Waardeloze organisatie, niet telefonisch te bereiken. Ik stond via een hun geregelde schadehersteller 40km van mn woonplaats voor niets om 8.00 aan de balie van een schadehersteller, want er was geen... Näytä lisää
Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Näytä lisää
Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!
Weteringschans 85E, 1017RZ, Amsterdam, Hollanti
- 0858883745
- Support@fixico.com
- fixico.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Na uploaden foto's kreeg ik snel een…
Na uploaden foto's kreeg ik snel een super redelijke offerte van een bedrijf dat ook Focwa garantie geeft. Afspraak voor reparatie was makkelijk en snel gemaakt. Wel is het aan te raden te voren dan toch even de wagen te laten zien. Dat mijn deur ontzet was, was niet op foto's te zien. Er kwam iets bij de prijs op. En voor een schappelijk meerprijsje gaan ze ook een viertal pitjes rond de auto maken.

Vastaus yritykseltä Fixico
Open en eerlijke bemiddeling.
Open en eerlijke bemiddeling.
Maak hier zeker in de toekomst weer gebruik van.

Super service!
Duidelijke website, makkelijk invoeren van schademelding. Zeer snelle reactie met 5 offertes (binnen 24 uur na aanmelding!). Na bevestiging van offerte via website werd ik bijna direct daarna gebeld om datum af te spreken. Tot nu toe super service! Nog even afwachten hoe de ervaring met het schadeherstelbedrijf is, maar daar heb ik alle vertrouwen in (gezien de goede recensies over dit bedrijf op de site van Fixico :-))

Wist niet hun bestaan
Wist niet hun bestaan. Via carglass op deze site gekomen. Netjes 5 offertes gehad. Wel onderling veel prijsverschil.
Prima offerte tussen met een goede prijs. Deze dus gekozen.
Moest er wel even achteraan bellen aangezien de afspraak niet bij de gekozen autospuiterij was binnen gekomen

Snel en duidelijk.
Ik had bumper schade, foto's gemaakt deze ingestuurd binnen een paar uur kwamen de offertes binnen, even de reviews bekijken van de bedrijven. Keuze gemaakt werd binnen 5 minuten gebeld voor bevestiging. Kortom ben heel tevreden.

Helder en correct
Helder, snel, correct, goede keuze kunnen maken (in de buurt van mijn woonplaats)

Vastaus yritykseltä Fixico
Lijkt allemaal prima in orde!
Het probleem is nog niet opgelost, maar Fixico heeft z'n bemiddelende werk gedaan en dat lijkt vooralsnog heel goed gegaan. Ook zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!

Bevestiging controleren
Bevestiging controleren, tegenstrijdige info, over leen auto

Echt een aanbeveling!
Zeer eenvoudig om offertes op te vragen. Zeer snelle service! Offertes binnen een paar uur ontvangen. Ook direct een afspraak in kunnen plannen bij een van de bedrijven. Kortom: top !

Snel meerdere offertes
Snel meerdere offertes. Ook een offerte met haal en breng service. Goede reparatie binnen de afgesproken tijd.

Vastaus yritykseltä Fixico
Goeie snelle applicatie en binnen 1…
Goeie snelle applicatie en binnen 1 werkdag 3 offertes. De eerste was de beste en reageerde direct. Prima hersteller (Chipsaway Assen) en direct een goeie service.
Zeer tevreden👍

Snel 3 offertes in mijn mailbox
Snel 3 offertes in mijn mailbox. Kwaliteit van de reparatie moeten we nog afwachten maar de offertes waren snel en het vergelijk ertussen goed

Vastaus yritykseltä Fixico
Snelle offerte met het nodige…
Snelle offerte met het nodige prijsverschil. Goede hersteller gevonden. Schade snel en netjes opgelost.

Binnen 2 dagen 3 keurige offertes
Binnen 2 dagen 3 keurige offertes. Waarvan één bijzonder scherp geprijsd. Wel iets verder weg (38 km), maar het verschil loont.

Supersnel
Snel 3 offertes binnen met normale, concurrerende prijzen en in de buurt! Helemaal top!