Perfecte communicatie met de oprichters. Ik had eerst de goedkoopste machine gekocht maar wilde die toch omruilen voor de duurdere. Geen enkel probleem en had heel snel mijn geld terug De broodbakmac... Näytä lisää

De Fornello broodbakmachine is goed en snel (de volgende dag) bij mij bezorgd. Hij bevalt heel goed, beter dan vorige machines die ik heb gehad. Verschillende soorten brood geprobeerd en goed gel... Näytä lisää
1. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen vóór aanschaf. 2. Vlotte levering met heldere info via t&t. 3. Ervaring na enkele weken gebruik (gem. 4 broden/week): top! Eenvoudig proces, duidelijk... Näytä lisää
TOP service! Afgelopen zaterdag (25/7) stopte onze broodbakmachine er na een half jaar mee. Deze werd 3x per week gebruikt met altijd een heerlijk smakend en goed ogend resultaat. Via whatsapp dit... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Fornello brengt het ambacht van versgebakken brood terug thuis in jouw keuken. Wij geloven dat zelf bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Geen kneden, geen gedoe, geen rij voor de bakker. Met onze broodbakmachines bak je, precies zoals jij het wilt. Je weet exact wat erin gaat: geen onnodige toevoegingen, gewoon echte ingrediënten. Gezondheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze bakpannen PFAS-vrij en onafhankelijk getest, zodat je met een gerust hart kunt bakken voor jezelf en je gezin. Maar Fornello is meer dan een apparaat. Het is een community. In onze Facebook-groep delen thuisbakkers uit Nederland en België elke dag hun broden, recepten en tips. En in het Keukenlab vind je alles om het meeste uit je Fornello te halen: van handleidingen en video's tot inspiratie. We staan achter wat we maken. Daarom krijg je 2 jaar garantie en mag je je Fornello 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Dan sturen we het zonder gedoe terug. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Want zelf maken is leuker als je het samen doet.
Onze belofte aan jou
2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen

Lindenlaan 36, 3737RD, Groenekan, Hollanti
- +31346715865
- support@fornello.eu
- fornello.eu
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Deze broodbakmachine cadeau gegeven aan mijn man!…
Deze broodbakmachine heb ik mijn man cadeau gedaan omdat hij vanwege zijn spierziekte geen deeg meer kneden kan. Wekelijks bakt hij zijn brood, volkoren met zaden is onze favoriete inclusief een beetje roomboter met olie, heerlijk en vers, tevens geeft zo'n boterham je echt voldoening. Het is in het begin wel uitproberen met hoeveelheden. Blijft ons voldoening geven.
alles werkt super
alles werkt super, zeer tevreden. Ook de vragen die via W A gesteld zijn worden vlot en keurig beantwoord13
Levensredder
Deze pan heeft letterlijk mijn leven veranderd. Net als vele vrouwen met mij heb ik een baan,en in de avonduren vaak nog verplichtingen, daarnaast 3 bijna volwassen thuiswonende kinderen met 3 keer per week trainen, en een vriend die ook nooit weet hoe laat hij thuis is. Ik kies nu een recept, vaak van internet. Gooi alles de avond ervoor in de uitneembare pan en zet die in de koelkast
Voordat ik naar werk ga, zet ik de pan in t apparaat, stel ik de pan in voor t moment dat t klaar moet zijn ( soms voor 1 van de kinderen om 16.00 al ivm bijbaantjes) en hopla de pan doet de rest.. Als ik thuiskom heeft soms de helft al gegeten maar doordat de pan warm blijft( automatisch) kan ik ook zelf vrijwel direct aan tafel. 1 punt wat voor mij nog idealere zou zijn is als de pan,tot het moment van beginnen, de binnenpan zou koelen. Nu doe ik met warm weer het vlees er bevroren bij zodat tegen de tijd dat hij aangaat het niet al te warm is geworden. En het zou nog fijn zijn als er wat recepten kwamen met een complete maaltijd, bv met rijst/ aardappelen of iets dergelijks er al bij in.
Dit is een top broodmachine…
Wij zochtem een nieuwe broodmachine onze oude was kapotgelopen doordat er vaak een kneedhaak los ging en klem kwam te zitten, die hadden 2 haken. Dus ik was opzoek naar een broodmachine met een schuine haak zodat de druk altijd van boven komt en de haak niet los kan gaan. Toen kwam ik uit bij Fornello die had precies de haak die ik zocht, en ook nog eens een keramische bakblik dus geen pfas!
Nou beter kon het niet worden. Heb deze gekocht en ben er ZEER tevreden mee, hij doet zijn werk uitstekend! Plus hij is ook erg robuust uitgevoerd een topper. Heb al een paar broodmachienes gehad, maar altijd problemen met kneedhaken die los gingen. Mijn advies is kijk niet verder en neem deze machine ik ben er erg blij mee.
Het is een prima broodmachine
Het is een prima broodmachine. bakt heerlijk brood.
Diverse mogelijkheden. In een woord de beste broodbakmachine wat ik ooit gehad heb.
Prima Supremo brood…
De broodbakmachine (Fornello Supremo) werd keurig en vlot geleverd. De machine is redelijk intuitief te bedienen, met voldoende menu-keuzes die de mogelijkheid geven apart de afzonderlijke stappen uit te voeren (kneden, rijzen, bakken) of diverse complete bakprogramma's te laten uitvoeren. Tot nu toe (> 6 maanden) geen slechte bakresultaten. De keramische bakpan (PFAS-vrij) is makkelijk uit te nemen en is makkelijk te reiningen. MInpuntje: de verlichting van het menu en vordering van het bakproces (zoals resterende baktijd) had beter gekund en ik ben nog op zoek naar een goed programma voor koolhydraatarm brood.
Mooi en handige oven
Mooi en handige oven. Doet precies wat ik wil! Elke dag een vers brood bakken.
Netjes optijd geleverd
Netjes optijd geleverd
Machine werkt heel prettig makkelijke handleiding en receptenboek je kan gelijk beginnen met bakken
Voor het eerst een broodmachine…
Voor het eerst een broodmachine aageschaft. De uileg van diverse programma's en recepten zijn duidelijk, en zover voor nu is ook elk brood ( voornamelijk volkoren) super goed gelukt. We zijn dan ook zeer blij met de aanschaf van de Fornello Supremo.
Ik ben heel blij met mijn Fornello
Ik ben heel blij met mijn Fornello! Er komt een eerlijk en heerlijk broodje uit. En alle mogelijkheden die het apparaat heeft, ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar ga ik zeker doen. De hulp als het niet meteen goed gaat is super, direct contact. En ook nog open staan voor tips en er dan ook nog iets mee doen, goed bezig hoor.
Een top broodbakmachine
Ik ben super blij met de fornello broodbakmachine. Ik bak 4 a 5 broden in de week en ze lukken heel goed.
Mijn volgende broodbakmachine zou zeker weer een fornello zijn. Ik hoop dan eigenlijk dat er een machine komt met een groter bakblik met 2 kneedhaken.
Ook de service van fornello is goed.
Heel blij met mijn broodbakmachine.
Heel blij met mijn broodbakmachine.
De broodbakmachine van Fornello werkt PRIMA.
De broodbakmachine van Fornello werkt prima. Ik bak er meestal speltvolkorenbrood mee en na een paar keer gaat dat erg gemakkelijk. Het brood is heerlijk. De kom is geëmailleerd en dus geen anti-aanbaklaag met PFAS. De service van Fornello als je onderdelen bijbesteld verloopt ook vlekkeloos.
Fijne broodbakmachine!
Heldere informatie over de machine op de website. Duidelijkheid over de levertijden.
De machine is degelijk gebouwd, eenvoudig in gebruik en levert mooie broden op.
De broodbakmachine werkt heel goed
De broodbakmachine werkt goed, ook voor glutenvrij brood
De machine werd vlot opgestuurd
Blij met het Pfas vrije bakblik
Goede broodbakmachine
Snelle levering van de broodbakmachine met, heel attent, een kaartje en ovenwant. Goede instructies met boekje en video's. Gemakkelijke bediening. Al veel heerlijke broden gebakken. Aanrader deze broodbakmachine.
Top service
We bakken nu een klein jaar met de Fornello. super tevreden van. makkelijk in onderhoud. ik had eens een brood die ontploft was en via whatsapp een goede ondersteuning. echt top!
100% Pfas-vrij
De volledig Pfas-vrije keramische pan is een enorme gezonde troef daarom 4,5 sterren.
Na 2 maanden om de dag bakken eet ik heerlijk brood maar kan ik mij nog niet uitspreken over de duurzaamheid op lange termijn van deze broodbakmachine.
Zeer veel keuze in lekkere recepten en bakwijzen.
Je kan wel niet zien op het schermpje of het brood gebakken is of de warmhoudfunctie al bezig is.
Prachtig design & onderhoudsvriendelijke binnen- en buitenwand.
Duidelijke uitleg
De broodbakmachine gebruik ik om ..... brood te bakken! En dat doet 'ie goed. Stiller dan mijn vorige machine en nauwelijks een gat in het brood doordat de kneedhaak er soepel uitgaat. Ik ga nog verder experimenteren met andere broodsoorten en wie weet ook met de andere functies, want hij kan nog veel meer!
Het pakket werd volgens afspraak geleverd. De kaart in het pak was heel persoonlijk en leuk.
Ik ben blij!