Saanut 5/5 tähteä

Bezorger Glenn Lagerwaard, was op tijd, heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft er alles aangedaan om de lading zo dicht mogelijk de bestemming te krijgen met een glimlach. Wat een top service. Dank je... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Aardige en behulpzame chauffeurs. Helpen mee je spullen naar de begane grond te tillen, van zak cement tot aan gipsplaten. Maar waarom worden de bestellingen los achterin de auto gegooid? Hier... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Gisteravond tuinschermen besteld en vandaag keurig afgeleverd! Hornbach heeft netjes gebeld ivm het inplannen van de levering en de chauffeur heeft ons meerdere malen op de hoogte gehouden van de voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer beleefde bezorger welke ook zijn tijd nam om goed te helpen met uitladen. Goede aanvulling op de hornbach diensten, aan te raden wanneer je lekker bezig bent en iets tekort komt of geen zin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Logistiikkapalvelu
  2. Rakennustarvikkeet
  3. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  4. Verkkoyhteistyöalusta

Yrityksen kirjoittama

As an innovative provider of building material logistics, we offer an efficient, sustainable solution. Enjoy same-day delivery with our 100% electric fleet, simplifying your construction supply needs while saving time and money. Your feedback helps us improve our fast, green, and easy delivery services. We invite you to share your experiences and suggestions. Your voice matters to us and our community. Thank you for choosing Foremore!

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Delivery driver was friendly

Delivery driver was friendly. They even called that they would be 15 min later than the agreed timeframe. Too bad that the company sending the goods, hornbach, was very poor in there communication and that the service promised by them was very poor! But nothing that the delivery company had any influence on

2. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De afspraak was dat de bestelling…

De afspraak was dat de bestelling binnen 3 uurtjes afgeleverd moest worden maar chauffeur was bij de klus om 15:00 en hij moest volgens de afspraak tussen 9:00 en 15:00 dat maakt het heel laat voor ons om de klus af te ronden en kost veel geld

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä foremore

Beste Moosela, dankjewel voor het delen van je ervaring met onze dienst. Het spijt ons dat we je niet op tijd hebben kunnen helpen met je klus en begrijpen dat dit onnodige vertraging heeft veroorzaakt. We willen dit graag goedmaken en je een bezorging aanbieden voor tijdens een volgende klus, zodat we je toch kunnen helpen. Neem alsjeblieft contact op met contact@foremore.com om hier gebruik van te maken.

On time

On time, helpful delivery person. Also helping with bringing inside.

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä foremore

Hi Marcel, thanks for sharing this!

Saanut 4/5 tähteä

Aardige en behulpzame chauffeurs.

Aardige en behulpzame chauffeurs.

Maar waarom worden de bestellingen los achterin de auto gegooid? Hierdoor beschadigen mijn AK gipsplaten en mes/groef platen op de hoeken waardoor ik meer moeite moet doen om ze af te werken.

Dit is nu al 2x gebeurt....

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä foremore

Dankjewel Nick voor het delen van zowel de positieve als de negatieve ervaringen met onze dienst. We zullen er in het vervolg voor zorgen dat platen beter worden vastgelegd.

Great communication

Great communication
Polite and helpful driver

18. maaliskuuta 2025

Thank you Dirk!

Mooi op tijd

Mooi op tijd, voorzichtige behandeling van mijn producten en snelle, vriendelijke bezorger!

12. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä foremore

Dat horen we graag, Maaike. Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

Damien de chauffeur die weet wat service is

Damien de chauffeur die in het materiaal van Hornbach afleverde heeft ons goed geholpen!

Hij had maar een gedeelte van de order meegekregen van Hornbach.

Is opnieuw naar naar de winkel gereden en heeft de andere helft van de order opgehaald en daarna bij ons afgeleverd.

Helpen met een glimlach 😀
Daar houden wij van!!!

24. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä foremore

Beste Herman, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring met onze chauffeur Damien. We hebben de complimenten aan hem doorgegeven.

Very vast and good service

Very vast and good service

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä foremore

Beste Gus, dankjewel voor het delen van je ervaring. De combinatie snelheid en kwaliteit is voor ons belangrijk en iedere dag zetten we onze schouders eronder om dit waar te maken!

Goede levering goede communicatie

Door onvoorziene omstandigheden werd de bezorgtijd gewijzigd. Ik werd hier ruim van tevoren over geïnformeerd en uiteindelijk werd de levering nog dezelfde dag bezorgd op het tijdstip dat voor mij goed uitkwam. Vooral de communicatie en afstemming was fijn!

8. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä foremore

Beste Eveline, wat fijn dat je de bezorging ondanks het wijzigen van de bezorgtijd toch als goed hebt ervaren. Dankjewel voor de review!

Great & very friendly!

Great, neatly delivered and very friendly!

7. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä foremore

Beste Sacha, dankjewel voor je positieve review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin