Svindel, ikke fått noe postkasse skilt og ble trekt 548 kr for ingenting. Dette var i slutten av mars måned. Kundeservice suger og de sender bare ut automatisk svar. Styr unna.
Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet -... Näytä lisää
Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til fol... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Rett og slett lurei hele greia,hold…
Rett og slett lurei hele greia,hold dere unna folkens. Fikk et postkasse skilt i posten i dag. Det koster 369kr og det skulle være så veldig flott og ekslusivt. Får penere skilt av posten. Helt gratis. I tillegg kom skiltet i konvolutt med stempel og frimerke fra Polen. Simpelt skilt og simpelt opplegg
Topp å kunne sende flyttemelding til…
Topp å kunne sende flyttemelding til flere samtidig og få full oversikt på min side. Veldig fornøyd.
Raskt og enkelt å legge inn…
Raskt og enkelt å legge inn flyttemelding for å endre adresse. God kundeservice som svarte på spørsmål i forbindelse med bestilling!
Har nok gått i fella. Eller?
Jeg tror jeg har gått i fella.. Etter to mnd har jeg fortsatt ikke fått noe postkasseskilt. De svarer på Mail, at skiltet er ‘underveis’, men tiden går. Dette ser mer og mer ut som ren svindel. I en kaotisk flyttetid er det lett å falle for reklamen. Vil anbefale å styre unna.
Men så: gode nyheter! Skiltet kom omsider i posten!! Etter 2,5 mnd. Man må bare mase litt..
Bestilte flyttemelding for en måned…
Bestilte flyttemelding for en måned siden. Valgte flere selskaper som ble kontaktet av flyttesiden med melding om ny adresse. Sparte masse tid og mottok i tillegg et veldig fint postkasseskilt etter noen uker :)