Saanut 1/5 tähteä

Rikliga stolpskott. Köpte en vara som var trasig. Skickade tydligt bevis att saken var defekt. Men fick nå hänvisning till någon livesändning på tiktok... Sorligt att man som företag måste hänvisa si... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Har köpt väldigt många sulor av Er! En kom i retur helt oöppnad förpackning, & bytte till en storlek mindre. Okey att det tog lång tid.. men inte sett nån datum på vad ni har att returnera. Tyckte de... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Köpte fotsulor, har testat produkten några gånger men inte längre sträckor. Hittills har fungerat väl för min knäledsartros som känns längs utmed nedför benet. Bekväma sulor med väl stödjande effekt m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra kundservice! Beställde några produkter, varav en visade sig ha ett produktionsfel. Dessvärre så fanns denna inte längre i lager, men företaget löste det smidigt och betalade tillbaka pengarna plu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kenkäkauppa
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Foot Point är ett hälsoföretag som tar fram och säljer unika hälsoprodukter för fötter. Vi är ett team av experter med olika erfarenheter och kunskaper om fötter, fotvård, zonterapi och akupunktur. Vi samarbetar och säljer våra produkter tillsammans med certifierade akupunktörer, zonterapeuter, fotvårdsspecialister, massörer och hjälpmedelsbutiker. Vad vi än utvecklar så måste reflexologi, form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris alltid finns där. Utvecklade för fotbesvär. Bakom varje söm, punkt och kudde finns ett större syfte.

3,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans bra produkt.

19. huhtikuuta 2022
Foot Point-logo

Vastaus yritykseltä Foot Point

Vad kul att du tycker om AMS zonterapisulor som du har köpt. Rekommenderar att du läser manuallen som finns i förpackningen för bästa effekt

Saanut 1/5 tähteä

Långsam leverans

Långsam leverans, efter 6 dagar inga varor

13. maaliskuuta 2022
Foot Point-logo

Vastaus yritykseltä Foot Point

Hej Helen! Jan kan se du lade beställning lördag den 5:e mars och måndag därpå skickade vi varorna till dig. Kan du vara snäll och dubbelkolla med din familj om dem har råkat lagt undan paketet? Skulle du fortfarande inte ha fått paketet kan du vara snäll och höra av dig till oss på info@footpoint.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin