FitGeneration får mine varmeste anbefalinger! Det betyder utrolig meget, at der er plads til at have børn med! Trænerne er så dygtige, engageret og gode til at motivere, samtidig med at der blive... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Mega fedt koncept! Jeg talte med en ven om det så sent som i går – hvor fedt det er, at det pludselig er blevet lavpraktisk muligt at prioritere træning 🙌 Ungerne elsker det, og det gør e... Näytä lisää
Min 6-årige søn er sjældent frisk på at starte på ting han ikke føler sig helt tryg ved. Spændt var han også, da vi sad kl. 09.40 og ventede på at klokken blev 10.00, så vi kunne komme ind til vor... Näytä lisää
I am so happy there is Fitgeneration.dk. This is where I can train together with my children up to three times a week. My goal is to get my kids moving, grow some muscle and develop their gross motor... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Fitgeneration – Træning og trivsel for alle aldre. Hos Fitgeneration skræddersyr vi træning og trivselsoplevelser til børn, unge, familier, skoler og klubber. Vores mission er, at alle føler sig velkomne, motiverede og får noget ud af træningen – uanset niveau. Vores hold kombinerer styrke, kondition, motorik og læring, så alle kan udvikle sig fysisk og mentalt. For børn og unge tilbyder vi ikke kun traditionelle træningsformer som styrketræning og kredsløbstræning, men også sjove og varierede aktiviteter som sportslege, crossfit og gymnastik. På den måde hjælper vi med at skabe sunde vaner og et positivt forhold til motion, som varer livet ud. Vi tilbyder også personlig træning, hvor træningen tilpasses individuelt, så man hurtigt kan nå sine mål – uanset alder og erfaring. Derudover tilbyder vi online træning, så hele familien kan træne hjemmefra med professionel vejledning og fleksible programmer. Hos Fitgeneration handler det ikke kun om fysisk aktivitet. Vi arbejder med en helhedsorienteret tilgang til sundhed, som også inkluderer ernæring, mental sundhed og stresshåndtering. Børn, unge og familier får derfor mulighed for rådgivning og vejledning, så træningen bliver en del af et sundt og afbalanceret liv. Familietræning hos Fitgeneration er en unik måde at tilbringe tid sammen på. Vores hold skaber fælles oplevelser, styrker relationer og gør træningen sjov og udfordrende for både børn og voksne. Alle kan deltage – uanset alder eller niveau – og vores kompetente trænere sikrer, at træningerne altid er spændende, med nye elementer og fokus på funktionel bevægelse. Vi har desuden stor erfaring med at samarbejde med skoler og klubber, hvor vi tilbyder målrettede træningsprogrammer, som fremmer fysisk aktivitet, samarbejde og selvstændighed hos børn og unge. Vores tilgang skaber motiverede og trygge deltagere, der udvikler både krop og sind. Hos Fitgeneration bliver træning mere end motion – det er sjovt, udviklende og inkluderende for hele familien, alle aldre og alle niveauer – både på hold, som personlig træning eller online.
Yhteystiedot
John tranums allé 3 2. tv, 2770, Kastrup, Tanska
- +4542720265
- Info@fitgeneration.dk
- fitgeneration.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kome afsted! I vil ikke fortryde det.
Spændt var han også, da vi sad kl. 09.40 og ventede på at klokken blev 10.00, så vi kunne komme ind til vores første familiehold.
Det gik så fint og nu vil han træne så tit som muligt. Vores træner, Max, er super god til at forklare og gå rundt og heppe lidt, når man er i gang med øvelserne.
Så kan varmt varmt anbefale at starte på et familiehold - det er godt for alle og tid med børnene er guld værd.
Kæmpe anbefaling herfra!!
FitGeneration får mine varmeste anbefalinger!
Det betyder utrolig meget, at der er plads til at have børn med! Trænerne er så dygtige, engageret og gode til at motivere, samtidig med at der bliver taget hensyn til den enkeltes alder, niveau og behov. Man føler sig set, udfordret og støttet hele veje!
Det er sjældent at finde et sted, hvor man både kan få effektiv træning og føle sig som en del af et fællesskab sammen med sine børn!
Mega fedt koncept
Mega fedt koncept!
Ungerne elsker det, og det gør en kæmpe forskel for motivationen. Trænerne er utrolig søde, mega motiverende og virkelig gode til at anerkende børnenes indsats – og også min 😅
Derudover er founder Max en stjerne. Han svarer altid hurtigt og imødekommende på mails og er virkelig god til at følge op og rykke på forespørgsler 🙌
Kan varmt anbefales!
Super fed træning
Super fed træning! Rigtig god måde at bruge tid sammen med min søn og træningen kan mærkes dagene efter 💪💪💪
Super god træning-fed musik-god energi…
Super god træning-fed musik-god energi og som altid professionel træning og vejledning

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
FitGenerations familietræning er sjov…
FitGenerations familietræning er sjov og intens træning for forældre og børn. Træningen er tilpasset, så alle aldre får noget ud af det. Min datter og jeg er meget glade for det!

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Perfect for active parents and kids
FitGeneratin developed a great concept which is in my view the only one of its kind available in Copenhagen. I’ve been attending the family classes with my 8-year-old daughter, and it’s easily the highlight of our week. It’s rare to find a class where we both get a great workout at our own levels while actually having fun together. The atmosphere is the perfect mix of professional and friendly—you feel supported by the staff and welcomed by the community. A fantastic way to bond and stay healthy. AND at the end of the class there is always time for a small game such as flipping pizzas :)

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Jeg er blevet fanget af Fit og det er Generational :)
Hos FitGeneration er trænerne imødekommende, dygtige, laver gode træningsprogrammer, de taler med os, der er god stemning, de er gode til at få en igang, man får sved på panden og hele kroppen bliver trænet.
Dejligt det ligger flere steder i København så man kan komme flere gange og møde forskellige trænere. Der er gode faciliteter.
Dejligt det er blandet familier med unge.
Godt der er mulighed for at træne både i hverdage og weekender.
Jeg har været med 2 år nu og er rigtig glad for det.
Det er nemt at book plads og afmelde hvis det er nødvendigt.
Jeg kommer 2 gange om ugen.

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Min søn på 14 går til træning en gang…
Min søn på 14 går til træning en gang om ugen. Og han kommer hjem med en god følelse og han kan mærke at han har fået brugt sin krop på en god måde. Som forældre er det vigtigt at han er glad.
Hjemmesiden fungere og det er nemt at booke et hold.

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Vi er meget glade for vores medlemsskab…
Vi er meget glade for vores medlemsskab hos FitGeneration og giver vores klare anbefaling. Både børn og forældre bliver mødt af glade og engagerede trænere, som formår at differentiere workouts der tilgodeser og motiverer forskellige niveauer og aldersgrupper. Det er en super måde at få styrketræning ind i hverdagen på, samtidigt med at vi bruger tiden sammen, som familie. Vi får altid god energi og godt humør af at være med!

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
En fed måde at få motion ind i…
En fed måde at få motion ind i…
En fed måde at få motion ind i familien. Træningen er hård men sjov. Både min datter og jeg får sved på planen. Stor anbefaling.

Vastaus yritykseltä FitGeneration.dk
Super koncept hvor man kan træne og…
Super koncept hvor man kan træne og “lege” sammen hele familien.
Og jeg har fået hurtig tilbagemelding når jeg har haft spørgsmål.
Et super fedt koncept
Et super fedt koncept, hvor man sammen som familie, rør sig, griner og har et godt fællesskab.
Trænerne har en super god forståelse for alles forudsætning og giver plads, rum og mulighed for deltagelse.
Vi har været medlemmer hos…
Vi har været medlemmer hos FitGeneration igennem de sidste 6 mdr. Vi er alle kommet i bedre form og har samtidig haft det sjovt.
Inkluderende træningsfælleskab for børn, unge og deres voksne
Skønt og inkluderende træningsfælleskab for børn, unge og deres voksne. Ledte efter et alternativ til alm. fitness for min dreng på 13. Efter 4 mdr. i Fit Generation kan jeg konstatere: Vi fandt lige det vi søgte👌🏼Søde trænere og mulighed for at alle kan give den gas.
Stærkt unikt koncept
Stærkt unikt koncept!
Sjov givende og funktionel træning, både for børn og voksne.
Klar anbefaling af Max!
Har haft Max som personlig træner et godt stykke tid, som forberedelse op imod hyrox :) Vi har prøvet en masse forskellige ting af, han har været tilgængelig til sparring løbende og lyttet til mine personlige ønsker så træningen har kunne fungere for mig.
Han er super cool at være sammen med og kan sagtens anbefale ham!
N
Vi elsker familie træningen hos Fit…
Vi elsker familie træningen hos Fit Generation med Max! Han skaber en fantastisk energi, og både børn og voksne får sved på panden og smil på læben. Sjov, motiverende og virkelig god træning for hele familien – kan kun anbefales!
Professionel coaching målrettet ens individuelle behov
Min søster og jeg bookede Max til coaching ifm. optræning til vores første HYROX. Igennem træningssessioner og forløb med programlægning, gav han os den inspiration og guidance vi havde behov for. Vi har igennem hele forløbet oplevet Max som meget professionel og samtidig nysgerrig, hvilket har resulteret i coaching og træning målrettet netop vores behov. Vi vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Max.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.