Det eksisterer slet ikke
Det eksisterer slet ikke, det er total svindel... Jeg nåede heldigvis aldrig at betale dem...
SVINDEL
Det er første gang jeg har oplevet dette, men det er svindel. Så snart de har fået dine penge, kan man ikke komme i kontakt med dem igen.
De var ellers oppe på dupperne ift. kontakt, indtil jeg havde betalt. TOTAL SVINDET
Aldrig aldrig aldrig brug denne hjemmeside. Efter betaling kommer varen aldrig og det er umuligt at få svar tilbage selv efter flere ugers forsøg. Det er fup hele pisset 😡😡😡
Have nerver used Them, but I have trued sone with just an e-mail, Pais but nothing... I tink forstmed is a part of that... So I'll nerver ever ude Them...
Aldrig som i aldrig handel med denne side!!!
De er yderst flinke at skrive med. Indtil du har betalt.
Så lukker de bare ned.
Skriver du, ringer du. Ligemeget hvad, så er der ingen respons.
Så dine penge er tabt.
Simpelthen så ulækkert, at fører et firma på den måde!!!
Jeg bor Vejle Danmark. Ingen fusk her. Kun dem der fusker. Find et andet sted at handle!!!
De er r ø v og nøgler!!!
Pas på dine penge!!!!
Handel et andet sted!!!
Ik køb, det er ikke en rigtig person der skriver til dig over mail. Det er en robot, prøv at stil den spørgsmål om fx “bliver det sendt fra dk eller udlandet” for det svarer han ikke på. Det er den samme besked robotten sender til alle
WARNING ADVARSEL
Dette site er et PHISING site. og ganske korrekt som en anden skriver de skriver pænt i chat og mail får deres penge men sender hverken track nummer eller varer !!!!!!!!!!!!!!
Tilfreds med leveringsstemningen og produktkvaliteten. Jeg vil være en hyppig køber, da du har bevist til et rigtigt websted.
Sort web side. De snakker pænt, for du betaler og svarer ikke bsgefter. Du aldrig får din vare
En virkelig standup forretning lige her. Jeg har købt hos dem i over 5 måneder nu, og de leverer ærligt talt den bedste service, jeg har stødt på på nettet. Kommunikationen er fuldt ud på punkt. Produktet er i top. Hvis noget går galt i rækkefølgen, gør de det rigtigt. Tak Forstmed! Det er fedt at have sådan et firma her.
Falsk hjemmeside, som stjælder dine penge, og sender ingen vare.
Fremragende hurtig levering og super kundeservice. Varerne godt pakket ind, så ingen brud! Forstmed Apotek er en super virksomhed. Pålidelig og fuldstændig effektiv. De bestilte varer ankommer hurtigt og meget godt pakket ind. Meget fair priser også! Anbefalede .
Falsk hjemmeside. De sender falske trackingnumre og frarøver dine penge
Trækker pengene og du modtager ingenting!!
Advarsel !!!Største svindelfortagende. Man får ikke sine varer og de sender et falsk tracking nr.
Hold jer langt væk