Folkpool Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med vår unge säljare Theo. Första besöket hittade vi inte vad vi sökte, men på vägen hem kom en offert o förslag på ett annat bad som uppfyllde vårt önskemål. Bra lyssnat av säljaren som l... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Skrev en första kommentar i detta forum tidigare i år, blev då kontaktad nästan omgående av Folkpool gällande mitt liner problem men döm av min förvåning svaret jag fick var nästan lite utpressning... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Sena leveranser, varor som saknats har fått kompletteras, arbetare som vägrar göra klart pga små detaljer, besök som varit påtvingade och påskyndade, dålig kommunikation, jagat flera olika personer mu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabba svar av Carola i butiken både före och efter köpet. Servicekillen Tobbe stort engagerad och lärde ut exemplariskt hur poolen fungerar bla filterbyte och förebyggande åtgärder.

Yrityksen tiedot

1. Uima-allastarvikkeet
  2. ja myös
  3. Day spa -hoitola
  4. Uima-allasurakoitsija
  5. Ulkoilmakylpylä

Yrityksen kirjoittama

Folkpool: Svenskt poolliv sedan 1968 - Välkommen till din närmaste butik av Pool & Spabad. Beroende på hur din tomt ser ut kan vissa swimmingpooler passa bättre än andra. För sluttande tomter passar Garden pool ovan mark perfekt och Quadra träpool kan monteras både i och ovan mark. Vill du ha mer energismarta varianten har vi den rektangulära poolen Thermopool Dura och Thermopool Bas att välja mellan. Medans glasfiberpoolen Aquashell levereras i ett stycke. Prova dig fram i poolbyggaren eller klicka dig vidare till några av våra swimingpooler, så hjälper vi dig att upfylla din pooldröm. Att krypa ner i ett varmt spabad utomhus är lika härligt och välgörande för kropp och själ om himlen är blå och vindarna lugna, som när regnmolnen hänger tunga. Hitta rätt spabad för dig och jämför de olika varianterna via vår filter eller välj bland våra spabad från Jacuzzi, Dimension One, Vita Spa och Nordic Hot Tubs nedan. Vi anser att det är viktigt att ha sin butik inom rimligt avstånd under pool­byggets gång och för framtida pool-service. Även att ha nära tillgång till tillbehör och reservdelar. En lokal Folkpool återförsäljare är en viktig del för ett lyckat poolköp och tryggt framtida poolägande. Hos oss hittar du ett stort urval av: ✓ Spabad ✓ Pooler ✓ Tillbehör ✓ Badmiljö ✓ Inspiration.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tack för fin support!

”Ett telefonsamtal bort så var problemet löst”
Tack Kim Nielsen för fin och snabb support. Ett trevligt bemötande med snabb återkoppling! Äntligen fungerar värmen i poolen igen :)

Hälsning Linda, Bjärred

17. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Folkpool

Härligt, önskar många underbara badstunder framöver :)

Saanut 1/5 tähteä

Skandalbutik som inte åtgärdar sina…

Skandalbutik som inte åtgärdar sina garanti och reklamationsärenden.
Köp pool eller spa hos annan leverantör är mitt förslag.

11. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Folkpool

Beklagar att du känner så. Vi skulle gärna vilja veta mer om ärendet för att kunna agera och hjälpa dig i ditt ärende. Skicka kontaktuppgifter och mer information till info@folkpool.se Märk mailet med Trustpilot recension.
Tack hälsningar Folkpool

Saanut 1/5 tähteä

Skulle aldrig rekommendera folkpool…

Skulle aldrig rekommendera folkpool till någon. Vill ni slippa problem med förseningar, fel fakturering och dålig service så välj en annan leverantör av din pool. När något går sönder under garantitiden så skyller folkpool enbart på kunden helt utan några belägg och tar därmed inte något ansvar. Det dom själva anger omfattas av garanti struntar dom i att följa.
De svarar inte på mail eller samtal.
Har bekanta som byggt sin pool med andra poollverantörer och de har fått sina garantiärenden lösta utan några problem. Folkpool däremot fakturerar flera tusentals kronor för att komma hem till dig och hantera din garanti, sedan vägrar de åtgärda sina misstag med felaktig faktura och skyller på kunden. Trots att det alltså var tydligt överenskommet om att ärendet enbart var ett reklamationsärende så fakturerar foolkpool flera tusen kronor. Ska nu anmäla dem till ARN.

12. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Folkpool

Beklagar att du har fått gå igenom detta. Folkpool kommer att kontakta dig gällande ärendet och ärendehanteringen.

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte pool från det här företaget

Köp en pool av något annat företag.

När du väl köpt din pool för en halv miljon och sen får problem så är du inte värd något.

Skapade ett support-ärende eftersom en vital del gått sönder.

Man får ingen återkoppling om när man kommer att få hjälp eller ens om man får det. Ringde och påpekade detta genom att fråga ”när tror du man kan få hjälp? Jag behöver återkoppling så jag slipper ta upp min och din tid med att fråga.”

Säljaren svarade kort att det blir inom två dagar.

En vecka senare, utan att någon hört av sig, ringde jag upp och frågade igen och då blev svaret: ca 1 månad.

Jag påpekade att de måste bli bättre på att kommunicera sånt här. Svaret (aggressivt) blev: ”men jag gör ju det nu!”

Jag sa att detta bara är konstruktiv kritik och att de skulle ta åt sig detta för att bli bättre.

”Vilka ska du vända dig till istället då menar du?!” blev svaret där han menade att de är de ända som kan hjälpa mig så jag kan lika gärna hålla käft.

Ärendet är inte slut än och som tur är deras tekniker mer vänligt sinnat men de är som vanligt underbemannade (vilket de också hade kunnat kommunicerat och inte bara skyllt på). De lägger hellre tid på att konfrontera kunder och tjafsa än föregå problem och vara proaktiva när de väl sker.

Oseriöst företag. Håll dig undan.

17. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Folkpool

Beklagar att du har fått gå igenom detta. För att kunna agera och hjälpa dig behöver vi veta mer om ditt ärende. Skicka kontaktuppgifter och mer information till info@folkpool.se Märk mailet med Trustpilot recension.
Hälsningar Folkpool

Hjälpsam tekniker

Fick verkligen toppenhjälp via telefon/Mail av bästa teknikern Kim i Malmö när vi hade meckat lite felaktigt med inställningen på spa-badet!
Stort tack för vänligt och effektivt bemötande!

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Folkpool

Härligt att höra, önskar många härliga badupplevelser framöver!

Extremt oseriösa

Extremt oseriösa. Säljer in varor med löften och lögner och går under jorden när något går fel. Flera månaders svarstider. Akta er för dem. De är extremt oseriösa!

6. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Folkpool

Tråkigt att du har så negativa upplevelser. Har ni rett ut ärendet? Annars är du varmt välkommen att höra av dig.

Spabad

Väldigt bra upplevelse då vi köpte ett nytt spabad till sommarhuset.

7. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Folkpool

Vad roligt att höra, önskar många härliga badstunder!

Dålig kundvård

Säljaren mycket entusiastisk och hjälpsam tills pool leverarets. Under säljprocessen lät det hela tiden som att Folkpool skulle hålla i trådarna, typ helentreprenad eller iaf se till att alla entreprenörer samkörde. När leverans väl skett så gick säljare/Folkpool typ "under jorden", därmed fick vi köpare lägga sjukt mycket mer tid/pengar än vad som sålts in... Har dessutom ett garantiärende som strular då Folkpool inte vill vara kundvänliga.

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Folkpool

Hej, beklagar att processen inte löpte på som ni hade förväntat er. Hoppas att ni får klarhet i garantiärendet. Hälsningar Folkpool

Tyvärr en enorm besvikelse

Tyvärr en enorm besvikelse. Fel leveranser innebär för vår del att poolen inte går att färdigställa denna säsong. Ingen tar ansvar och oerhört svårt att få tag i nån att prata med.

Vid flertalet tillfällen försökt nå VDn för att få henne att förstå de enorma problem de har i organisationen. Blivit avvisad varje gång.

Väntar på förslag på kompensation men tyvärr är mina förväntningar lågt ställda.

Köp pool från någon annan är mitt råd

17. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Folkpool

Hej Niklas tråkigt att det har blivit fel i leveransen. Vi hoppas att du nu har kontakt med rätt personer för att få detta uträttat. Hälsningar Folkpool.

Saanut 1/5 tähteä

Blufföretag som säljer en produkt för…

Blufföretag som säljer en produkt för halv miljon ca och under garantitiden och högsösong för bad heter det att det är ont om personal och att inga tekniker finns. Varning. Femontering av pumpsystem och backspolning under garantitiden tar de inget ansvar för men fakturerar gärna halv miljon.

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Folkpool

Hej, Det är tråkigt att du inte tycker att vi tar ansvar för ditt ärende. Högsäsongen i vår bransch är kort och intensiv, och alla vill ha hjälp samtidigt. Vi jobbar på att få in fler tekniker för att väntetiden ska bli kortare. Vi hoppas att du har fått ordning på ditt ärende.
Hälsningar Folkpool

Saanut 1/5 tähteä

Oseriöst företag som utan att berätta…

Oseriöst företag som utan att berätta det levererar ett utställningsexemplar när vi betalat fullpris och beställt ett nytt spabad. Oerhört nonchalant bemötande och vi upplystes också om att det inte var något konstigt eller ovanligt att göra så.

12. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin