Rep af skærm på MacBook. Super hurtig udskiftning, fantastisk service og en låne computer. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Näytä lisää
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Näytä lisää
Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Näytä lisää
Hos FixByDrive brænder vi for professionel reparation af elektronik med fokus på kvalitet, ærlighed og hurtig service. Vi har mere end 20 års samlet erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Vi reparerer blandt andet Apple iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mange andre enheder. Vores teknikere arbejder dagligt med alt fra skærm- og batteriskift til avancerede bundkortreparationer og fejlfinding på komponentniveau. Vi går op i kvaliteten af vores reservedele og bruger originale dele hvor det er muligt, samt nøje udvalgte premium reservedele med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores mål er altid at levere en løsning vi selv ville være tilfredse med. Hos FixByDrive får du: • Hurtige reparationer • Erfarne teknikere • Professionel fejlfinding • Fokus på kvalitet og holdbarhed • Reparation af både hardware- og bundkortfejl • Service med ærlighed og gennemsigtighed Vi ved hvor vigtig din enhed er i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at få dig hurtigt videre igen. Tak fordi du støtter en lokal virksomhed i Herning.
Bredgade 41, 7400, Herning, Tanska
- info@fixbydrive.dk
- fixbydrive.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg skulle have skiftet mit batteri
Jeg skulle have skiftet mit batteri, men det nye batteri jeg fik i var desværre defekt (de havde fået en dårlig sending). De skiftede uden ydeligere omkostninger batteriet igen, og skiftede oven i købet mit panserglas som kompensation for ulejligheden. Super god og hurtig service.

Hurtig, nemt og betryggende😌
Jeg kom ind idag, uden en tidsbestilling eller lign. Og skulle havet lavet et skærmskift på min telefon. Teknikeren blev færdig indenfor 30 min, samt så vejledede han mig ordenligt inden han gik igang med at fikse telefonen.
Jeg kan kun varmt anbefale Fixbydrive!😊

Had a great experience.
Had a great experience compared to alternative companies. Had a repair on my motherboard (laptop), a problem that other repairshops weren't even able to locate. Service was quick and to the point as it should be. Would definitely come back if a next time comes.

God og kompetent rådgivning
God og kompetent rådgivning. Afleverede et produkt der viste sig at virke upåklageligt, men der havde været benyttet forkerte ledninger derhjemme. Teknikeren var i sin ret til at tage fuld betalingen for undersøgelsen af maskinen, men da der ikke var fejl, gav han den retur kvit og frit.
Benytter stedet igen næste gang jeg får brug for teknisk assistance.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Hurtig reparation og batteri skift af…
Hurtig reparation og batteri skift af iPhone
Det tog ingen tid, og det spiller 100%. God gennemgang af hvad der blev lavet

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Fik skiftet skærm på min Iphone
Fik skiftet skærm på min Iphone, og fik paserglas med i prise. Hurtig og god service

Den bedste service ever 🤩🏆
Den bedste service ever 🤩🏆
Tak for jer 👍I har været min redning FLERE gange 😅😅

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Har været derinde en del gange med…
Har været derinde en del gange med telefoner som skulle findes fixeses stedet fantastisk og jeg har aldrig haft problemer modsat andre steder så kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det
Super god service mange tak for…
Super god service mange tak for løsningen af mit problem.
Super god service
Super god service.
Kommer ind og tror jeg skal have skiftet opladerstikket i min mobil. Den bliver renset lynhurtigt og virker upåklageligt efter.
Tusind tak! 🤩
Super fin effektiv service til en…
Super fin effektiv service til en yderst god pris. Kan klart anbefale det til en der ude som har noget som skal fixes. Big thumbs up her fra!
De leverede en hurtig og effektiv…
De leverede en hurtig og effektiv reparation. God oplevelse
soo good i love it woooo
God service og kvalitet i arbejdet
God service og kvalitet i arbejdet. Kan sagtens anbefales
Serviceoplevelsen var positiv
Serviceoplevelsen var positiv, og personalet var venligt. Reparationen blev udført hurtigt og effektivt, og min telefon fungerer perfekt nu.
meget tilfreds
Jeg fik fikset min samsung s10.
meget tilfreds
Super
Fik min skærm skiftet og fik panserglas lavet. Super fin service.
God oplevelse
Fik fikset min telefon utroligt hurtigt og billigt, rigtigt god kundeservice. Vil komme her igen hvis det blev nødvendigt :)
Tak for en fantastisk arbejde med at…
Tak for en fantastisk arbejde med at skifte mit iphone skærm