Fjällmans Juridik Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Hade gärna haft lite mer utförligt om testamente, att det ges mer tid än framtida fullmakt. Lite mer olika scenarior runt om man t.ex är ensamstående med minderårigt barn hur och vad ska man tänka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi anlitade Fjällmans Juridik i samband med bouppteckning och testamente. Vi blev varmt omhändertagna på ett proffsigt sätt. Varje steg dom gjorde i dom olika processerna så informerade dom oss vad d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ellinor som hjälpte mig med bouppteckningen, och allt runt om detta, efter mammas bortgång har varit extremt proffsig och visat på stort kunnande samt snabba och tydliga svar. Detta har ingivit en kän... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Tack för en givande föreläsning.Mycket informativt och bra upplägg. Skulle vara värdefullt med ett kompendium I punktform på föreläsningen. Så man i lugn och ro kan repetera, för det är mycket att... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Vanhusasioihin erikoistunut asianajaja
  2. Avioeropalvelu
  3. Täytäntöönpanija
  4. Lakipalvelut

Yrityksen kirjoittama

Här på Fjällmans Juridik har vi stor erfarenhet av familjejuridik och all annan form av juridisk hjälp. Bodelningar, Bouppteckningar, Testamente, Samboavtal, Gåvobrev, Skilsmässa, Framtidsfullmakter är några av det juridiska tjänsterna vi arbetar med.

Hyvä

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Tog betalt först och sedan fick ett…

Tog betalt först och sedan fick ett svar att de inte kunde hjälpa mig . Jag rekommenderar inte de till någon med ärendet vårdnadstvist och umgänge att vända sig hit. Min ombud blev partisk om någon vill se vad hon skrivit till mig jag kan befogat hennes yttrande och då får ni själva göra bedömningen. Jag upplevde inte något trevligt bemötande hej och hejdå. Jag önskar inte någon råka ut för vad jag har råkat ut. Ta betalt först och sedan säga jag kan inte hjälpa dig. det är inte bara att hon inte hjälpte mig hon avrråde mig från att jag söka hjälp någon annan stans därför att det skulle kosta mig mycket tid och pengar och att till slut jag inte skulle få hjälp med mitt ärende och. Hon gjorde redan en bedömning att domstolen inte skulle hjälpa mig med mitt ärende . Hur hoppfullt var mötet?

1. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Fjällmans Juridik-logo

Vastaus yritykseltä Fjällmans Juridik

Hej Ali,

Tack för din feedback. Vi kan inte kommentera enskilda ärenden på grund av sekretess, men vi vill generellt förklara att vårt arbete alltid inleds med en genomgång av ärendet och relevanta handlingar innan vi ger en rekommendation kring hur klienten kan gå vidare.
Vårt mål är inte att fakturera så mycket som möjligt, utan att ge en ärlig bedömning av möjligheterna i varje ärende. I vissa fall blir bedömning att ett fortsatt arbete inte skulle generera ett gynnsamt utfall för klienten. Vi anser att det inte är rätt att ta en klients tid och ekonomiska resurser i anspråk för ett tvist som med största sannolikhet inte kommer leda till en positivt utfall. Vår rådgivning syftar alltid till att vara transparent och i klientens bästa intresse.

Hälsn Carl Fjällman

Saanut 1/5 tähteä

Katastrof

Katastrof, fick be min handläggare att svara på mina mail och efter 3 ggr fick man svar.
3 v efter jag och Mamma va där hade handläggaren fortfarande inte skickat in pappren till Skatteverket vilket hon förklarade med att det tar tid. Skulle jag på mitt företag jobba lika ineffektivt skulle jag gå i KK.
Frågade också om deras rutiner va så här och om det va så att jag verkligen skulle behöva betala fullt för detta där jag va så missnöjd men inte heller där va dom villiga att förhandla. Så missnöjd och kommer aldrig använda er igen. Fjällmans begravning har där emot varit kanon.

28. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Fjällmans Juridik-logo

Vastaus yritykseltä Fjällmans Juridik

Hej Lasse,

Tack för att du har tagit dig tid att dela din feedback med oss. Jag beklagar att du har haft en negativ upplevelse hos oss.

Vi värdesätter våra kunder högt och strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen. Därför är det väldigt viktigt för oss att få veta när vi inte lever upp till dina förväntningar.

Enligt lag är det nödvändigt att två förrättningsmän går igenom och undertecknar bouppteckningen efter hållen förrättning. På grund av hög sjukfrånvaro på kontoret kunde vi tyvärr inte hantera bouppteckningen så snabbt som du hade önskat. Trots detta såg vi till att hålla oss inom den lagstadgade tidsramen på en månad för att lämna in bouppteckningen till Skatteverket.

Jag är ledsen för eventuella besvär detta har orsakat dig och vill försäkra dig om att vi gjorde vårt bästa under omständigheterna. Vi tar också till oss kritiken inför framtiden.

Tveka inte att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

Hjälpsamma

En trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma, koll på vad som krävdes för att det skulle bli så bra som möjligt för alla inblandade.

20. maaliskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin