Yderst kompetent team!
Teamet bag holdstyring er yderst kompetente og hjælpsomme, et booking system som lytter til dine ønsker og fpr det til at ske på rekord tid 😊 kæmpe anbefaling herfra.
Dbh
Max
Indehaver af Fitgeneration
Dbh
Max
Indehaver af Fitgeneration
Vi er et nyopstartet træningsstudie med holdtræning, small teams og personlig træning.
Vi ledte efter et system der kunne håndtere vores bookinger og betalinger.
Mange af de store udbydere var på banen, men ingen havde den simple, brugervenlige og tilmed prisvenlige opsætning, som vi fandt hos Holdstyring.dk. De store
udbydere tilbød mange ting, som vi slet ikke havde brug for, men blev nødt til at have, for at vores behov kunne opfyldes. Vi havde brug for det simple, enkle og lige til, både for brugere og os som administrator. Oveni giver Holdstyring mulighed for at tilknytte Domæne, og derved oprette vores hjemmeside.
Systemet:
- er nemt at tilgå
- er meget brugervenligt
- er simpelt
- har flot opsætning
Holdstyring:
- er seriøs omkring dine ønsker og opsætning.
- er meget prisvenligt
- er seriøse
- er yderst kompetent
- yder hurtig service
- klart anbefalelsesværdigt
CENTRALEN
Jeg har manglet et bookingsystem, som passede til mine behov og til en god pris for en lille fritidsvirksomhed som min, og jeg er simpelthen så tilfreds med holdstyring! Fantastisk god og personlig service, hvor der er blevet gjort en enorm indsats for at tilpasse systemet til mig som hundetræner! 5 stjerner - selvfølgelig!

Vastaus yritykseltä Holdstyring
Vi er lige skiftet til at bruge holdstyring til at håndtere hold i vores forening. Migration fra vores gamle system var nemt, og overblikket på holdstyring er langt bedre, synes jeg. Anbefalet.

Vastaus yritykseltä Holdstyring
Jeg har brugt holdstyring.dk at at lave min hjemmeside til Fityoga.dk. Det har været nemt at sætte op og jeg fik al den support som jeg havde brug for. Holdstyring.dk's løsning gør det nemt, for mig som yoga/pilates studioejer, at administrere holdene og sætte bookingsystem op. Brugerne på min side har også været glade for det nye design på siden.