Rep af skærm på MacBook. Super hurtig udskiftning, fantastisk service og en låne computer. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Näytä lisää
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Näytä lisää
Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Näytä lisää
Hos FixByDrive brænder vi for professionel reparation af elektronik med fokus på kvalitet, ærlighed og hurtig service. Vi har mere end 20 års samlet erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Vi reparerer blandt andet Apple iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mange andre enheder. Vores teknikere arbejder dagligt med alt fra skærm- og batteriskift til avancerede bundkortreparationer og fejlfinding på komponentniveau. Vi går op i kvaliteten af vores reservedele og bruger originale dele hvor det er muligt, samt nøje udvalgte premium reservedele med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores mål er altid at levere en løsning vi selv ville være tilfredse med. Hos FixByDrive får du: • Hurtige reparationer • Erfarne teknikere • Professionel fejlfinding • Fokus på kvalitet og holdbarhed • Reparation af både hardware- og bundkortfejl • Service med ærlighed og gennemsigtighed Vi ved hvor vigtig din enhed er i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at få dig hurtigt videre igen. Tak fordi du støtter en lokal virksomhed i Herning.
Bredgade 41, 7400, Herning, Tanska
- info@fixbydrive.dk
- fixbydrive.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
bedste servis
bedste servis
troværdig Man kan stole på dem 100 %
hvis det var mulighed at give ti så jeg giver ti stjerne jeg kan anbefale til alle
mvh eddie

Altid god service
Altid god service, har været her mange gange efterhånden

Fantastisk service
Min mail fungerede ikke, og jeg fik hjælp på mindre end 5 min, og det kostede ingenting. Fantastisk👍😊👍

Super oplevelse
Super oplevelse, de er hurtige og prisen er fair.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Jeg har brugt akut for nogen til…
Jeg har brugt akut for nogen til reparere min søn iPad, Fix by drive har gjort det hurtigt og fair pris. Klar jeg anbefaler det!

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Fik fikset en enhed andre steder…
Fik fikset en enhed andre steder afviste. Fed service!

Hurtighed, venlig betjening.
Hurtig ekspedition venlig betjening.

Nyt batteri
Nyt batteri
Fik isat nyt batteri og tlf var klar til afhentning på aftalte tid.
Prisen var helt OK.

Ipad reparation
Indleverer ipad, da batteri var ustabilt. Modtager et opkald, hvor der spørges til om ipad'en tidligere er blevet repareret, dette bekræfter jeg. Den er tidligere repareret andet sted i Herning. Fixbydrive giver et rigtig godt tilbud på rette op på tidligere reparatør uformåen.
Vi ved nu med sikkerhed hvor vi fremover skal få hjælp til udbedring af tablets og telefoner.
Uovertruffen service og kommunikation i reperationsforløbet.
Varmeste anbefalinger herfra

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Jeg havde en tablet som ikke ville oplade, hvor jeg fik anbefalet fixbydrive.
Valgte at tage derned, hvor jeg fik forklaret forløbet og takkede pænt ja tak.
Kommunikationen var rigtig fin under hele forløbet.
Alt dette til en fornuftig pris.
Vil helt sikkert benytte mig af fixbydrive igen, hvis behovet opstår.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Havde problemer med min iPhone !
Havde problemer med min iPhone !
Det klarede de så nemt og hurtigt .
Virkelig god service.
På samme dag fik jeg den lavet.

Altid hurtigt og effektiv👍🏻😉

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Super service og lynhurtig rep
Super service og lynhurtig rep. af iPad. Kæmpe anbefaling.

Meget hurtig reparation af IPad
Meget hurtig reparation af IPad - virkelig god service og ærlig omkring priser, så intet kom som en overraskelse. Har fået repareret andre steder, og vil KLART anbefale Fixydrive. Alt bliver gjort ordentligt første gang! 5 stjerner herfra

Excellent service
Excellent service. They replaced the broken screen on my not-so-popular phone very quickly for a fair price. Thank you! I recommend!

Professionelt arbejde og super service😀
Professionelt arbejde og super service😀
Kan helt klart anbefales 👌

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Lynhurtig og super ærlig service