FitGeneration får mine varmeste anbefalinger! Det betyder utrolig meget, at der er plads til at have børn med! Trænerne er så dygtige, engageret og gode til at motivere, samtidig med at der blive... Näytä lisää
Mega fedt koncept! Jeg talte med en ven om det så sent som i går – hvor fedt det er, at det pludselig er blevet lavpraktisk muligt at prioritere træning 🙌 Ungerne elsker det, og det gør e... Näytä lisää
Min 6-årige søn er sjældent frisk på at starte på ting han ikke føler sig helt tryg ved. Spændt var han også, da vi sad kl. 09.40 og ventede på at klokken blev 10.00, så vi kunne komme ind til vor... Näytä lisää
I am so happy there is Fitgeneration.dk. This is where I can train together with my children up to three times a week. My goal is to get my kids moving, grow some muscle and develop their gross motor... Näytä lisää
Fitgeneration – Træning og trivsel for alle aldre. Hos Fitgeneration skræddersyr vi træning og trivselsoplevelser til børn, unge, familier, skoler og klubber. Vores mission er, at alle føler sig velkomne, motiverede og får noget ud af træningen – uanset niveau. Vores hold kombinerer styrke, kondition, motorik og læring, så alle kan udvikle sig fysisk og mentalt. For børn og unge tilbyder vi ikke kun traditionelle træningsformer som styrketræning og kredsløbstræning, men også sjove og varierede aktiviteter som sportslege, crossfit og gymnastik. På den måde hjælper vi med at skabe sunde vaner og et positivt forhold til motion, som varer livet ud. Vi tilbyder også personlig træning, hvor træningen tilpasses individuelt, så man hurtigt kan nå sine mål – uanset alder og erfaring. Derudover tilbyder vi online træning, så hele familien kan træne hjemmefra med professionel vejledning og fleksible programmer. Hos Fitgeneration handler det ikke kun om fysisk aktivitet. Vi arbejder med en helhedsorienteret tilgang til sundhed, som også inkluderer ernæring, mental sundhed og stresshåndtering. Børn, unge og familier får derfor mulighed for rådgivning og vejledning, så træningen bliver en del af et sundt og afbalanceret liv. Familietræning hos Fitgeneration er en unik måde at tilbringe tid sammen på. Vores hold skaber fælles oplevelser, styrker relationer og gør træningen sjov og udfordrende for både børn og voksne. Alle kan deltage – uanset alder eller niveau – og vores kompetente trænere sikrer, at træningerne altid er spændende, med nye elementer og fokus på funktionel bevægelse. Vi har desuden stor erfaring med at samarbejde med skoler og klubber, hvor vi tilbyder målrettede træningsprogrammer, som fremmer fysisk aktivitet, samarbejde og selvstændighed hos børn og unge. Vores tilgang skaber motiverede og trygge deltagere, der udvikler både krop og sind. Hos Fitgeneration bliver træning mere end motion – det er sjovt, udviklende og inkluderende for hele familien, alle aldre og alle niveauer – både på hold, som personlig træning eller online.
John tranums allé 3 2. tv, 2770, Kastrup, Tanska
- +4542720265
- Info@fitgeneration.dk
- fitgeneration.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Dejlig familie træning
Dejlig mulighed for træning sammen med sine børn. Vi går altid glade fra en aften hos Fit Generation.
Sjov og effektiv træning som både jeg…
Sjov og effektiv træning som både jeg og min dreng på 5 kan være med til. Skønt med noget træning vi kan lave sammen for en gangs skyld.
Virkelig god træning for hele familien
Virkelig god træning for hele familien. Professionelt, sjovt, motiverende og meget effektivt
Great workouts, great coaches
Great workouts, great coach! We have been with FitG for 3 months, and we love coming for a family work every Sunday. You don’t have to be scared that this is only heavy weights! It is playful, and scalled for all ages. Thank you for a good concept!
Fantastisk funktionel træning til…
Fantastisk funktionel træning til børn/unge. Elsker mine kids kan træne alene.
Eneste ønske til forbedring er et søndags eller mandags hold 😎
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med hele familien til træning. Max sørgede for alle kunne være med!

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Fantastisk træning i Vanløse om…
Fantastisk træning i Vanløse om lørdagen med hele familien. Vi er 2 voksne og 2 børn på 9 og 5 år og alle får noget ud af træningen. Kan klart anbefales

Professionelt sted
Professionelt sted, og gode til børn. Men datter var glad for at træne her.

PT Træning sammen med Max. 💪😎
Jeg har nu trænet sammen med Max hver tirsdag i de sidste 7 måneder, og jeg er yderst tilfreds.
Jeg startede hos Max med det formål, at blive mere markeret og styrke min mobilitet, som jeg med stor tilfredshed kan sige jeg begynder, at nyde godt af nu. 😊
Min udfordring fra start forløb var et overbelastet knæ, som bla. Har givet mig store smerter fra hofte og hele vejen ned langs venstre side. Jeg har kæmpet hårdt med, at finde løsning på at få bugt med dette med alverdens fys, oestepat, ortopæd, osv.
Jeg kan med hånden på hjertet skrive , at jeg med Max meget fleksible og variende træning har hjulpet mig et langt bedre sted hen end jeg var for nogle måneder siden. De smertestillende et pt. Unødvendige for knæet hvilket var et ønske fra min side. 👍
Hvis jeg har en tirsdag hvor, at jeg føler mig ekstra udmattet efter mit fysiske hårde job som flyttemand, og egentlig har lyst til at melde afbud , så smider jeg blot den kommentar til Max, og så brygger han et program sammen der passer til hvad jeg har i mit på dagen. Men kan garantere jer, at det ALTID er med den ultimative bedste følelse og tilfredshed når træningen er overstået.
Super produktive 60min sammen , altid. 💪
Når jeg ikke træner sammen med Max, så træner jeg alene ud fra det program som han har lavet til mig , og som jeg følger via en app, som er super overskuelig. Der er også lagt øvelser ind via video hvis ikke, at man har hørt efter i timen. Haha.
Alt er bare godt ! 😎
Jason.
Max er super motiverende
Max er super motiverende, træningen var hård, børnene (10 og 12 år) havde en fest med at prøve "rigtig voksen træning". Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer .
Super fedt program
Super fedt program. En supercoach Og bare god og arbejde sammen. Kan kun anbefale Max
Altid sjovt og fantastiske undervisere
Altid sjovt og fantastiske undervisere, der både opmærksomme på børn og voksne.
Familietræning er bare perfekt, når man gerne vil være sammen på en aktiv måde.

Fedt koncept og træning
Vores familie er super glad for træning hos Fit Generation i Vanløse. Vi er gået til træning siden Januar 2025. Vi er vilde med konceptet at hele familie kan træne sammen. Det giver frihed i den travle hverdag samt børnene kan blive introduceret til motion. Vores træner Rikke søger altid for god program, stemning og der er plads til alle.

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Fedt at klare sin egen træning samtidig…
Fedt at klare sin egen træning samtidig med at man kan lege/træne med sit barn. Max er også rigtig god til tage hånd om både de voksne og børnene. Vi er rigtig glade for muligheden for at køre med klippekort da vi er 4 i familien der gerne vil træne, men ikke altid alle fire eller de samme hver gang.

Skøn træning med familien
Skøn træning med familien. Det er virkelig en fed måde at være sammen med familien på 1 times sjov træning. Vi køre gerne for det.

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Max hjalp mig igennem en diskusprolaps
Max hjalp mig ud af en nasty diskusprolaps. Han gav mig værktøjerne og viden til at genopbygge min krop indre fra og ud. Dette er livslange resultater og jeg er ham evigt taknemmelig. Derudover er han også super selvskab og jeg så altid frem til en session hos ham. Jeg kan intet andet end at anbefale Max Ravn som coach.
Super koncept
Super koncept, hvis man gerne vil træne sammen med sit barn, hvor begge får noget ud af det. Og/eller hvis man har et barn, der ikke lige er til holdsport eller foreningslivet. Håber det bliver udbredt mere <3

Fed træning for alle
Min datter og jeg har gået til familietræning siden August og er vilde med det😁 Både Max, men også de andre trænere formår at sætte nogle gode træningsprogrammer sammen som både er sjove og udfordrende for både børn, unge og voksne.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Crossfit træning
Fantastisk familie træning hvor alle har ømme muskler dagen efter. Alle kan være med og der er god stemning.
Faciliteten er slidt men det gør ingenting når træningen er god. Jeg har ikke prøvet badefaciliteterne.

Veltilrettelagt styrke-og konditionstræning
Fed målrettet træning fokus på det aftalte for 14 fodboldveninder. God energi fra træner Max, som har fuldstændig styr på teenagerne, som han møder i øjenhøjde med ro og en fin velbalanceret autoritet. Pigerne er top motiveret og glæder sig til hver træning. De bedste anbefalinger herfra. Hilsen holdlederen for Amager Pigefodbold U14