Fonus - Moraberg, Södertälje Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Morabergsvägen 39, 152 42 Södertälje, SE

Saanut 5/5 tähteä

Pga sjukdom av personal i Huddinge, fick vi träffade Fredrik ifrån Fonus i Södertälje Så professionell och han lämnade över till sin kollega Thomas vid semester Som va lika proffsig han Skönt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Svarade mkt fort. Mkt individanpassad. Lugnt och respektfullt. Bra kontaktnät och utbud.

Saanut 5/5 tähteä

Petra B Otrolig människa att ha med i sådana här sammanhang, tusen tack.

Yrityksen tiedot

1. Hautaustoimisto

Yrityksen kirjoittama

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Svarade mkt fort

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fonus - Moraberg, Södertälje

Hej Sandra, stort tack för ditt omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Saanut 5/5 tähteä

Pga sjukdom av personal i Huddinge

Så professionell och han lämnade över till sin kollega Thomas vid semester
Som va lika proffsig han
Skönt att få hjälp i sin sorg av personer som vet vad dom gör och vi fick ett sånt fint avsked av pappa , med deras hjälp
❤️

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Fonus - Moraberg, Södertälje

Hej Barbro. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Superproffsiga

Man kände sig verkligen omhändertagen i sin svåra stund

28. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Fonus - Moraberg, Södertälje

Hej Anneli och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Petra B

Petra B

Otrolig människa att ha med i sådana här sammanhang, tusen tack.

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fonus - Moraberg, Södertälje

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin