En stor eloge till Diana Persson i Höör för ett mycket professionellt bemötande. Visar stor kompetens, är mycket noggrann och lyhörd för frågor. Stort tack för ett fint besök kl 1500.
Yritys on vastannut
"Jag vill rikta ett stort tack till hela teamet som arbetade imorse, den 11 augusti. Jag var på genomresa till Estland och hade flera dagars resa framför mig när jag drabbades av akut tandvärk.Först o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har nu avbokat alla mina tider hos Folktandvården. Hemsidan är vilseledande och jag bokade en tid i tron att jag skulle få den behandling jag behövde. I stället träffade jag en tandläkare som b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har varit hos dr. David och tandsköterska Marinela. Jag är sååååå nöjd och tacksam. Det var akut besök och jag fick allt hjälp som man skulle få. Dr David så professionell och fin människa verklige... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jag är så obekväm med att gå till tandläkare. Genom detta skjuter jag upp besök som är nödvändiga. Idag var jag på Folktandvården i Åstorp. Jag var rädd men all personal jag träffade var så professionella, inkännande och effektiva att jag trots skakiga ben är så glad att jag träffade tandläkare, tandsköterska och några till ur personalen som tog hand om mig och gjorde det så bra för mig. Är glad och har nu modet att följa upp min tandvård, tackar så länge Folktandvården Åstorp/Peter
Stort eloge till Ardita på folktandvården i Hässleholm! Det är Första gången jag faktiskt har känt att det inte var en börda att gå till tandläkaren.
Bemötandet var i toppklass!!