Normaal gesproken schrijf ik nooit een review, maar ik heb zojuist 35 km hardgelopen en geen moment mijn broek moeten optrekken of de pijpjes naar beneden trekken. Echt super en nog nooit eerder meege... Näytä lisää
Legging gekocht met klein zakje aan de achterkant, bij 1e gebruik schoot het lipje van de rits, dus wilde graag ruilen, Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd, hele fijne service! Ook geweldig product... Näytä lisää
Super klantvriendelijk. Ik had een legging gekocht, waar helaas al vrij snel een gaatje in kwam. Dit kan natuurlijk gebeuren. De oplossing die ze boden is echt fantastisch. Omdat het desbetr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. Onze ruime ervaring in de kleding en kennis van stoffen en producties, zorgen er voor dat wij vrouwen ons WEL goed, comfortabel en ondersteund voelen tijdens iedere training.
Tinstraat 13, 4823AA, Breda, Hollanti
- 0765269580
- info@fittwear.nl
- fittwear.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel erg blij met de service van dit…
Heel erg blij met de service van dit bedrijf. Elke keer super goed geholpen. Kwaliteit van de producten is ook heel erg goed. Kortom: blij mee!
Prachtige legging
Prachtige legging. Mooie dikke stof met veel stretch. Fijne klantenservice ook.
Uitgebreide en mooie collectie
Uitgebreide en mooie collectie. Waardoor kiezen moeilijk werd! Mijn eerste bestelling geplaatst en werd dezelfde dag verzonden! Hele fijne sportleggings en twee shirts.
Very very good
Materiaal voelt anders dan verwacht.
Bestelde producten kwamen iets later dan gepland maar dat ligt waarschijnlijk aan de transporteur. Ik had 3 leggings besteld. Twee weer terug gestuurd. Ik vind het materiaal te ‘wollig’ voelen.
Mooie sportlegging
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
Ziet er mooi uit en zit fijn, ik heb er nog maar 1x in gesport. Ik hoop er lang plezier van te hebben.
Snelle reactie van de klantenservice
Snelle reactie van de klantenservice . Denken met je mee en de stof van de leggings is echt heerlijk
Perfect brand!Clothes are really good material and…
Clothes are really good material and size is fit perfect. I’m buying clothes for gym always from this brand! I’m loving it 🥰
Mooi pakje, maar slechte kwaliteit…
Super tevreden over mijn nieuw sportpakje! De volgende dag werd het meteen geleverd. Tijdens het lopen van mijn marathon, veel complimenten gekregen over mijn mooie outfit. Jammer genoeg na 1 keer gebruik, was mijn bovenstuk al een beetje ‘versleten’. Het dragen van mijn waterrugzakje heeft de rug van mijn top beschadigd. Dit is niet bij andere sportkledij die ik draag… Daarom deze score voor de kwaliteit van de kleding. Jammer 😔
Super fijne leggings!
Goede prijs en kwaliteit
Fijne sportkleding van goede kwaliteit
Super fijn kledingmerk voor sportkleding. Ik draag het al een paar jaar en de kleding is van geweldige kwaliteit. Het bedrijf zelf verstuurd altijd netjes en op tijd de pakketjes.
Goed advies en snelle verzending
Goed advies en snelle verzending. Producten gaan lang mee