Mijn vorige telefoonhoesjes heb ik ook bij Fonu besteld met een gewenst resultaat. Sterk en slijtvast materiaal met lekkere opbergruimte voor mijn pasjes en contant geld. De lixhtgekleurde hoesjes wor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb een telefoonhouder besteld met, tot nu toe ziet alles er betrouwbaar uit zal wel goed zitten!
Na lang zoeken naar een geschikt hoesje voor mijn iPad 9.7 inch 6th gen uit 2018 kwam ik uiteindelijk bij uit bij Fonu, blij verast dat ze ook nog een paper-like screen protector hadden wat ik al jare... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Over de Fonu service kan ik niets dan prachtig en zeer goed vertellen. Alleen stel ik vast dat na de terugzending van de Stofdicht metalen hoes Samsung Galaxy S22 - zwart. Mijn probleem nog niet verho... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fonu is dé #1 specialist in accessoires voor jouw telefoon, tablet, laptop of smartwatch. Ontworpen om jouw apparaten te beschermen en tegelijkertijd stijlvol en functioneel te maken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je apparaten te beschermen tegen dagelijkse slijtage en ongelukjes, en bieden daarom een breed assortiment van hoogwaardige producten die aan elke behoefte voldoen. Bezoek ons op www.fonu.nl en ervaar het verschil. Fonu.nl – jouw apparaten verdienen het beste!
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik heb een hoesje besteld voor mijn Samsung en een houder voor op de fiets zodat ik handsfree Google Maps kan gebruiken. Het hoesje is echt super fijn en magnetisch (ik heb er een met pasjes en een ritsje voor cash) de kwaliteit is echt boven verwachting en Liggen lekker in de hand. Het enige kleine nadeel vind ik dat bij het hoesje je de binnenkant met de magneet los moet halen om de camera te kunnen gebruiken. Dat is een hele kleine handeling die mn 2 jarige ook kan doen, maar toch 'vervelend' dat je dan elke keer je hoesje moet weghalen van de portemonnee. Mijn feedback zou wel zijn om de hoesjes dus zo te maken dat je het binnenste hoesje niet los hoeft te halen om een foto te maken. Zaterdag avond besteld, maandag middag bezorgd!

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Super goede service na wat onduidelijkheid van mijn zijde.

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Snel geleverd via Bol.com, binnen 18 uur, prima kwaliteit en goed passend.

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Label printen voor retour - wie heeft tegenwoordig nog een printer???

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Keurige- en snelle levering van de IPad cover.
Ik vind de cover erg mooi, ben er heel tevreden over.
Levering was via BOL. Reclame gemaakt .... nieuwe bestelling is daaruit voortgekomen....niet via BOL
Ik hoop dat de cover in gebruik een lange tijd meegaat.
Wat jammer dat jullie voorwaarden voor retourzending slechter zijn dan bij BOL.
De volgende keer gaat het weer via BOL en niet rechtstreeks.

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Hoesje voor s25 ultra gekocht van €35. 4 van de 6 schroefjes waarmee je het hoesje bevestigd zijn na 3 weken al verdwenen. Kleur begint ook al te vervagen. Geld niet waard.

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
5 maanden geleden een telefoonhoesje bestel met powerbank nu al kapot en Fonu doet er niks aan product kost gewoon 50 euro dan mag er wel iets meer Service zijn
hoesje komt niet aan, zou 13-05-2025 verzonden zijn maar geen hoesje.
contact gehad en nieuw hoesje heel snel gelverd

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Screenprotector gekocht voor €13,-..voor de iPhone 14 Plus…Protector was na de 2e dag al kapot…Slechtttt🤨

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Mijn hoesje voor aan mijn riem was afgebroken. Ik had deze 3/4 jaar geleden gekocht. Ik stuurde een bericht of deze ook los verkrijgbaar waren en kreeg snel bericht terug. Ze waren niet los te verkrijgen maar deze meneer had er nog een in het magazijn gespot en die wilde hij geheel kosteloos naar mij toe sturen. Vandaag hoesje binnen en erg blij dat er nog bedrijven zijn die gewoon, oude service bieden. Ik heb gemerkt dat die er niet echt meer zijn. Behalve Fonu dus, complimenten!!!!!
Snelle levering en 100% betrouwbaar. Direct orderbevestiging gekregen plus track & trace. Product ook geen klachten over werkt naar behoren.
Mijn producten werden heel snel geleverd. Helaas is het niet gelukt om de screenprotector zelf op een juiste wijze aan te brengen. Ik heb dit nu laten doen. Maar de klantenservice was heel coulant en ik heb mijn geld voor de screenprotector retour ontvangen. Heel tevreden over de aftersale!
Totaal niet betrouwbaar!
Bestelling geplaatst met riverty, is goedgekeurd door riverty.bestelbevestiging ontvangen van Fonu.
Een dag later word de bestelling zonder enige opgave van reden geannuleerd .op e-mails word niet gereageerd! Ik zou hier nooit weer bestellen en raad anderen het ook af om te bestellen want ze annuleren doodleuk bestellingen zonder opgave van reden.

Vastaus yritykseltä Fonu.nl
Snel geleverd, prima verpakking en mooie prijs!
Goede service verkeerd besteld en word omgeruild voor het juiste product
Snelle en correcte levering. Omruilen doordat ikzelf een fout product heb besteld is geen enkel probleem. Ze doen wat ze beloven.
Prima produkt. snelle levering. Goede prijs.