Flypenge.dk Arvostelua 2 319

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helt utrolig kundeservice. Virksomheden tager sig god tid til at sætte sig ind i din sag, og svare om hygge og detaljeret på hver eneste besked. Det er over er de enormt forstående og imødekommende.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lakipalvelut
  2. Asianajotoimisto

Yrityksen kirjoittama

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Yrityksen kirjoittama

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Dybt imponeret

Selvom det skulle tage tre år, fordi det var en utrolig kompliceret sag, så er jeg dybt imponeret. Jeg havde ærligt talt aldrig drømt om, at jeg så mine mange penge igen. En stor tak for hjælpen. Den havde jeg på ingen måde klaret uden flypenge.dk

Kære Annette
Sikke en skøn anmeldelse - af hjertet tak!
Vi er så glade for at vi kan hjælpe og vise vores kunne og især i mere kompliceret sager som jeres som vi skal igennem retsprocessen for at få anerkendt.
Du skal vide at vi værdsætter din tillid til os!
Skulle uheldet være ude igen, står vi naturligvis klar. Vi vil endnu en gang gerne sige tak fordi du valgte os og for samarbejdet.

Den er god nok!

Jeg havde et forsinket fly i 2022, og meldte det, dengang. Siden har jeg fået mails fra dem, men troede faktisk ikke der var ægte.
Men bum! Pludselig skrev de at sagen var løst, og nu har jeg modtaget 1800kr for to fly billetter 😅🤩

3. marraskuuta 2025

Kære Clara
Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Vi er glade for du tog chancen og benyttede dig af vores service, selvom det virker til at være godt til at være sandt.
Det er præcis det vi gerne vil have malet til jorden. Vi er vedholdende og kamper til det sidste og vi er så glade for, at i nu får udbetalt jeres kompensation.
Tak for tilliden. Hvis du nogensinde igen skulle få brug for vores hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar.

Godt og professionel hjælp

Det var et meget langt forløb at få udbetalt pengene fra flyselskabet, men jeg følte mig i processen godt informeret.
Årsagen for den lange sagsbehandlingstid lå hos domstolene og ikke hos flypenge.dk. De har ihærdigt kæmpet min sag. Tak for hjælpen.

30. elokuuta 2025

Kære TM
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Det betyder så meget for os, at din oplevelse af os har været professionelt og værdsat.
Som du skriver, har det virkelig været et langt forløb og at vores service stadig er 5 stjerner værd, betyder virkelig alverden for os.

Saanut 5/5 tähteä

På trods af 7 års tovtrækkeri med fly…

På trods af 7 års tovtrækkeri med fly selskab fik Flypenge en kompensation igennem for mig, meget tilfreds også med de løbende opdateringer på fremdriften fra dem❤️🙏

13. marraskuuta 2025

Kære Claus
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse.
Det har været en vild og vanvittig sag og vi er så glade for at vinde din sag og ikke mindst betalingskampen overfor flyselskabet.
Som du ved, så er vi vedholdende og giver ikke op men din tillid og opbakning til vores arbejde er altafgørende - Tusinde tak!

Saanut 4/5 tähteä

Tak til flypenge

Tak for hjælpen til Flypenge

12. marraskuuta 2025

Kære Dora

Vi vil gerne sige mange tak for din flotte anmeldelse af os på trustpilot.

Det glæder os oprigtigt, at vi nåede i mål og kunne hjælpe dig og sikre den kompensation du havde krav på! Jeg håber virkelig, at du under hele forløbet har oplevet, at vi stod ved din side hele vejen og kæmpede din sag.

Vi er naturligvis ærgerlige over at vi ikke fik den sidste stjerne. Vores vedholdenhed og indstilling til ikke at give op, er vores allerstørste styrke.
Retssystemet processer og et flyselskab der ikke er samarbejdsvillig, er grunden til at sagen trækker i langdrag, hvilke vi desværre ikke noget vi kan forhindre eller ændre på.
Havde det været ligetil at kræve sin kompensation, så havde du slet ikke haft brug for os.

Hvis du ser tilbage og føler, at vi faktisk gjorde det godt og kan se vi var vedholdende, håber jeg, du vil overveje at opdatere din anmeldelse.
Det vil betyde alverden – både for os og for andre, der står i samme situation som du gjorde.

Tak igen for tilliden og du skal endelig ikke tøve med at række ud, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner Flypenge.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service og oplevelse med…

Rigtig god service og oplevelse med flypenge.dk :-)

Kære Emil
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel. V skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Det betyder meget for os, at vi gør en forskel og vi kan hjælpe og ikke mindst få anerkendt de rettigheder man har som flypassager.
Skulle du en dag få brug for os igen, ved du, at vi altid står klar til at hjælpe dig – med samme dedikation og vilje til at tage kampen op.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har brug Flypenge.dk flere gange nu

Vi har brug Flypenge.dk flere gange nu. Altid med information omkring sagerne. Det kan altid svare sig at få hjælp af dem. Selv efter en forsinkelse fra 1 år og 9 måneder siden, er det endelig lykkedes at få kompensation fra flyselskabet. Det har været en lang og sej omgang

10. marraskuuta 2025

Kære Tine
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen igennem sagen.
Vi ved, at ventetiden i sager som disse kan være lang, og derfor betyder det ekstra meget for os, at I sætter pris på vores løbende opdateringer og indsats i processen.
Tak fordi I valgte Flypenge til at hjælpe jer og ikke mindst for jeres tålmodighed og tillid undervejs.

Saanut 5/5 tähteä

I september 2022 rejste jeg til…

I september 2022 rejste jeg til Bosnien. Jeg brugte Wizzair flyselskab. Få dage før jeg skulle rejse tilbage til Danmark, modtog jeg en e-mail fra Wizzair om, at mit fly var aflyst uden mulighed for ombooking. Wizzair refunderede pengene for min billet, men jeg måtte betale en meget dyr billet til et andet flyselskab for at vende tilbage til Danmark. Jeg mente, at jeg på grund af dette og at jeg kom til Danmark med forsinkelse, var berettiget til den kompensation, jeg havde anmodet om fra Wizzair. De mente, at jeg ikke var berettiget til kompensation. I februar 2023 kontaktede jeg Flypenge.dk , og de indvilligede i at anlægge en kompensationssag mod Wizzair på mine vegne. Da Wizzair ikke accepterede kompensationsanmodningen, sagsøgte Flypenge.dk Wizzair i retten. Retssagen tog lang tid, men endte positivt til min fordel, og jeg modtog en kompensation, som blev udbetalt til mig i august 2025. Jeg skal understrege, at jeg i hele forløbet blev holdt informeret om alle ændringer i sagen af ​​de meget venlige Flypenges medarbejdere. Jeg kan kun anbefale Flypenge til alle, der har lignende problemer med flyselskaber.

6. elokuuta 2025

Kære Petar
Tusind tak for din flotte og uddybet anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt informeret og venligt behandlet af os både pr. telefon og mail.
Det er netop dét, vi stræber efter og arbejder spå hårdt for, at skabe tryghed og gennemsigtighed hele vejen igennem, selv når processen som du så fint beskriver trækker lidt ud.
Tak også for din anbefaling til andre rejsende. Det er vigtigt for os at hjælpe passagerer med at få den kompensation, de har krav på, når rejsen ikke går som planlagt og din erfaring kan være med til at gøre en forskel for andre i samme situation.

Ærlig og redelig hjælp

Ærlig og redelig hjælp - hvis man ikke orker at forsøge at køre en proces om flyforsinkelse selv.
Vi ahr modtaget vores erstatning og Flypenge.dk har fået deres gebyr - som det tydeligt fremgik.
Det tog længere tid, end vi (og måske også de??) forventede. Men der var hurtigt svar, da jeg spurgte til dette.

8. marraskuuta 2025

Kære Charlotte
Tusind tak, fordi du vil tage dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os.
Det har været en lang og til tider krævende sag, men takket være din tålmodighed og tillid kom vi i mål. Det glæder os oprigtigt, at vi kunne være med til at sikre, at dine rettigheder som passager blev anerkendt. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når rejsen ikke går som planlagt og netop derfor kæmper vi hver dag for, at ingen skal stå alene i den slags situationer.
Din anmeldelse gør en forskel. Den hjælper os med at nå ud til endnu flere, der måske sidder i samme situation og har brug for støtte, men er i tvivl om, hvorvidt det nytter noget.
Med dine ord og erfaring kan vi inspirere andre til at tage kampen op og vide, at vi står klar til at hjælpe dem hele vejen.
Skulle du nogensinde få brug for hjælp igen, så ved du, hvor du finder os. Vi står altid klar.

Saanut 5/5 tähteä

De kæmper kampen mod de store og giver…

De kæmper kampen mod de store og giver aldrig op 🥊👍

7. marraskuuta 2025

Kære Jesper
Tusind tak for din flotte anmeldelse du skal vide, at den betyder virkelig meget for os!
Som du ved, har det været en lang og sej kamp, og vi har kæmpet i årevis for at nå frem til det positive resultat. Derfor varmer det ekstra meget at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem.
Vi ved, at det kræver både tålmodighed og tillid at stå igennem sådan en proces, og vi er oprigtigt taknemmelige for, at du valgte at holde fast og lade os kæmpe sagen for dig.
Tak for din tillid og dine pæne ord. Du skal vide, at det giver os motivation til vores videre rejse.
Skulle du nogensinde igen få brug for vores hjælp, står vi naturligvis altid klar.

Saanut 5/5 tähteä

En lang men god oplevelse

Der har været god respons i form af udførlige mails med en rigtig god tone, imens sagen var igangværende - og selvom sagen tog fra sommeren 2022 til her i november 2025, var der løbende opdateringer omkring at min sag ikke var glemt, og at jeg ville blive informeret så snart de vidste mere. Min sag blev vundet og jeg modtog en pæn erstatning, så det var jeg ydermere meget tilfreds med :)

Kære Amalie
Af hjertet tak for din flotte anmeldelse. - den betyder virkelig meget for os!
Det glæder os at høre, at du har følt dig professionelt behandlet gennem hele forløbet. Vi lægger stor vægt på både nærvær og faglighed i vores arbejde, og derfor er det utrolig motiverende at få bekræftet, at vores indsats gør en positiv forskel.
Vi arbejder konstant på at udvikle og forbedre vores service, så tilbagemeldinger som din er med til at bekræfte, at vi er på rette vej.
Skulle du igen komme ud for en forsinkelse eller aflysning i fremtiden, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig – hurtigt, trygt og professionelt.

Saanut 5/5 tähteä

Flypenge har endnu engang vundet min…

Flypenge har endnu engang vundet min sag, det er 2 gabg de vinder indenfor for 2 år. Begge gange har flyselskabet prøvet at undslippe med mærkelige forklaringer, men jeg tænkte den får flypenge lov at tage sig af, og selvom det har været en lang og sej kamp så har de løbene holdt mig opdateret og BINGO pludselig en mail med “vi har vundet din sag” kan kun opfordre andre til at bruge flypenge, i har reelt ingenting at miste ved det da i kun skal betale hvis i vinder sagen og det er ud af de penge som i skal have tilbage. 6 stjerner herfra ud af 5 😎😘

Kære Louis
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!
Hvor er det dejligt at du gang k´på gang vender retur til os og det glæder os at høre, at du har følt dig professionelt behandlet gennem hvert forløb. Vi lægger stor vægt på både nærvær og faglighed i vores arbejde, og derfor er det utrolig motiverende at få bekræftet, at vores indsats gør en positiv forskel.

min oplevelse

De gav god feedback og følte jeg var med hele vejen, virkelig søde og god kundeservice

Kære Firat
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse og ikke mindst fordi du valgte at benytte vores service!
Vi ved, hvor frustrerende og krævende det kan være at stå som passager i en uretfærdig situation, og derfor gør vi os altid umage for at gøre processen så enkel, tryg og overskuelig som muligt.
Derfor glæder det os oprigtigt at høre, at du har oplevet det sådan.
Det er netop tilbagemeldinger som din, der minder os om, hvorfor vi kæmper for flypassagerers rettigheder og det motiverer os hver eneste dag til at blive endnu bedre.
Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi altid klar.
Tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Hjælpsomme,

Hjælpsomme,
Det var fantastisk at kontakte dem.
Jeg er meget glad for at e få min kompensation hos flypenge.
Jeg vil helt sikkert anbefale flypenge.

Kære H I

Nemt og professionelt.

30. lokakuuta 2025

Kære Rasmus
Tusinde tak for din korte, præcise og fantastiske anmeldelser.
nemt og professionelt, det er også alt vi ønsker at være!
Tak for tilliden og vi håber du vil kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp en anden gang.
Du ønskes en skøn og dejlig dag. De bedste hilsner Flypenge.

Saanut 5/5 tähteä

En fantastisk service og information…

En fantastisk service og information under hele forløbet.

30. lokakuuta 2025

Kære Thomas
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt informeret og venligt behandlet af os. Det er netop dét, vi stræber efter og arbejder så hårdt for, at skabe tryghed og gennemsigtighed hele vejen igennem

Saanut 5/5 tähteä

Flypenge.dk kørte min sag mod RyanAir i…

Flypenge.dk kørte min sag mod RyanAir i mange år, og svarede altid straks på mine henvendelser. De holdt mig løbende orienteret om, hvad der skete i sagen, og gav ikke op. De vandt til sidst sagen for mig. Jeg fik nogle penge, jeg ellers ikke ville have fået, og det kostede mig ingenting. Stor tak for hjælpen!

17. lokakuuta 2025

Kære Naja
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Det varmer os oprigtigt at læse, at du har følt dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi gør os umage hver eneste dag for at levere en service, der både er nærværende og professionel og det gør en stor forskel at høre, at det bliver værdsat.
Din feedback bekræfter, at vi er på rette vej, og den giver os ny energi til at fortsætte arbejdet for passagerers rettigheder – med lige så stort engagement som altid.

Saanut 5/5 tähteä

God og venlig måde at behandle min sag

Hjalp med at få mine penge tilbage

29. syyskuuta 2025

Kære Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for, at kunne hjælpe og ikke mindste, at du har følt dig godt venligt behandlet af os.
Tak fordi du valgte Flypenge til at hjælpe dog ikke mindst for din tålmodighed og tillid undervejs.

Mega fantastisk

26. syyskuuta 2025

Kære Lea
Mange tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at kunne hjælpe.
Endnu en gang tak for dig og din tillid til os og for, at du valgte os til at føre din sag.

I kæmpede mod RYAN AIR og vandt

Fantastisk oplevelse og service hjælp for en dårlig oplevelse med RYAN AIR for 4 år siden.
I har kæmpet og givet løbende status undervejs i hele forløbet.
OG I VANDT SAGEN FOR OS - glæder os til at modtage kompensationen
Jytte bolander

23. syyskuuta 2025

Kære Jytte
Mange tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive denne, da det hjælper os til at komme frem i lyset.
Det har været en lang og til tider krævende sag, men takket være din tålmodighed og tillid kom vi i mål. Det glæder os oprigtigt, at vi kunne være med til at sikre, at dine rettigheder som passager blev anerkendt. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når rejsen ikke går som planlagt – og netop derfor kæmper vi hver dag for, at ingen skal stå alene i den slags situationer.
Med dine ord og erfaring kan vi inspirere andre til at tage kampen op – og vide, at vi står klar til at hjælpe dem hele vejen.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin