Flyhjelp Arvostelua 2 540

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Näytä lisää

Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... Näytä lisää

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Näytä lisää

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Näytä lisää

1. Lakipalvelut

Tietoja yrityksestä Flyhjelp

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

4,7

Tidy. Good information.

10. joulukuuta 2025

thanks 😊

Super hjelp

Super hjelp! Litt mye å fylle inn men👍

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flyhjelp

Ja, det er en del informasjon vi må ha for å kunne kjøre kravet. Men vi er glade for at du viste oss tilliten og at vi kunne hjelpe 😊

Veldig enkelt

Veldig enkelt, går vel egentlig ikke anno gjøre det enklere for oss som forbruker. God informasjon gjennom hele sakens forløp. Anbefales på alle mulige måter.

12. joulukuuta 2025

Tusen takk for anbefalingen ❤️

Vi har brukt Flyhjelp 2 ganger

Vi har brukt Flyhjelp 2 ganger. Den første med Lufthansa er 10 mnd. gammel og enda ikke avklart men vi har ikke gitt opp. Nummer 2 kom veldig raskt og innen 14 dager var alt vel.
Veldig fornøyd med hjelpen fra Flyhjelp.no

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flyhjelp

Det er veldig hyggelig å høre 😊 takk for tilliten!

Det var velig god kommunikasjon og…

Det var velig god kommunikasjon og informasjonsflyt fra Flyhjelp i prosessen som jeg vant, takket være dem. Jeg anbefaler reisende som har opplevet problemer med flyturen om å søke hjelp her.

8. lokakuuta 2025

Tusen takk 😊😊😊

Meget profesjonell bistand

Meget god, profesjonell og vennlig bistand.
All kommunikasjon ryddig og pedagogisk forståelig.
Lars

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flyhjelp

Det er vi veldig glade for å høre 😊 Tusen takk!

Forferdelig rot og tidstyveri

Forferdelig rot og tidstyveri. Gikk 3,5 år før de faktisk sendte kravet til flyselskapet på tross av flere bekreftelsesmailer tidligere. Fremstår som svært useriøst.

9. joulukuuta 2025

Hei Torje,
jeg kan se at saken har tatt veldig lang tid og det forstår vi at selvfølgelig er frustrerende. Jeg kan se at en stor grunn til dette er at SAS søkte konkursbeskyttelse i USA og at det derfor ikke var mulig å ta saken videre til retten. Derfor var det mange SAS saker vi var nødt til å sette helt på pause over lengre tid imens SAS gjorde sin restrukturering.
Jeg kan se saken nå er til behandling i rettssystemet og jeg krysser fingrene for at det blir et positivt utfall 😊

Ønsker deg en god jul!

Strålende service

Veldig fornøyd med behandling av sak, informasjon undervegs og responstid. Vart godt ivaretatt med informasjon av mine rettighet - områder der flyselskapet svikta totalt.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Flyhjelp

Det er vi veldig glad for å høre 😊

Trust the process

Trodde ikke jeg kom til å få kompensasjon, men fikk ganske greit tilbake! Eneste minuset var at det tok nesten 3 måneder før flyselskapet godkjente kompensasjonen, men det er ikke flyhjelps feil! Så alt i alt - ha tålmodighet! Its worth it in the end;)

26. marraskuuta 2025

Takk for anmeldelsen 😊

Anbefaler flyhjelp.no

Enkelt å melde, god kommunikasjon, regelmessige oppdateringer og god service. Har fått kompensasjon som dere sa på begge mine klager. Anbefales! Tusen takk!😊

7. joulukuuta 2025

Takk ❤️

Fantastisk

Fantastisk! Jeg hadde ikke klart det uten Flyhjelp.

7. joulukuuta 2025

Takk for anmeldelsen 😊

Veldig seriøse aktører

Veldig seriøse aktører, god informasjon og effektivt arbeid.
Ordnet kompensasjon til meg på cirka 1 måned.

5. joulukuuta 2025

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

Super hjelp

Fikk kjempegod og rask hjelp med krav om kompensasjon da flyet vårt ble forsinka så mistet neste forbindelse. Flyselskapet bekta da vi prøvde få kompensasjon av de på flyplassen.

3. joulukuuta 2025

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊