Flyttede med hjælp fra FagFlyt, en totalløsning hvor de både pakkede ned og flyttede. Har flyttet med dem mange gange og altid samme gode oplevelse, altid søde flyttefolk og alle aftaler overhol... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hos Fagflyt er serviceniveauet højt. De svarer hurtigt og har styr på aftalerne. Og så er fagligheden i orden, de passer på tingene så alt er intakt efter flytning.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der dækker hele Sjælland. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem din flytning. Står du og skal bruge en billig flytning fra København eller til København, og har du brug for et flyttefirma, så er Fag Flyt det helt rigtige flyttefirma for dig. Fag Flyt tilbyder mere end bare hjælp til en flytning. Ved brug af vores flyttefirma København, giver vi dig mulighed for at opbevare dine ting på Amager, såfremt du skulle have brug for det. Vi er med andre ord et fleksibelt flyttefirma i Kastrup med fokus på en effektiv kundeservice, hvor dine behov og ønsker kommer i forreste række. Vi kører med faste priser, der er til at forstå. Du slipper derfor for ubehagelige fordyrende overraskelser undervejs. Vi er med andre ord til at stole på – en aftale er en aftale.
Yhteystiedot
Ladegaardsvej 6-12, 2770, Kastrup, Tanska
- Info@fagflyt.dk
- fagflyt.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
super service og punktlighed
Fagflyt bryder aftaler
Jeg indgik i en aftale om flytning for fast pris. Dette blev aftalt til at starte kl 0800 tidligst. Daagen efter modtager jeg faktura for betaling over 1 uge før flytningen og at tidsrummet var rykket til 0730. Jeg er ret sikker på at de ikke må opkræve betaling før udført arbejde, med mindre dette er tydeligt informeret om. Det var det ikke. Yderligere rykkede de tidsrummet for flytningen uden at spørge os. Deres tilbud for flytningen var et par tusind kroner dyrere end alle andre tilbud vi havde, men vi valgte dem fordi der var en niveau af tillid og troværdighed hos dem. Jeg så heldigvis fejlen hurtigt, men det har resulteret i at jeg har valgt et andet firma.
Hos Fagflyt er serviceniveauet højt
Super fleksible og professionelle
Super fleksible og professionelle - og meget hjælpsomme hele vejen igennem. Gjorde flytningen til en ren fornøjelse. Kan varmt anbefales!
Rigtig fin flytning.
Dygtigt og professionelt hele vejen.
Har brugt Fagflyt et par gange
Har brugt Fagflyt et par gange til både store og små opgaver, de har altid været meget pålidelige og effektive i deres arbejde. Kan helt klart anbefales
Jeg har brugt FagFlyt flere gange når…
Jeg har brugt FagFlyt flere gange når kunder skal have flyttet deres møbler til opbevaring mens vi renovere deres boliger, hvorefter FagFlyt leverer møblerne tilbage i kundens bolig. Super nem kommunikation og altid nemme at arbejde med samt glade kunder
5stjerner her fra :)
Fagflyt var en dejlig oplevelse…
Fagflyt var en dejlig oplevelse vedrørende en flytning fra A til B her i København. Alt blev der taget godt om og det, der var aftalt blev overholdt. Fuldt ud tilfreds.
Fantastisk service
Virkelige gode og mega professionelle folk, vi flyttede fra hus i 3 plan til hus i 2 plan. Fik lov at låne flyttekasser hvilket osse er et stort plus. Vil helt klart anbefale dem til alle. Fantastisk service fra start til slut.
De varmeste anbefalinger
Har flyttet med dem mange gange og altid samme gode oplevelse, altid søde flyttefolk og alle aftaler overholdes.
Lars som har givet tilbud på alle mine flytninger gennem mange år, er som altid sød og imødekommende.
De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig effektiv sikker
MEGET tilfredse.
Venlige, effektive og ordentlige. Det var en fornøjelse at få leveret varer fra Svane køkkenet med Fagflyt ApS.
2 unge friske gutter kom klokken 7 om morgenen og fik leverancen klaret lynhurtigt og smidigt.
De kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
Jeg har flyttet rigtig mange i mit liv…det bedste flyttefirma.
Jeg har flyttet rigtig mange i mit liv og kan derfor sige, at FagFlyt er det bedste, mest troværdige, hurtige, smilende og flinke flytte firma jeg nogensinde har brugt.

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
Pålideligt firma og så høflige og søde…
Pålideligt firma og så høflige og søde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af møbler i ca. 1 måned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig af dem.

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
Mega effektive og dygtige flyttemænd
Mega effektive og dygtige flyttemænd – de var super hjælpsomme og gjorde flytningen nem og hurtig :)

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
Loyalt firma med søde medarbejder
Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Super venlige medarbejdere, både dem jeg snakkede med på kontoret, og dem der flyttede mine ting.
Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig klemt ind i en travl periode, fordi det hastede lidt for mig. Alt i alt en super god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
Skal jeg flytte igen, så bruger jeg Fagflyt!
At flytte er aldrig sjovt - men Fagflyt gjorde deres ypperste for at flytningen af vores kontor gik så glat som muligt. De gutter der kom var i særklasse!!

Vastaus yritykseltä Fag Flyt Aps
God dialog og stor fleksibilitet
God dialog og stor fleksibilitet.
De var gode til at passe på vores sarte ting og alt blev dækket over med tæpper.

Fagflyt - Et meget godt valg
En flyt. Med schelorse. Tre dejlige, enormt professionele Flytte mænd.
Og en god koordinater inden da, Lars,
Fra start til ende, med Lars på kontoret da fik det syet sammen. Til de tre mænd der mødt til tiden og fik det pakket sammen og flyttet.
Og disse dejlige flyttemænd, gjorte det mest fantastike arbejde! De fortjener ROS''
Og vil sige tak til dem alle tre.
Jeg anbefaler varmt Fagflyt!
Mvh Veronika

Trustpilot-kokemus