Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Bra kundservice! Beställde några produkter, varav en visade sig ha ett produktionsfel. Dessvärre så fanns denna inte längre i lager, men företaget löste det smidigt och betalade tillbaka pengarna plu... Näytä lisää
Foot Point är ett hälsoföretag som tar fram och säljer unika hälsoprodukter för fötter. Vi är ett team av experter med olika erfarenheter och kunskaper om fötter, fotvård, zonterapi och akupunktur. Vi samarbetar och säljer våra produkter tillsammans med certifierade akupunktörer, zonterapeuter, fotvårdsspecialister, massörer och hjälpmedelsbutiker. Vad vi än utvecklar så måste reflexologi, form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris alltid finns där. Utvecklade för fotbesvär. Bakom varje söm, punkt och kudde finns ett större syfte.
Vingtorsväg 17, 281 42, Hässleholm , Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rikliga stolpskott. Köpte en vara som var trasig. Skickade tydligt bevis att saken var defekt. Men fick nå hänvisning till någon livesändning på tiktok... Sorligt att man som företag måste hänvisa sina kunder till att ladda ner en applikation ämnad för barn....

Vastaus yritykseltä Foot Point
Super nöjd med allt👍🏻Snabb leverans och kanonbra produkter..har köpt magnetsulor spikmatta och fantastiska bambu strumpor.

Bra kundservice!
Beställde några produkter, varav en visade sig ha ett produktionsfel. Dessvärre så fanns denna inte längre i lager, men företaget löste det smidigt och betalade tillbaka pengarna plus att jag fick behålla produkten. Så nu får jag göra ett försök att laga den. :)
Högsta beröm till Foot Point, sulorna med magneter,gör att jag går med lättare steg genom livet.
De förenklar och förbättrar min fothälsa!

Vastaus yritykseltä Foot Point
Rekommenderar Foot Point bra produkter. Sulorna som jag beställde var mycket sköna att använda då jag går och står mycket i mitt arbete som undersköterska. Vidare så var det en snabb leverans, tre vardagar sedan satt dom i mina skor.
Fick fel storlek och såg det inte förrän jag klippt i sulan. MEN, vilket gulligt svar. Jag hör av mig när jag kommit hem från min resa. Ändrar mitt omdöme direkt från 1 till 5.

Vastaus yritykseltä Foot Point
Har haft många liknande men dessa var de bästa. Mjuka.
Snabb leverans, bra kundservice, magiska fotsulor som får mina fötter att må bra igen.
Lätt att handla på footpoint. Älskar mina nya sulor. De är supersköna.
Köpte fotsulor, har testat produkten några gånger men inte längre sträckor. Hittills har fungerat väl för min knäledsartros som känns längs utmed nedför benet. Bekväma sulor med väl stödjande effekt minskar smärtan för mina besvär. Hoppas att sulorna fungerar för längre sträckor också utan att känna smärta!
ja bra kunna handla på denna sida sulor och allt möjligt
Betalade direkt till företaget, eftersom det uppgifterna fanns i paketet! Men det var ju Klarna som skulle ha betalt och det blev en hel del problem. Men det redde ut sig.

Vastaus yritykseltä Foot Point
Köpte dessa inlägg men förstod mig inte alls på dom. Hur ska jag kunna ha så tjocka ilägg i skorna. Ont som attan gör dom oxå,och hur ska jag sätta dom extra magneterna?
//Eva

Vastaus yritykseltä Foot Point
Har köpt väldigt många sulor av Er! En kom i retur helt oöppnad förpackning, & bytte till en storlek mindre. Okey att det tog lång tid.. men inte sett nån datum på vad ni har att returnera. Tyckte det var dåligt att ni inte bjöd på frakten som var 2 frimärken.. fick betala 49:-! Därav inte en 5:a , utan 4!
Mvh. Eva Ekman