Fitnessboostpro.com
Ook bij mij wordt maandelijks, nu voor de tweede keer een bedrag afgeschreven. Ik ben geen abonnement aangegaan. De ING bank zegt dat ik bij Apple moet zijn. Zojuist Apple gebeld en de medewerker zegt dat ik bij de bank moet zijn. De eerste afschrijving heb ik bij de ING gemeld als fraude. Zij zeggen: je bent een abonnement aangegaaan, dus je moet bij de organisatie zijn die het bedrag int. Als ik de website opzoek is er een knop om een abo te cancelen. Idd vragen ze naar je e-mail adres, echter ik heb dat nooit opgegeven. Als je iets invult bij hun contact mogelijkheden, komt de mededeling dat ‘ het niet is gelukt om het bericht te versturen’. Dus hoe kunnen ze met die gegevens een abonnement cancellen? Volgens Apple helpdesk is mogelijk de enige manier om dit te stoppen je rekeningnummer opzeggen bij de bank.
Dit soort fraude moet wijdverspreid zijn. Een bank vertrouwt blijkbaar een vaag bedrijf in Cyprus meer dan zijn eigen klanten.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie en gemeld bij consuwijzer. Morgen weer de ING bellen.