FlexTap kokend water kranen Arvostelua 318

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 4/5 tähteä

Update: Flextap heeft alsnog de filter opgestuurd. We hebben eind november / begin oktober een kraan besteld. De levering duurde erg lang. Uiteindelijk is ons een gratis filter ten compensatie bel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

vandaag besteld, morgen is huis. Deze afspraak komen ze perfect na. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd, waardoor we slechts één dag zonder warm water zaten

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling werd vlot geleverd. De enige reden voor het niet geven van 5 sterren is dat de foto van het bestelde onderdeel een messing variant toont, terwijl er een kunststof variant geleverd wordt. Al... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Snel bezorgd

Snel bezorgd, installeren was makkelijk zelf te doen ook al ben ik niet de handigste. De flextap zelf lijkt stevig en duurzaam te zijn en werkt goed. Klantenservice heeft me goed geholpen vooraf.

12. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kraan is erg stijlvol en voelt als…

Kraan is erg stijlvol en voelt als goede kwaliteit. Installeren was makkelijk. De knop voor kokend moest je vasthouden dus op aanraden van de klantenservice nu een andere knop zonder veer nu blijft hij vanzelf open staan als we een pan vullen.

11. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Besteld daarna weinig feedback over de…

Besteld daarna weinig feedback over de levering zou de volgende dag geleverd worden zelf achter aan moeten gaan uiteindelijk na 2 weken geleverd en nu wachten op af montage van de keuken die helaas ook uitloopt dus hebben het nog niet kunnen testen word vervolgd

Beste Brian,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de snelheid van de levering van uw order.

Wat betreft de levertijd, als een product tijdelijk een langere levertijd heeft dan wordt dit altijd duidelijk aangegeven. Bij het product zelf en in de winkelwagen vindt u dan een melding met de verwachte levertijd.

Wij hebben onze uiterste best gedaan om uw order zo snel mogelijk te verzenden en uiteindelijk is uw bestelling binnen de aangegeven termijn geleverd.

Als de levering plaatsvindt binnen de beloofde termijn wordt er inderdaad geen aanvullend contact opgenomen over de levering maar ontvangt u gewoon een tracking code wanneer het pakket wordt verzonden.

We zullen uw feedback hierover meenemen om onze processen te verbeteren wanneer producten tijdelijk een langere levertijd hebben.

Mocht u nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen per e-mail of telefoon! We helpen u graag verder.

Saanut 5/5 tähteä

Voor deze prijs echt een top apparaat

Lekker snel geleverd, mooi design en echt heel makkelijk te installeren. Wij hadden al een boilertje staan, dus de aansluitingen waren er al. Voor deze prijs echt een super mooi apparaat.

2. maaliskuuta 2026

Beste Marko,

Leuk om te horen dat u de kraan mooi vindt en de installatie en levering snel en gemakkelijk zijn verlopen!

We hopen dat u er nog veel plezier van heeft.

Top!

Mooie kraan, heldere handleiding en moeiteloos gemonteerd. Zo hoort het!

Beste Marius,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en deze moeiteloos heeft kunnen monteren!

We hopen dat u er nog veel plezier van heeft.

Saanut 5/5 tähteä

Na wat problemen met de kokendwater boiler snel goede hulp gehad en wij zijn tot nu toe (1week) tevreden.

Beste Dieter,

FIjn om te horen dat jullie tevreden zijn over de service ondanks de vervelende start met de boiler.

We hopen dat jullie nog veel plezier hebben van de FlexTap.

Saanut 3/5 tähteä

Ten eerste zijn we zeer tevreden over…

Ten eerste zijn we zeer tevreden over de heetwater kraan zelf buiten dat hij wel erg spettert maar dat zal met de druk te maken hebben. Na het bestellen van de filters duurde de levering wel erg lang, zeker met een kraan die steeds piept. Bij navraag bleken de filters niet op voorraad, dat moet niet kunnen. Ook zijn de filters identiek (er staat niets op) terwijl ze een verschillende functie en verpakking hebben, dit is verwarrend.

Beste Petra,

Bedankt voor uw review. Als de kraan spettert hebben we graag aanvullend contact met u op dit op te lossen.

In dit geval was de vraag onverwacht aanzienlijk hoger dan ingeschat door onze systemen en moesten wij de productie opschroeven, uw filters zijn uiteindelijk binnen de vermelde levertijd van 5-7 dagen geleverd.

We hebben per e-mail contact met u opgenomen om uw casus verder af te handelen.

Saanut 2/5 tähteä

Erg lange levertijd

Erg lange levertijd. Daarover vindt ook geen enkele communicatie plaats. Wij moeten zelf achterhalen wat er 'mis' gaat

Beste Freddy,

In dit geval was de vraag onverwacht aanzienlijk hoger dan ingeschat door onze systemen en moesten wij de productie opschroeven, dit kost natuurlijk wat tijd.

Saanut 5/5 tähteä

Echt super fijne klantenservice!

Wat een super fijn bedrijf om bij te bestellen!!
Ze zijn super behulpzaam, we hadden wat issues met dat mijn kraan niet paste onder mijn te laag hangende keuken kastjes; geen lange wachttijden, meteen een vriendelijke jongeman aan de lijn! Echt meedenken hoe we het wel passend zouden kunnen krijgen en toen bleek dat het echt niet ging lukken, werd meteen aangeboden om gratis om te ruilen, binnen een 10 minuten had ik het retour formulier in de mailbox!
Het is dat we niet zo veel kranen nodig hebben, want ik zou er anders zo weer bestellen; maar ik kan het echt iedereen aanbevelen!
Tjeerd, bedankt voor je goede service, zo kan het ook!!

25. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Top kraan en service

Top kraan en service.

En nieuwe filters bestellen en vervangen, een kind kan de was doen. Nog steeds mijn beste aankoop van 2025!

Saanut 1/5 tähteä

Disappointing and Expensive Experience

I'll skip the drama and give you the facts: 1. If you choose the pull-out hose you will get 25% less water flow and when I was choosing that was not listed anywhere. 2. 30 day return policy doesn't really work if you actually install the tap and then find it is no good. As soon as you remove it from your sink they will consider that as wear and tear (and that the filters have been used, even if it was only for 24 hours) and not give you a full refund. 3. I repeatedly asked questions about the product via email, they were using an AI system that kept reassuring me, incorrectly, that this product fulfilled on my needs. These are all facts. One, and perhaps the only, positive: When I did get a human talking to me eventually, he at least addressed my questions with accurate answers. But it was too late by then, I returned the item in as perfect condition as I could, they still charged me 200 euro while refunding me about 400. I would not recommend their pull out hose- flex tap 3 in 1 system. (Dear flextap please don't bother responding to these comments, there's no point I look forward to moving on with my life)

12. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Goede kraan voor een uitstekende prijs

Mooie, goede kraan voor een uitstekende prijs! Review na een maand over de combi met filters. De flextap kraan is top! Zuinig, binnen 2 uur aangesloten en een mooi design. De heetwaterkraan gaat niet heel snel en is daarmee makkelijk te doseren en maakt niet zo’n enorm kabaal. Het gefilterde water smaakt ook heerlijk en is top voor de babyflesjes. De combi kraan heeft snel warm water en scheelt veel in gas verbruik. Tot nu toe een uitstekende aankoop!

5. helmikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin