Enkelt, effektivt og super service.
Som kasserer for en forening, som i starten af året blev sammenlagt med 2 andre foreninger, skulle vi vælge et nyt økonomi og medlemssystem. Efter en lang periode med test af forskellige systemer faldt valget på ForeningLet.dk.
Med valget af et nyt økonomisystem skulle vi have sat alt op helt fra bunden af. Kontoplan og medlemsregister er bygget op så det passer til vores behov, og med assistance fra ForeningLet fik vi flyttet vores Betalinsserviceaftale over på systemet.
Vi bruger systemet til medlemsregistreringer, opkrævninger, bogføring og kommunikation med vores medlemmer og er meget tilfredse med systemet. Det er enkelt at gå til, og de steder hvor der behov for det er der en meget udførelig hjælpevejledning. Er dette ikke nok får man en fremragende og lynhurtig service hos ForeningLet.
Efter en test- og driftsperiode på snart et halvt år vil jeg give mine bedste anbefalinger til ForeningLet. Jeg har en erhvervsmæssig baggrund inden for regnskab og revision, så jeg har i min tid set mange økonomisystemer og jeg synes ForeningLet har ramt rigtigt godt niveau, hvor det er super enkelt de steder det ikke skal ære besværlig, men samtidig så komplekst, at de steder hvor man har behov for specielle opsætninger, så kan dette lade sig gøre .
27. huhtikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu