Da de produkter jeg søgte, ikke var tilgængelige i Bog og idé, bestilte jeg dem direkte hos Zebra. Har tidligere hvert år til jul købt årets udgave af OG DET VAR DANMARK i paperback udgave i det l... Näytä lisää
Fantastisk super service. Da F.zebra ikke kunne levere ønsket farve t-shirt, blev der sendt en sms med tilbud om anden farve og et stk ekstra t-shirt og et net. Ligeledes 5 stjerner for hurtig leverin... Näytä lisää
Alt gik fint, som forventet. Det var nu anden gang jeg handlede med forlagetzebra.Pakken bli'r leveret hertil sydvesttysland intil 4 dage. Ikke noget at klage over. 5 sterne.
På www.forlagetzebra.dk kan du bestille Morten Ingemanns helt specielle samling af Striber: Sommer Striber Golf Striber Læge Striber Jule Striber . Udover bøger kan du købe Morten Ingemanns eksklusive puslespil "Kongerækken", der giver dig flere brikker at flytte rundt med end de 1000 stk., som det rummer! Vores andre bestsellere inkluderer vores Kim Larsen plakat og T-shirt.
Tonsbakken 16-18, 2740, Skovlunde, Tanska
har faaet ingemanns Julestriber og det varDanmark i Julegave. Altsammen var gentagelser fra tidligere.
Öv-Öv-ÖV, og ÖV.
Super god og hurtig service efter min anmeldelse om et puslespil, hvor brikkerne ikke var så gode. Der er pil op herfra :-)
Super god service .. Bestilte 3 T-Shirts men den ene var ikke i den farve jeg havde bestilt. Benjamin var lynhurtig til via sms at tilbyde alternativer og fik som plaster på såret oven i købet en mulepose med kvit og frit .. Det kalder jeg god service og er også 100% tilfreds med T-Shirtsene ..
Den kære Morten skal ikke dele striberne op på denne måde. Det virkede bedre da det hele var rodet godt og grundigt sammen.
Alt vedrørende bestilling, forsendelse og modtagelse OK. Lidt skuffende at der ikke stod den var hæftet. De foregående 5 var jo flot indbundne.