Fonus Arvostelua 9 547

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Vill tacka fonus Uddevalla,för en fin och minnesvärd stund för avskedet av min mamma.Erik som höll i ceremonin var otrolig kompetent och gjorde allt till en fin och minnesvärd stund.Så vi tackar för p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fonus Enköping: Proffesionellt, varmt, medkännande och full koll! 10/10. Däremot rekommenderar jag INTE familjens jurist i Uppsala som både är dyra och mejlar ut både faktura och påminnelse innan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ett varmt tack till Umeåkontoret för det fina och värdiga stöd jag fick i samband med min frus begravning. Särskilt tack till Tina Jakobsson, som med värme, professionalism och stor omtanke hjälpte mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt varmt och fint bemötande från första stund. Hjälpte till med allt och det var skönt att få lämna över det praktiska till någon annan. Vi är så otroligt nöjda med Fonus Älmhult och Tina Wal... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hautaustoimisto

Yrityksen kirjoittama

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

• Ringvägen 100, 118 27, Stockholm, Ruotsi

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Roger, stort tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du känt dig så väl bemött hos oss.

Tryggt varmt bemötande.

Tryggt varmt bemötande.
Kände inget köptryck då tjänster beskrevs.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Bo. Tack för ditt omdöme och för dina fina ord. Det är mycket viktigt för oss att få presentera våra tjänster, som vi är stolta över att kunna erbjuda, utan att man som anhörig känner någon press att köpa något man inte önskar eller behöver. Jag är verkligen glad att du upplevt det precis så i mötet med oss.

Saanut 5/5 tähteä

En oerhört lyhörd rådgivare som även…

En oerhört lyhörd rådgivare som även var väldigt effektiv!

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej! Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Saanut 3/5 tähteä

Behövs Mycket enklare Minnessida

Behövs Mycket enklare Minnessida, användarvänligare och tydligare instruktioner.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Marie. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme och dela dina tankar. Vi uppskattar det verkligen.
Minnessidorna har en viktig och värdefull roll i vår verksamhet och vi strävar alltid efter att vidareutveckla dem. Jag ska ta med mig din synpunkt att det behöver bli enklare och tydligare för er som anhöriga att använda dem.
Jag hoppas att du, förutom detta, är nöjd med den hjälp du fått hos oss. Tveka inte att höra av dig om du önskar berätta mer om vad det var som inte fungerade väl med minnessidorna. Det går alltid fint att kontakta ditt lokala Fonuskontor eller maila oss på info@fonus.se.

Bra bemötande

Bra bemötande

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med vårt bemötande.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Proffesionellt

Fonus Enköping: Proffesionellt, varmt, medkännande och full koll! 10/10.

Däremot rekommenderar jag INTE familjens jurist i Uppsala som både är dyra och mejlar ut både faktura och påminnelse innan det går till inkasso som givetvis skickar ut brevledes… Bättre att anlita bankernas egna jurister vid bodelning! Billigare och enklare…

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej, och tack för ditt omdöme om Fonus i Enköping. Det betyder mycket att höra att du upplevde ett varmt och professionellt bemötande.
Vi är däremot ledsna att höra att du inte är nöjd med din upplevelse av Familjens Jurist. Vi kan tyvärr inte se dina kontaktuppgifter här, men skriv gärna till oss på info@fonus.se så ser vi till att ansvarig person på Familjens Jurist kontaktar dig för att höra mer om din upplevelse.
Med vänliga hälsningar, vi på Fonus

Bemötande

Lätt att få kontakt och att få en tid för att träffas gick snabbt. Lugnt och fint bemötande.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Tomas, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Saanut 5/5 tähteä

En äkta känsla att någon vill att våran…

En äkta känsla att någon vill att våran begravning ska vara fin och minnesvärd och det fick vi, Tack

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fonus

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Mycket proffsigt bemötande av Linda Norin

Mycket proffsigt bemötande av Linda Norin måste jag säga, väldigt proffsigt hela vägen, från första träffen till begravningen-

Ytterst professionellt bemötande.

Blev väl omhändertagen i en situation som präglas av sorg o saknad. Ytterst professionellt bemötande.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Lars Jan Inge, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Saanut 5/5 tähteä

Så fint och varm bemötande

Så fint och varm bemötande. Jag kände mig trygg genom hela processen.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Kicki, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Begravning

Mycket trevligt bemötande och begravningen var så vacker.

Vastaus yritykseltä Fonus

Hej Susanne, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin