Dette er anden gang, vi bruger Floorshop, og vi har fået rigtig god hjælp begge gange. Vi har tidligere købt vinylgulv, og nu har vi købt fliser til vores badeværelse. Yasin har stor viden om pr... Näytä lisää

Var sent ude med at få bestilt fliser men medarbejder Nuri var fantastisk til at hjælpe med en hurtig løsning - så god service og handlekraftige beslutninger med hensyn til nærmest umulig hurtig lev... Näytä lisää
Meget god service fra Nuri. Jeg havde mulighed for at ringe flere gange og få afklaret alle detajler, som han tog vider med producenten, hvis der var detaljer vi mangled. Klar og professionel rådgi... Näytä lisää
Købte gulv hos Floorshop, og hele forløbet var virkelig i top! Rådgivningen i butikken var ekstraordinær, man kunne mærke, at de faktisk vidste, hvad de talte om og tog sig tid. Varerne kom præ... Näytä lisää
Vi leverer altid den bedst mulige kvalitet...
Roholmsvej 10A, 2620, Albertslund, Tanska

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Vi har i dag været i jeres butik i Odense.
Vi fik super god og professionel vejledning af Yasin Taskin.
Han var så behagelig og det var tydeligt han vidste, hvad han snakkede om
Varm anbefaling herfra 👌
Efterfølgende fik vi virkelig en kedelig oplevelse. Det blev over dobbelt så dyrt, som Yasin havde lovet, så ville annullere ordre. Det kunne nærmest ikke lade sig gøre. Vi tilbød dog at købe gulvet og selv finde håndværkere, men det kunne ikke lade sig gøre, men forsøgte i stedet at sælge os et billigt gulv. Sidder virkelig med en ærgelig oplevelse og kan desværre ikke anbefale jer.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Fantastisk service og stor hjælpsomhed!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Floorshop i Taastrup. Personalet var utroligt hjælpsomme, venlige og professionelle. Jeg følte mig godt taget imod og fik rigtig god vejledning, hvilket gjorde det meget nemmere at vælge det rigtige produkt. Det er sjældent, man møder så god service – tusind tak for hjælpen! Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale butikken til andre.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Afd. Odense. Bredt udvalg og yderst kompetent, rar, flink og Dygtige Jassin bar os igennem vores gulvplaner, uden at stresse den store beslutning . Han har en bred viden om varerne. En super oplevelse også af kundepleje.., som resulterede i en god gulvhandel.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi har fået lagt et rigtig fint massivt egetræsgulv i chevron mønster. Håndværkerne overholdt tidsrammen.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi har netop købt nyt gulv hos Floorshop i Odense, og hele oplevelsen har været intet mindre end fantastisk – ikke mindst takket være Yasin. Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med et smil og en oprigtig interesse i vores behov og ønsker. Yasin tog sig god tid til at rådgive os med stor faglighed, ærlighed og tålmodighed. Han formåede at gøre et ellers svært valg både nemt og trygt.
Man mærker virkelig, at Yasin brænder for sit arbejde og for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Vi følte os set, hørt og respekteret hele vejen igennem – ikke bare som kunder, men som mennesker. Det er sjældent, man oplever så god service og ægte engagement.
Vi står nu med et smukt gulv, som passer perfekt til vores hjem, og det havde vi ikke kunnet finde uden Yasins hjælp og vejledning. Vi kan på det varmeste anbefale både Floorshop og især Yasin – han er en sand stjerne!
Vh.
Diar

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi havde en reklamation på en vask, som havde fået en transportskade. Selim var utrolig hjælpsom og stod for dialogen med distributøren og transportfirmaet. Vi fik en ny vask og takker for god service.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Selim fra floorshop! Fra start til slut var servicen helt i top. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at jeg fik præcis, hvad jeg havde brug for. Produkterne var af høj kvalitet, og jeg kunne mærke, at de virkelig værdsatte deres kunder.
Jeg kan varmt anbefale floorshop til alle, der søger en pålidelig og professionel service. Jeg vil helt sikkert vende tilbage.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi har netop købt gulv hos Floorshop i Odense og blev betjent af Yasin. Super service og rigtig god vejledning, hvor man som kunde følte sig hørt og set hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi har i dag hentet 123 m2 sildebensparket i Tåstrup afd ,vi kan KUN skrive positive ord om vores oplevelse .
Vi har kørt noget rundt omkring til forskellig gulvudstillinger ,men ende heldigvis i floorshop for en uge siden ,super flink sælger og professionel vejledning der viste hvad han talte om,god pris og kan KUN anbefale og kikke forbi denne shop .
5 store stjerner herfra .

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi har købt vores nye gulv hos Floorshop, hvilket har været en super god oplevelse fra start til slut!
Vi har fået rigtig god vejledning, kundeservicen har været hurtig og helt i top, prisen har været god og vi har følt os taget godt imod gennem hele processen!
Nu hvor gulvet er lagt, kan vi bare sige, at vi er yderst tilfredse med både kvaliteten og udseendet. Alt lever op til vores forventninger - og vi kan varmt anbefale Floorshop til dem, der er på jagt efter et nyt gulv!

Vastaus yritykseltä Floorshop
Professionelle folk, som ved hvad de taler om. Jeg modtog en grundig og detaljeret gennemgang af både fordele og ulemper ved de forskellige gulvtyper. Leveringen af gulvet skete hurtigt og effektivt. Vi valgte akustik vinylgulv, som vi er meget tilfredse med.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Fantastisk service. Professional rådgivning og vejledning.
Tusind tak for gnidningsfrit handel.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Jeg har fået gode råd og en super god vejledning til køb af vores nye gulve til huset, af Yasin. Tak for god service!

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi skulle have nyt gulv i stue/køkken. Det er ikke en lille beslutning, ej heller er det nemt at vælge blandt alle butikkerne og det store udvalg.
I Floorshop-Odense fandt vi det vi gerne ville have, og det var ikke sket uden Yasin, for hvem det var tydeligt han satte en ære i at rådgive os bedst muligt.
Det var meget sagligt og venligt, foregik i en dejlig tone og atmosfære.
Vi kan kun anbefale andre der skal have nyt gulv at kigge forbi.
De bliver næppe skuffet.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Tak til Yasin for at være så hjælpsom igennem hele processen med at vælge gulv. Det tog sin tid at finde det rette gulv, men takket være Yasin kom vi endelig i mål.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi skulle akut bruge noget gulv til et værelse i vores lejlighed. Selim gav god og kompetent rådgivning og hjalp os med at finde noget gulv som matchede det vi i forvejen har. Stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Floorshop
Vi fik en god service, og alle aftaler og levering blev overholdt

Vastaus yritykseltä Floorshop
Jeg stod over for den store opgave at skulle købe nyt gulv til hele huset, og efter at have undersøgt markedet endte jeg hos Floorshop – og det er jeg virkelig glad for!
Fra første besøg i showroomet blev jeg mødt af Talib og Jack, der ydede en eminent rådgivning. De tog sig tid til at forstå mine behov og vejlede mig i forhold til materialevalg, finish og holdbarhed. De hjalp mig med at vælge præcis det rigtige gulv, både æstetisk og funktionelt.
Udover den fantastiske service fik jeg også en skarp pris på mit gulv, som gjorde beslutningen endnu nemmere.