Fix it Faster Arvostelua 641

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Saanut 1/5 tähteä

Na 4 maand proberen, nog steeds geen handleiding kunnen downloaden. In december 2024 uiteindelijk betaalt om van al die aanmaningen en gezeur af te zijn. Maar ik wordt aan het Lijntje gehouden en kr... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na een heleboel mails, boete aanmaningen etc heb ik nu de helft van €70 terug gekregen namelijk €35 Ik heb €35 teveel betaal aan een bedrijf waarvan ik niet eens weet wanneer en waarom ik van de di... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mensen die Financieel gedupeerd zijn door Fixitfast. gelieve dit aan te melden. zodat wij gezamenlijk aangifte doen bij OM en jouw geldt terug krijgen. Dit bedrijf hebt nog veel meer mensen geldt afha... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Is een corrupte site, zij werken niet volgens de regels van de EU. Op de site stond zelfs geen betaalknop die aanduidde dat je akkoord ging met een betaling van 30 euro. Heb ondertussen al 2 aanmaning... Näytä lisää

1,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Jullie zijn nog erger dan oplichters…

Jullie zijn nog erger dan oplichters !!!
Ook ik kreeg te maken met jullie ONEERLIJKE praktijken. Opzoeken van een handleiding en daar geld uit halen. Ik kan mij niet herinneren ergens bewust voor ingetekend te hebben. Ik heb bovendien nooit een betalingsverzoek ontvangen en nu dreigen jullie per postbriefwisseling met incasso zoniet de betaling van 30,00€ VERHOOGD MET 12,50€ betaald is voor 13/01/25. Ik kan niet anders dan dit betalen, maar ben woedend over zulke praktijken.

Mevrouw Luyckx,

Wij begrijpen dat u ontevreden bent over uw ervaring. Tijdens het aanmeldproces vragen wij klanten expliciet akkoord te geven op de voorwaarden, inclusief de kosten van onze service. Daarnaast bieden wij alle klanten een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, waarin u het account kosteloos kunt annuleren.

Als u meent dat er een fout is gemaakt of dat u niet bewust heeft ingetekend, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. We kijken dit graag voor u na en staan klaar om u verder te helpen.

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. Had een handleiding nodig voor mijn wasdroger. Normaal, en ik doe dit al jaren, is dit gewoon gratis op internet te vinden. Heel veel sites willen dat je gegevens achterlaat. En zo werken zij ook met een paar addertjes onder het gras. Je huis adres gegevens gebruiken ze voor de aanmaning. Dit omdat ze donders goed weten hoe ze dit hebben opgesteld. Heb betaald, heb nu al meerdere handleidingen aangevraagd omdat ik nu eenmaal " lid " ben geworden. Maar het vreemde is , dat er nu geen enkele handleiding " fast" binnenkomt waardoor het zogenaamde fixen ook niet snel gaat. Kortom niets van waarde en jammer dat ondanks die advocaten van anderen er niet heel veel nog gebeurd naar dit " bedrijf" Die mail die ze waarschijnlijk nu hierna als reactie gaan sturen wordt ook standaard geleverd. Vermoedelijk met een soort chatgpt wordt het standaard bericht aangepast naar mijn klacht. Wat ik mooi zou vinden is een hacker vinden die deze site neerhaalt, dat zou echt een held zijn.

12. marraskuuta 2024

Meneer Van Laaren,

Wij vinden het jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Fix it Faster biedt klanten onbeperkt toegang tot een uitgebreide handleidingendatabase voor een eenmalige vergoeding. Tijdens het aanmeldproces en in de bevestigingsmail wordt duidelijk gecommuniceerd over de kosten en voorwaarden. Daarnaast bieden wij alle klanten een wettelijke herroepingsperiode van 14 dagen, waarin u kosteloos had kunnen annuleren.

Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben bij het vinden van specifieke handleidingen, neem dan gerust contact met ons op via support@fixitfaster.nl. We helpen u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

Schandalige site mails en brief tot…

Schandalige site mails en brief tot aanmaning van betaling van 30€ + 12.5€ administratiekosten.Als ik niet betaal voor 13/01/2025 komt er nog eens 20€ bij.Mooi nieuwjaarscadeau dat ze zichzelf schenken door de mensen zo op te lichten.

Meneer Benjamin,

Wij begrijpen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We willen u erop wijzen dat alle klanten een wettelijke bedenktijd van 14 dagen hebben, waarin zij het account kosteloos konden annuleren. Indien u van mening bent dat u binnen deze termijn heeft herroepen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we dit kunnen onderzoeken.

Hallo,

Hallo
Geen telefoon nummer op geven,Ik heb geen toezegging gegeven voor een abonnement trouwens ik mag dat niet zit in bewindvoering.
Nooit geen mailtje gehad waar zijn jullie mee bezich.
Afzender . Geen klant van jullie.

Mevrouw Reuvers,

Wij begrijpen dat dit een verwarrende situatie voor u is. Indien u onder bewind staat, verzoeken wij u vriendelijk om een schriftelijk bewijs hiervan naar ons te sturen via support@fixitfaster.nl. Op basis van dit bewijs kunnen wij uw account beëindigen en eventuele kosten kwijtschelden.

Daarnaast willen we benadrukken dat elke klant tijdens het aanmeldproces akkoord moet geven op onze voorwaarden en de kosten. Mocht u hiervan geen gebruik hebben gemaakt en denkt dat er sprake is van een vergissing, neem gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen oplossen.

Saanut 1/5 tähteä

Trap er niet in mensen dit zijn…

Trap er niet in mensen dit zijn oplichters .
Voor je het weet ben je 30 euro armer.
Radar en diverse consumenten bonden zijn al bezig met deze boevenbende.

Beste meneer Martin,

Dank voor uw bericht. Wij begrijpen uw zorgen en vinden het jammer dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Fix it Faster biedt klanten een transparante service, waarbij we duidelijk communiceren over de kosten en voorwaarden tijdens het aanmeldproces. Daarnaast heeft iedere klant een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om het account kosteloos te annuleren.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. We helpen u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

It was not clearly indicated that we have to pay for this website…

It was not clearly indicated that we have to pay for using the website. We did not download anything. The invoice we got came in our spam, so whe could not react within 14 days.
According to de ECC, this procedure is illegal.
There for we protest the invoice.

5. tammikuuta 2025

Dear Mr. Verplancken,

Thank you for your message and for sharing your concerns. We regret to hear that you feel the payment requirements were not clearly indicated and that the invoice was missed due to spam filtering. We understand how frustrating this can be and want to address your situation promptly.

Please be reminded that all customers have a 14-day right of withdrawal. We encourage you to contact us at support@fixitfaster.nl so we can review your case and clarify any misunderstandings.

We apologize for the inconvenience you have experienced. Your feedback is valuable and helps us improve our processes and transparency.

Kind regards,
The Fix it Faster Team

Waardeloos

Waardeloos. hoe durven ze voor zo'n dienst (die je met zoeken ook elders op het internet vinden) geld te vragen. Doe het niet, trap er niet in. Ook de hoogte van de aanmaningen zijn niet in verhouding.

5. tammikuuta 2025

Beste heer Mulder,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en de kosten die in rekening zijn gebracht. Wij begrijpen dat dit voor frustratie zorgt en willen dit graag nader onderzoeken om eventuele misverstanden op te lossen.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons onze processen en communicatie te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat jullie op deze manier aan…

Jammer dat jullie op deze manier aan geld willen komen. Wees zo sportief om duidelijk aan te geven dat er hoge kosten verbonden zijn aan het downloaden van een simpele handleiding. Geen goed woord voor over...€30-, voor een handleiding en €20-, voor herinneringskosten!!! Zo komt de hardwerkende mens van z'n zuurverdiende centjes af! Hoe kunnen jullie er gelukkig van worden????

4. tammikuuta 2025

Beste Klant,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de kosten en communicatie rondom onze dienstverlening. Wij begrijpen dat dit voor frustratie zorgt en willen uw situatie graag onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons onze processen en transparantie te verbeteren.

Waardeloos

Ik vind het stelletje oplichters
Heb tot op heden na verschillende handleidingen gezocht maar tot nu toe geen een handleiding
waardeloos bedrijf die wel dreigen met betalen zelfs dat meteen gereageerd had dat ik niets besteld had maar zij beweren dat ik accoord
was gegaan met hun voorwaarde schandalig en dreigde met juridische stappen daarna maar betaald de oplichters en dat is nog netjes uit gedrukt en nu kan ik helemaal niet meer de site openen dus helemaal Schandalig ik voel mij niet opgelicht maar be duide.ijk opgelicht

4. tammikuuta 2025

Beste Theo,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u de gewenste handleidingen niet heeft kunnen vinden en dat u zich onder druk gezet voelde om te betalen. Wij begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn en willen graag uw situatie onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we samen uw situatie kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden.

Saanut 1/5 tähteä

Verplichte betaling van 30€ voor…

Verplichte betaling van 30€ voor gebruik van een gebruiksaanwijzing van iets. Had dit geweigerd maar kreeg tweede aanmaning tot betaling.
Heb dat maar gedaan omdat ik schrik had voor gerechtelijke procedure.
Op de site zelf kan ik niet meer inloggen. Al verschillende keren ander wachtwoord aangevraagd.

20. marraskuuta 2024

Beste mevrouw RitaDN,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u zich gedwongen voelde tot betaling en dat u vervolgens problemen ondervond met inloggen. Wij willen graag uw situatie onderzoeken en een oplossing bieden voor deze ongemakken.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw probleem met de aanmaningen en het inloggen kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

niet reageren op herroepingsmails

1 dag na het aangaan van de verbintenis is er door mij een mail gestuurd met daarin aangegeven dat ik gebruik maak van het herroepingsbeding. Stug doorgaan met betalingsmails. Niet reageren op mijn mails met het herroepingsrecht.

3. tammikuuta 2025

Beste heer E.,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u zich genegeerd voelt nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en willen dit graag met spoed onderzoeken en oplossen.

Alle klanten hebben recht op 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om uw herroepingsverzoek nogmaals naar support@fixitfaster.nl te sturen, zodat wij dit kunnen verwerken en eventuele misverstanden recht kunnen zetten.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons om onze processen en communicatie te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Zonder dat je het in de gaten heb

Zonder dat je het in de gaten heb, wordt je opgelicht.
Zocht handleiding NIET gevonden. Daarna krijg je naar 14 dagen een betalingstermijn. Zojuist met de rechtsbijstandverzekering over gehad. Ze blijven binnen de wet. Dus kunnen ze niets doen. Is ook al op TV geweest. Dus Mensen let op.🤬🤬🤬🤬

3. marraskuuta 2024

Beste heer De Vet,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u zich misleid voelt en dat u de gezochte handleiding niet heeft gevonden. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend is en willen graag uw situatie onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons onze processen te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Vactuur gestuurd voor "wat??"

Zelfde reden als voorgaande berichten. het is onduidelijk waarom er na 14 "herroepingsrecht "een factuur wordt gestuurd
Ook ik heb hiervoor juridische hulp ingeroepen.

Op mail wordt niet gereageerd

24. joulukuuta 2024

Beste heer De Jong,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u een factuur heeft ontvangen zonder duidelijkheid over de reden en dat uw e-mails onbeantwoord zijn gebleven. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en willen graag uw situatie onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback is waardevol en helpt ons onze processen te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Ken dit bedrijf niet,maar krijg…

Ken dit bedrijf niet,maar krijg dreigbrieven dat ik moet betalen voor hun diensten. Welke diensten? Inmiddels €70. Weet van niets, zomaar uit het niets. Dus helaas gaan we niet doen.Oplichting....trap er niet in.

29. joulukuuta 2024

Beste mevrouw Van den Berg,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u brieven heeft ontvangen zonder dat u bekend bent met onze diensten. Wij begrijpen dat dit vervelend is en willen dit graag nader onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat wij uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

OPGELET OPLICHTERS !

OPGELET OPLICHTERS !! De informatie voorafgaand aan de zogezegde verkoopovereenkomst is zeer misleidend en voldoet bijgevolg niet aan de wettelijke regels. Hierdoor kan de overeenkomst ten aller tijde geannuleerd worden.

Beste Chris,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u de informatie als misleidend heeft ervaren. Wij willen uw situatie graag onderzoeken en eventuele misverstanden rechtzetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en samen een passende oplossing kunnen vinden.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb ook het zelfde probleem

Ik heb ook het zelfde probleem. Kan mij niet herinderen op de site te zijn geweest en krijg een aanmaling via de post. Geen telefoonnummer te vinden maar wel een verhoging van 20 euro boven op de 30 euro die ik schijnbaar moest betalen.

Ik zal ook een rekening opstellen en versturen naar fixitfaster om mij te betalen voor de tijd die het mij tot nu toe heeft gekost.

5. joulukuuta 2024

Beste mevrouw Donkervoort,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u een aanmaning heeft ontvangen zonder dat u zich bewust bent van interacties met onze site. Wij begrijpen dat dit verwarrend is en willen graag uw situatie onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Louche praktijken

OPLICHTERS !!
Aangifte doen bij de politie!!
Wij kennen deze site niet maar ze hebben blijkbaar wel je mailadres en we worden nu bestookt met mails om te betalen, inmiddels al €70. Ze gebruiken verschillende referentienummers. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, geen telefoonnummer staat vermeld in mail of brief en reageren niet inhoudelijk op je mail.
Louche praktijken !!

Beste mevrouw Go,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u deze situatie als vervelend en verwarrend heeft ervaren. Wij nemen uw zorgen serieus en willen uw situatie graag verder onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw klacht kunnen behandelen en samen een passende oplossing kunnen vinden.

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag factuur gekregen om 30€ te…

Vandaag factuur gekregen om 30€ te betalen. Heb geen weet dat ik hun diensten heb gevraagd en nog minder dat ik heb toegezegd om deze diensten aan te vragen. Vandaag een herinnering gekregen om te betalen. Ze zeggen wel dat ze mij zullen antwoorden maar tot op heden hoor ik niets van hen.Ik denk dat dit oplichterij is en als ik de andere reviews lees ben ik zeker dat dit het geval is.

Beste heer Poelman,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u een factuur heeft ontvangen zonder dat u zich bewust bent van het aanvragen van onze diensten. Wij willen uw situatie graag onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw specifieke situatie zorgvuldig kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag in de krant 'Het Laatste…

Onlangs ook bijna in 't zak gezet door deze website, maar gelukkig niet in hun val getrapt.
Vandaag in de krant 'Het Laatste Nieuws':
"Anita en tientallen Belgen in de val gelokt door Nederlandse website: “Dertig euro voor een handleiding. Ik had nooit toegezegd. Maar toch moest ik betalen”

28. joulukuuta 2024

Beste Katrinneke,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat er een negatieve indruk van onze website is ontstaan. Wij streven naar transparantie in onze dienstverlening en willen eventuele zorgen graag bespreken en verduidelijken.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw situatie te bekijken en eventuele misverstanden recht te zetten.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback helpt ons om onze processen verder te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Dit is pure misleiding en oplichting

Dit is pure misleiding en oplichting. Ik ben zoals vele anderen in de val gelopen en ongevraagd een onterechte factuur ontvangen want de site is in strijd met de Europese wetgeving. Heb de factuur dan ook schriftelijk betwist

14. marraskuuta 2024

Beste heer De Grove,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u zich misleid voelt en een onterechte factuur heeft ontvangen. Wij nemen uw zorgen zeer serieus en willen graag uw situatie onderzoeken om eventuele misverstanden recht te zetten.

Alle klanten hebben 14 dagen herroepingsrecht. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw bezwaar kunnen behandelen en samen tot een oplossing kunnen komen.

Het Fix it Faster Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin