Flypenge.dk Arvostelua 2 318

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lakipalvelut
  2. Asianajotoimisto

Yrityksen kirjoittama

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Yrityksen kirjoittama

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

God og hurtig service

God og hurtig service. Kan varmt anbefales.

25. elokuuta 2025

Kære Helle
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at skrive denne. Vi oplever tit, at flyselskaberne kan være svære at arbejde med, hvorfor vi er glade for, at sagen endte til din fordel.
Hvis uheldet desværre skulle gentage sig, håber vi, at du vil benytte vores hjælp endnu engang.
Med venlig hilsen Flypenge Customer Care

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse, fik medhold/penge efter 2,5 års forløb , så kan klart anbefale flypenge.dk

22. syyskuuta 2025

Kære Thomas
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse samt din anbefaling.
Det har været en lang og til tider krævende sag, men takket være din tålmodighed og tillid kom vi i mål. Det glæder os oprigtigt, at vi kunne være med til at sikre, at dine rettigheder som passager blev anerkendt. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når rejsen ikke går som planlagt – og netop derfor kæmper vi hver dag for, at ingen skal stå alene i den slags situationer.
Din anmeldelse gør en forskel. Den hjælper os med at nå ud til endnu flere, der måske sidder i samme situation og har brug for støtte, men er i tvivl om, hvorvidt det nytter noget.
Med dine ord og erfaring kan vi inspirere andre til at tage kampen op – og vide, at vi står klar til at hjælpe dem hele vejen.
Skulle du nogensinde få brug for hjælp igen, så ved du, hvor du finder os. Vi står altid klar.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil gerne give flypenge.com mine…

Jeg vil gerne give flypenge.com mine bedste anbefalinger. De formåede at vinde min sag, selvom det tog 1 år og 4 måneder fra jeg først oprettede den, til pengene endelig stod på min konto.
​Selvfølgelig var ventetiden mærkbar, men flypenge.com holdt mig løbende opdateret og stod fast på min ret.

17. marraskuuta 2025

Kære Laubna
Tusinde tak for din anbefaling - den betyder alverden for os!
Vi er stolte af, at vi med vedholdenhed og med kampgejst fik vi vundet din sag.
Behandlingstiden afhænger altid af hvor samarbejdsvillige flyselskabet er hvorfor det er ude af vores hænder.
Vi kæmper til det sidste og det gør vi gerne igen, hvis du får brug for hjælp!
De bedste hilsner Flypenge.

Super oplevelse

Jeg anmeldte mit krav, og så gjorde jeg ellers ingen indsats. Løbende fik jeg en opdatering på min sag. 2 år efter anmeldelse kunne Flypenge bekendtgøre at min sag var blevet vundet. Worst case havde jeg spildt 10 minutter. Best case får man kompensation uden nogen indsats. Perfekt setup.

17. marraskuuta 2025

Kære Anders
Tusinde tak for din super flotte og ærlige 5 stjernet anmeldelse.
Det har været en lang og sej kamp og vi er virkelig stolte over at vi var vedholdende og du nu har fået anerkendt dine rettigheder.
Skulle du få brug for hjælp en anden gang, står vi altid klar. Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner Flypenge Customer Care

Saanut 5/5 tähteä

Når vi først havde fået skrevet alt om…

Når vi først havde fået skrevet alt om vores rejse,var de utrolig hjælpsomme venlige . Og mens vi venter på om vi vinder sagen ,hører vi løbende hvor langt de er.
Alt bare rigtigt godt

Kære Tanja
Mange tak for din flotte og ærlige anmeldelse.
Vi er virkelig stolte over resultatet og er glade for at væres service og opdateringer bliver værdsat.
Vi håber du vil kontakte os, hvis du får brug for hjælp og rådgivning en anden gang.
De bedste hilsner Flypenge.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig en kæmpe hjælp efter flere års…

Virkelig en kæmpe hjælp efter flere års kamp - kan stærkt anbefale flypenge.dk til andre 🙏🏼

Kære Benedicte
Tusinde tak for du anbefaling og rigtig flotte anmeldelse.
Det var en lang og sej kamp men vi er så stolte over at det hele lykkes.
Vi værdsætter virkelig tid tålmodighed og tillid til vores arbejde.
Vi er så taknemmelige over at vores service er en fem stjernet oplevelse og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp eller rådgivning en anden gang.

Super oplevelse med Flypenge.dk

Jeg havde en kedelig oplevelse med Norwegian i forbindelse med en forsinkelse ved en mellemlanding. Vi var nødt til selv at købe biletter for ikke at ankomme 24 timere senere end planlagt, det var dyre biletter som Norwegian efterfølgende nægtede at dække selv om det klart står i loven at de skal.
Efter at have skrevet frem og tilbage med Norwegian stod det desværre klart at det er et ægte forbryderforetagende der føler sig hævet over loven, så jeg sendte sagen videre til Flypenge.
Det var en rigtig fin oplevelse og det lykkedes dem at få de fleste af mine penge igen.
Jeg vil gerne anbefale Flypenge.dk til enhver der måtte stå i samme situation.

10. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Simon
Mange tak for din flotte og uddybet anmeldelse.
Det betyder meget for os, at det har været en positiv oplevelse for vi brænder for at give en god og tryg service.
Vi er dybt taknemmelige for din anbefaling og håber også at du vil kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller rådgivning en anden gang.

Kære Svend
Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du værdsætter vores hjælp og service og tak for din tillid. Hvis du nogensinde igen skulle få brug for vores hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar.

Fuld tilfredshed 👍

De kæmper virkelig for sagen og giver ikke op, selvom det ser helt umuligt ud.
Jeg blev løbende informeret om hvordan det gik i min sag.
Jeg vil give min største anbefaling.

Kære Fam Frandsen
Tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse samt anbefaling!
Vi er så glade for vores orientering under sagens forløb bliver værdsat, vi kæmper så hårdt for at give en god og respektfuld service og vi er så glad for din anerkendelse af dette.

Saanut 5/5 tähteä

Fik hurtigt mine penge tilbage

Kære Safiye
Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at kunne hjælpe.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig sagsbehandling og søde medarbejdere

Hurtig sagsbehandling med rigtig godt udfald. Virkelig søde og hjælpsomme medarbejdere.

Kære Maria
Tak for din super flotte anmeldelse. Vi er meget glade og rørte over du påpeger vores medarbejdere fordi de ligger et stort arbejde og angegement i deres arbejde hver dag.

Saanut 5/5 tähteä

Flypenge har vundet min sag

Flypenge har vundet min sag. Det har taget flere år, da flyselskabet gjorde alt for ikke at betale, men det lykkes flypenge at vinde sagen. Klar anbefaling herfra

Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Gitte
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at vi kunne vinde din ret til kompensation og kampen om at få flyselskabet til at betale!

Vi er taknemlig over din tillid til os og din anbefaling.

Saanut 5/5 tähteä

I gør et fantastisk godt arbejde

I gør et fantastisk godt arbejde, i giver ikke op, i kæmpe selv om det er svært, i holder os opdateret hele vejen igennem.
I er et fantastisk team.

Kære Susan
Tusinde tak for din opbakning og pæne ord om vores arbejde.
Vi er vedholdende og nægter at give op uden kamp!
Vi er rigtig glade for at vores opdatering og service bliver værdsat og vi håber at du vil kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp eller rådgivning.

Meget positiv oplevelse

Vi kontaktede Flypenge i 2018, da vores fly var meget forsinket. Vi har ikke skulle gøre noget og har her 7 år senere fået over 4000 kr udbetalt, fordi de har holdt ved og er blevet ved med at forsøge 🙌🏼🤩

Kære Sara
hold nu op en flot anmeldelse.
som du selv skriver, så er det 7 års arbejde der nu er afsluttet. Vi er så glade for at vores vedholdenhed bliver værdsat og vi er så glade for at kunne hjælpe!

Saanut 5/5 tähteä

Det var en lang sej kamp for jer

Det var en lang sej kamp for jer, men kæmpe stor respekt, for at i holdt ud alle årene.
Kæmpe stor tak til jer

Kære Berit
Af hjertet tak for din flotte anmeldelse.
som du selv beskriver, har det været en lang og hård kamp og vi værdsætter virkelig din respekt og tillid til vores arbejde.

Saanut 5/5 tähteä

At jeg løbende fik mails

At jeg løbende fik mails, der beskrev forløb og hvor I var i processen.

Kære Anne Mette
Tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse!

Kære Preben
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at vores arbejde og service er 5 stjerner værd!
Vi kæmper hver dag hvorfor det er så skønt at blive anerkendt for at gøre en forskel – vi skal dog huske på at vi var aldrig nået i mål uden din tillid til vores arbejde.
Det betyder meget for os, at vi gør en forskel og vi kan hjælpe og ikke mindst få anerkendt de rettigheder man har som flypassager.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk hjælp når uheldet er ude

Fantastisk hjælp når uheldet er ude , de er vedholdende og orienterer dig indimellem om sagens gang 💪👍💪

Kære Nichlas
Mange mange tak for din anmeldelse.
Sagsbehandlingen i din sag har været ualmindelig lang og det betyder derfor ekstra meget for os, at du stadig har fået en 5 stjernet oplevelse af vores service.
Vi kæmper altid til det sidste og vi vil for alt i verden ikke give op og vi er så stolte og glade for, at du har modtaget din kompensation!
Skulle uheldet være ude igen, står vi klar igen.
Vi vil endnu en gang gerne sige tak fordi du valgte os og for samarbejdet.

Saanut 5/5 tähteä

En forening der virkelig ligger “sig i…

En forening der virkelig ligger “sig i selen” for at opfylde et ønske/køre en sag for dig
De bliver ved og til sidst lykkedes det ..så sejt

Kære Annette
WOW! sikke en skøn anmeldelse.
Vi gør os umage og tager de helt tunge og vanvittige sager og vi nægter at give op!
Den her sejr er for os alle og vi håber den giver flyselskabet en opsang, så det fremover er nemmere at arbejde med dem.
Tak for din opbakning og samarbejdet. Skulle uheldet være ude igen, står vi naturligvis klar.

Dybt imponeret

Selvom det skulle tage tre år, fordi det var en utrolig kompliceret sag, så er jeg dybt imponeret. Jeg havde ærligt talt aldrig drømt om, at jeg så mine mange penge igen. En stor tak for hjælpen. Den havde jeg på ingen måde klaret uden flypenge.dk

4. marraskuuta 2025

Kære Annette
Sikke en skøn anmeldelse - af hjertet tak!
Vi er så glade for at vi kan hjælpe og vise vores kunne og især i mere kompliceret sager som jeres som vi skal igennem retsprocessen for at få anerkendt.
Du skal vide at vi værdsætter din tillid til os!
Skulle uheldet være ude igen, står vi naturligvis klar. Vi vil endnu en gang gerne sige tak fordi du valgte os og for samarbejdet.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin