Foto Groep Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zeeer onbeschoft personeel! ( meneer die enkel engels spreekt) kom hier jaren met plezier mijn pasfotos maken/ printen etc. Enkel vandaag zeer slechte ervaring! Mijn minderjarige zoon had een afspraak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een nieuwe pasfoto voor verlenging rijbewijs nodig en ben bij Foto Groep Harderwijk zonder afspraak prima geholpen. Ik heb gekozen voor 1 officiële pasfoto zonder bril (voor rijbewijs) en 1 m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs in Hoofddorp een lens aangeschaft, de Nikon Z 70-200 F2.8 VR SII en de Nikon Z teleconverter 1.4x. Een prachtige lens, licht in gewicht en snelle autofocus, teleconverter sluit hier mooi bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een Nikon P1100 gekocht bij Fotogroep Hoofddorp. Eerst advies gevraagd en volop gekregen. Daarop besloten de Nikon aan te schaffen. Bij ophalen diverse accesoires na advies aangeschaft. Aardig... Näytä lisää

1. Valokuvaliike

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wederom een objectief bij van Kesteren…

Afgelopen jaar de body en een standaard objectief gekocht bij van Kesteren. Nu was het tijd voor een telezoom, vanzelfsprekend weer bij van Kesteren in Doorn aangeschaft, wordt er altijd erg leuk en deskundig geholpen, een echte aanrader dus. Tot de volgende keer.

10. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Top lens met goeie garantie!

Vorige week een nieuwe lens gekocht van Fujifilm, lang voor gespaard maar het moment is er nu dan toch! De service bij foto groep was top, zij bodem mij een eerlijke prijs aan met goeie garantie en ik ontving de lens dan ook zonder problemen. Nu ben ik helemaal gereed voor mijn komende reis en kan ik de nieuwe lens gebruiken om fantastische plaatsjes te schieten!

9. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk personeel met verstand van zaken

We zijn vriendelijk ontvangen,de verkoper in Harderwijk wist waar hij over sprak, heeft geluisterd naar onze wens vraag en een goede duidelijke uitleg over de Olympus E-M10 Mark IV compact systeem camera verteld en het verschil met de Canon R 10 laten zien. Beide camera's uitgetest in de winkel en gekozen voor de Olympus.
Kortom, erg tevreden en komen zeker terug!
We zijn de camera nu 2 dagen aan het uit testen en blij met de aankoop.

1. maaliskuuta 2023

Super service

Super service, er was iets fout gegaan bij de bezorging door TNT Post. Dit bedrijf loste dit op door een nieuwe camera te sturen zodat wij weer snel verder konden met het fotograferen van onze voorraad auto's.
Echt service hoe service zou moeten zijn.

26. helmikuuta 2023

Baronfotos

Blij dat ik daar terecht ben gekomen. Heel mooi portret-foto gemaakt en super leuke pasfoto's. En ben heel vriendelijk geholpen en snel. 👍🏽💯💯

15. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

TOP service en niet moeilijk doen

TOP service en niet moeilijk doen. Een vers bakkie koffie en een leuk gesprek. Afspraak goed geregeld en Erik heeft het waar gemaakt.
Weet waar ze het over hebben en een leuker contact dan in de grote fotowinkel ketens.

8. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Heb in Assen bij fotozaak Baron een…

Heb in Assen bij fotozaak Baron een Canon eos R7 gekocht. was er al eerder geweest om informatie over dit toestel te krijgen. deze keer en op de dag dat ik het toestel wilde kopen kreeg ik uitgebreide uitleg en werd er veel tijd voor mij uitgetrokken. Beide keren was het een fijne ervaring.

30. tammikuuta 2023

Visum aanvraag

Voor het versturen voor een visum aanvraag van India waren een digitale kopie van het paspoort en een juiste pasfoto nodig. Ik kwam er zelf niet uit maar foto Baron in Assen heeft dit goed voor me opgelost. En dit na werktijd en zonder extra kosten!

25. tammikuuta 2023

Foto-groep Leeuwarden kom ik graag

Foto-groep Leeuwarden kom ik graag. Nu eens een keer online besteld. Dit ging ook prima en heb gelijk de 200 euro retour van Sony geactiveerd. En nu maar hopen op 'warm' weer zodat ik er op uit kan met mijn 70-200 en de 200-600.
Hoop dat ze geen service nodig hebben maar weet dat dit ook goed gaat met de Foto-Groep

16. tammikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Foto-groep Heerenveen, een aanrader!

Zeer goede ervaring omtrent inruil en aanschaf nieuwe apparatuur. Goed inruil voorstel gekregen, erg blij met nieuwe Nikon Z serie. Verkoper had alle tijd en rust voor een goede uitleg. Echt een aanrader deze winkel in Heerenveen!

12. tammikuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Op de site vermelde product was niet…duurder dan vermeld stond op de site

Op de site vermelde product was niet voor de prijs te leveren. Als een objectief voor 629 euro word aangeboden, moet je niet komen met het is niet meer te leveren.

in de tweede mail is het misschien nog wel televeren maar kost het 800 euro.
Wees eerlijk en neem je verlies. en lever het produckt. Het bij hoorende ( bestelde FTZ adapter was wel lever baar 289.
Dat heb ik overigens niet meer gekocht.

3. tammikuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin