Kazall ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg søgte efter håndvægte til mit homegym og efter en grundig søgning på både detail og brugtmarkedet. Fandt jeg et opslag på Facebook marketplace som Jan havde lagt op. Jeg skrev til Jan og han... Näytä lisää

Det danske markeds, i særklasse, bedste pris på hexagon håndvægte. Jeg bestilte søndag aften og modtog håndvægtene tirsdag formiddag. Fornem leveringstid. Jan svarede på mails stort set med det sa... Näytä lisää

Super god service dejlig personale at snakke med og samt en hurtig levering og super priser samt god kvalitet af grejet💪🏻

Jeg købte en del fitnessudstyr til en virkelig god pris – og hele oplevelsen var helt i top. Leveringen var inkluderet i prisen, og det var endda ejeren selv, der kom og leverede det. Det siger en del... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Professionelt fitness udstyr til dig der ønsker at forbedre din form. Her kan du sammensætte dit personlige home gym til konkurrence dygtige priser.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service!

Konge service, fik sms så snart det var på vej på lager.
Sendt samme dag det kom, og endda forsøgt ringet til mig pga det var læsset af i regnvejr...

Super service!

25. syyskuuta 2024

Hammer god kvalitet og service

Hammer god kvalitet og service. Virkeligt lækkert udstyr. Jeg havde kigget i lang tid og endte med at købe et af deres racks med fri levering i midtjylland. Det er topkvalitet og til en god pris.

2. huhtikuuta 2024

Rigtig god oplevelse

Vi blev ringet op for at aftale dato for levering af vores vægte. Rigtig god service og hurtig levering. Produktkvaliteten er også i top.

27. helmikuuta 2024

Rigtig god oplevelse med…

Rigtig god oplevelse med Fitness-grej.dk.
Jan var sød at ringe og fortælle hvornår udstyret blev afsendt og det blev leveret med danske fragtmænd, som lovet til tiden.
Skal helt sikkert handle der igen.
Nemt og smertefrit.
5/5

15. tammikuuta 2024

Købte et træningssæt

Købte et træningssæt, og dagen efter ville jeg egentlig godt også købe en ekstra stang med. Skrev og spurgte og Jan sørgede for, at den kom med og jeg sparede fragt! Så god service og udstyret er i øvrigt bare iorden! 👍

19. joulukuuta 2023

Kan klart anbefales!

Det er mit første køb hos dette firma, men ikke mit sidste. Det hele forløb uden problemer. Købte deres power rack, som må siges at være et solidt stykke udstyr. Det er ikke særligt tit at man finder power racks med 75x75mm stolper til de penge! Fragten var også billig og hurtig. Det var en herlig fragtmand som afleverede det og fedt med en fragtmand som arbejder for selve firmaet.
Han skal have lønforhøjelse ;)

En ekstra bonus er også at Fitness-Grej.dk tilbyder delbetalinger med Anyday.

Det eneste lille minus er dog at der manglede en låse møtrik og en spændeskive, men det kan heldigvis skaffes.

5 stjerner herfra.

23. elokuuta 2023
Kazall ApS-logo

Vastaus yritykseltä Kazall ApS

Tak for den fine anmeldelse Martin. Vi har i dag sendt til en møtrik og en spændeskive til sættet, det er naturligvis en pakningsfejl fra fabrikanten. Held og lykke med træningen -:)