Velkommen til Easy2Move ApS Hos Easy2Move er vores mål at gøre din flytning så enkel, tryg og problemfri som muligt. Vi tilbyder professionelle flytteservices til både private og virksomheder i hele Danmark, og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, punktlighed og en personlig service fra start til slut. Vi ved, at en flytning kan være en stor begivenhed, og derfor behandler vi altid dine ejendele med stor omhu og respekt. Vores erfarne flyttemænd arbejder effektivt og professionelt, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi tilbyder blandt andet: * Privatflytning * Erhvervsflytning * Flytning af tunge genstande, herunder klaverer og pengeskabe * indpakning og udpakning * Montering og demontering af møbler * Bortskaffelse af affald og storskrald * Opbevaring efter behov Hos Easy2Move tror vi på ærlig kommunikation og gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer. Vi lytter til dine behov og skræddersyr en løsning, der passer til netop din flytning – uanset om den er stor eller lille. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi arbejder hver dag på at levere en service, som vores kunder har lyst til at anbefale videre. Derfor sætter vi stor pris på alle anmeldelser, da de hjælper os med at udvikle os og sikre den bedst mulige oplevelse. Tak fordi du overvejer Easy2Move. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste flytning og vise, hvorfor så mange vælger os som deres foretrukne flyttefirma. Hvis du vil have beskrivelsen til at virke endnu mere eksklusiv og sælgende, kan jeg også skrive en version, der er optimeret til at skabe mere tillid og flere henvendelser på Trustpilot.
Ærøvej 70 st,tv, 4200, Slagelse, Tanska
- 41112040
- info@easy2move.dk
- flyttefirmae2m.dk
Muut katsoivat myös näitä
Ei arvosteluja
Tämä yritys ei ole vielä saanut yhtään arvostelua.