirk en zijn team een 12 scoren 😊.

18. syyskuuta 2025

Top service

Top service! 2 schroeven waren los en ze werden meteen opnieuw erin gezet, omdat ik hier vaker klant ben hebben ze dit in 5 minuten kosteloos kunnen oplossen! Dank je wel!

18. syyskuuta 2025

Super behulpzaam

Heel fijn geholpen door Kaylee nadat ik een analoge camera had gekocht. Van de rolletjes tot de batterij, ze had overal de juiste oplossing voor. Top!

17. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De service is altijd goed

De service is altijd goed. Ik werd nu heel snel geholpen met het uitlezen van het aantal clicks van mijn Canon.
Ik ben al vele malen goed geholpen wat betreft kopen/huren van camera's en ook de service bij reparatie is goed.

16. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

aangeboden prijs was de goedkoopste

aangeboden prijs was de goedkoopste, na dat bleek dat 1 deel van de bestelling niet voorradig was werd mij pas na contact opnemen gevraagd of ik ook akkoord ging met een alternatief. Na mijn akkoord heb 3 dagen later nog maar eens telefonisch contact opgenomen. Het was volgens de persoon een beetje chaos en was mijn bestelling vergeten. De eerste melding van Postnl bleek niet in ontvangst te zijn genomen en de tweede wel. Eerlijk gezegd weet ik niet wat daar mis is gegaan. Verder wel netjes en inclusief de toch als eerste bestelde 2de artikel ( dus toch geen alternatief) binnen gekregen

28. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een zeer tevreden klant, dat ben ik!!

Ik ben ontzettend goed geholpen bij foto de Vakman!
Voor mijn Fuji XH2s had ik een robuust presterende zoomlens nodig. Ze adviseerde de Fujifilm 100-400mm. Daarmee kan ik goed uit de voeten.
Contact is prettig en ik merk vooral dat er goed geluisterd wordt naar wat de behoeften zijn.
Kom er graag terug.

13. syyskuuta 2025

een aanrader!

prima, accurate en belangeloze service bij het leveren van kleine moertjes/boutjes voor de kap van de atelier-lamp. vlotte communicatie via de mail. duidelijke uitleg. sympathiek. Een aanrader!

5. syyskuuta 2025

Pasfoto baby

Met mijn pasgeboren baby een pasfoto gemaakt. Super goed geholpen en heel erg tevreden met het resultaat!

4. syyskuuta 2025

Fijne service

Heel erg fijn geholpen door Dirk Broekhous aan de telefoon met het opsturen van mijn camera.

22. elokuuta 2025

Top service

Ondanks dat wij eigenlijk zelf de foto moeten scannen bij de zelf scan is er weer een medewerker zo vriendelijk geweest om dit voor mij te doen ,daarom een dikke plus voor de service ,alweer bedankt !

16. elokuuta 2025

Goede winkel!

Aanvankelijk had ik me laten beinvloeden door de negatieve 1-ster reviews, maar dit bleek volledig onterecht. Dirk gaf een hele grote korting en de service was volledig in orde. Het is een betrouwbare winkel, waar ik zeker nog terug zal komen.

2. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zeer vreemde communicatie inzake het…

Zeer vreemde communicatie inzake het inruilen en vervolgens aanschaffen van een lens - teleconverter

Lens ingeruild (mooi inruil voorstel) en een converter besteld -
De converter is echter niet naar wens daar de autofocus mij te traag wordt.
Dus ik mij bedacht - en toch besloten om te retourneren -
Als klant eerst de shop in Uden gebeld - ja dat is zeker mogelijk - als ik dan een camera koop die nog uitkomt dan kan ik dat bedrag daar weer voor gebruiken.

Ik denk mooi - die stuur terug op-
uiteindelijk is het dan toch allemaal niet mogelijk en worden er zaken bijgehaald die helemaal los staan van de gedane aankoop c.q. transactie -
Ze zouden mij dan in eerste instantie ook te veel aan inruil geboden hebben - dus dat gaat dan helaas allemaal niet,
De collega die ik gesproken heb heeft acute amnesie en de medewerker aan de telefoon doet dan ook alsof ik het verzin. De lens die ik inruilde zou bij cameranu voor 475 NIEUW te koop zijn.
Tijdens het gesprek heb ik zelf gekeken en dit ook vermeld en de prijs is aldaar 1195 euro. (*klein verschil)
Dit heb ik dan ook vermeld maar ook daar wordt aan voorbij gegaan. Tja meneer wij sluiten eigenlijk om half 6 - komt er weer iets dat mij als klant echt niet kan interesseren.
Als ze het nu vanaf moment 1 goed zouden regelen was dit allemaal niet nodig.

Zelden zo een slechte koop ervaring c.q. service meegemaakt als bij de ' Vak' man.

Zelfs aangeboden om op een nieuwe (nog uit te komen) camera dat bedrag te laten staan zodat ik deze bij voorraad aanschaf en het bedrag dus dan verrekend mag worden wat mij betreft maar -

Nee dat gaat ook niet - het in te ruilen product moet dat opnieuw op waarde worden geschat - ivm de marges.

De initiële aankoop was 649 euro - en de uiteindelijk koop van de nieuwe camera zou 1799,- betreffen..

Nou voor mijn gevoel een beetje de klant voor de gek houden - en als deze aangeeft dat deze gebeld heeft met een collega ALVORENS iets te retourneren komt direct het antwoord dat meneer alle collega's heeft gevraagd.

Zelf kan ik wel een uitgaande oproepen laten zien. -

dit was dan ook de laatste keer dat ik hier iets koop - Aan de rest van de reviews te zien (24% van de reviews hebben maar liefst 1 hele ster ) zou ik iedereen aan raden lekker voorbij te gaan aan deze winkel

edit 08-08-2025
En de reactie die nu hier gegeven door fotodevakman is al helemaal niet correct.

Maar dit bevestigd alweer mijn initiële review -
Eens maar nooit meer

29. heinäkuuta 2025
Foto de Vakman-logo

Vastaus yritykseltä Foto de Vakman

De klant heeft zelf het aangekochte product retour gestuurd en heeft dan ook zijn ingeruilde product terug gekregen, dat hebben we uitgelegd, maar de klant wilde zijn ingeruilde lens niet retour, maar dat was administratief niet mogelijk.

Saanut 1/5 tähteä

Een paar weken geleden geweest voor…

Een paar weken geleden geweest voor info over een Sony 400-800 mm lens.
We spraken iemand die er niets over kon zeggen want deze man maakte video’s, haalde er ook niemand bij.Kreeg wel een inruil bod op de oude lens.
Dus zijn we weg gegaan en op Google zelf info gezocht.
Ik heb toen mijn oog laten vallen op een Sony 300mm2.8 en wilden daar graag info over, weer naar de vakman en weer de zelfde man stond achter de balie.
Het antwoord wat we kregen was …..ik neem u niet serieus.
Nu hebben we de Sony 300mm 2.8 en een converter 2.0 bij een andere zaak gekocht waar we netjes te woord werden gestaan, en uitleg kregen.

28. kesäkuuta 2025
Foto de Vakman-logo

Vastaus yritykseltä Foto de Vakman

Beste mevrouw Smit,
Spijtig ter horen dat u niet goed bent geholpen door een van onze verkopers.
De verkoper die u geholpen heeft werkt niet meer bij ons, hij was helaas niet meer gemotiveerd om klanten netjes te helpen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin