Flyttesiden Arvostelua 66

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Svindel, ikke fått noe postkasse skilt og ble trekt 548 kr for ingenting. Dette var i slutten av mars måned. Kundeservice suger og de sender bare ut automatisk svar. Styr unna.

Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet -... Näytä lisää

Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til fol... Näytä lisää

Jeg tror jeg har gått i fella.. Etter to mnd har jeg fortsatt ikke fått noe postkasseskilt. De svarer på Mail, at skiltet er ‘underveis’, men tiden går. Dette ser mer og mer ut som ren svindel. I en... Näytä lisää

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Dette er svindel

Dette er svindel, jeg søkte skattetaten - melde flytting, og etter å bli geidet gjennom noe jegctrodde var skattetatens sider, endt jeg med en fet regning og en henvisnibg til at jeg også måtte melde flytting til Skattetaten! Jeg burde sikker ha oppdaget det, men jeg var ikke i paranoia modus. Jeg burde også ha skjønt det da jeg fraskrev meg angreretten.

20. marraskuuta 2025

Tull og tøys hele greia

Tull og tøys hele greia. Du betaler kr 400 for et helt unødvendig tilbud. Flyttesiden og flytteregisteret er det første som kommer opp når du skal melde flytting. Veldig lett å bli lurt. Bruk posten. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke hadde fullført bestillingen, men pengene fikk de. Sendte mail hvor jeg ville bruke angrerett, fikk ikke svar på det. Skulle vært mer våken, så hadde dette vært unngått.

19. toukokuuta 2025

Bedrageri på kynisk nivå

299kr betaler du for å bli nedringt av telefonselgere fra alle aktører i Norge. At man kan ta betalt for noe sånt, er for meg helt vanvittig. Overraskende lik hjemmeside som folkeregisteret/posten sine hjemmesider, så er åpenbart bedrageri på et kynisk nivå.

13. heinäkuuta 2023

Det var noen småting som var litt…

Det var noen småting som var litt uklare på nettsiden. Men med god assistanse fra kundeservice klarte jeg å legge til flere bedrifter i flyttemeldingen. Postkasseskiltet ble levert innen få uker og passet perfekt. Jeg anbefaler dette.

15. kesäkuuta 2023

God oversikt på brukerprofilen

God oversikt på brukerprofilen. Raskt og enkelt å logge inn for å legge til fler
mottakere. Tok litt tid før skiltet kom i postkassen, men når det kom frem passet det perfekt og kvaliteten var god. Veldig fornøyd med tjenesten.

11. maaliskuuta 2023

På kanten til svindel.

En skikkelig luring av en bedrift. Nekter avbestilling og tar seg betalt for en tjeneste andre gjør gratis. Man blir videresendt inn på denne siden i tro om at man skifter adresse via posten.

Og melder man heving av kjøp samme dag får man en videre instruksjon om hvordan bruke tjenesten man opprinnelig ikke vil ha. Tullete.

4. toukokuuta 2023

Anbefales på det varmeste

Anbefales på det varmeste. Topp konsept og hyggelig personale. Mottok
postkasseskilt etter relativt kort tid. God kvalitet og tydelig skrift. Benyttet meg flere
ganger av å legge til fler mottakere på flyttemeldingen ved å logge inn.

16. tammikuuta 2023

Super flytte tjeneste

Super flytte tjeneste! Enkelt å navigere på hjemmesiden og logge inn for å benytte
seg av muligheten til å legge til fler mottakere på flyttemeldingen. Hadde litt
problemer med innlogging i starten og fikk ikke tak i kundeservice i helgen, men fikk
god hjelp når kontoret åpnet.

2. tammikuuta 2023