Fitbyespersen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Anders laver planer der holder💪🏻 var i et forløb hos ham fra august 25 til januar i år. 6 mdr med madro og overblik over træning og hvad kroppen har brug for. Nu 4 mdr efter afsluttet forløb, er væg... Näytä lisää

Har netop færdiggjort 6 gode måneder. Anders forstår at sætte sig ind i de individuelle behov og giver sig virkelig tid til den individuelle person. Både kostplan og træningsplan fungerer super godt.... Näytä lisää

Startede forløb i midt August. God relevant sparring af en coach der virker oprigtig, og faglig dygtig. gode overskuelige madplaner med lækker mad, og strukturen i madplanerne gør at mit forløb mer... Näytä lisää

Jeg er snart færdig med 6 måneders forløb hos Anders. Jeg kan kun anbefale Anders. Her får du alle de rigtige værktøjer til at få styr på din kostomlægning. Anders er altid til at få fat på,... Näytä lisää

1. Kuntosalit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fit by Espersen arbejder med alle former for klienter indenfor vægttab, muskelopbygning, livsstilsændring. Vi sætter klienten i højsæde og bestræber os på at yde online support 24/7 til vores klienter, for at de føler sig trygge i deres forløb.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe anbefaling herfra👍🏻 Lækker…

Kæmpe anbefaling herfra👍🏻 Lækker simpelt tilgang til livsstilsændring- som holder ved😉
Det er den bedste investering man kan gøre for sig selv - der føler kun gode ting med, mere overskud , store selvtillid og glæde 😊- samt det koster en ny garderobe 😂😂
Tøv ikke med at kontakte Anders - man fortryder det ikke 😉👍🏻

23. huhtikuuta 2021

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Min veninde spurgte, hvad får du ud af at have en coach og være i forløb.. Mit svar : jeg har en som ser mig som jeg er og som støtter mig hele vejen, Anders er skide god til at se mennesket og støtte, ligegyldig om man har en uge hvor intet lykkedes eller hvis man har den bedste uge.. Anders formår at få mig til at tror på at jeg kan klare alt og at jeg kan lykkedes med et forløb og et liv efter endt forløb.. Det er ubeskriveligt hvad det har gjort for mig og mit selvbillede- ubetinget den bedste investering jeg har gjort.. Jeg er dybt taknemlig 🤩

23. huhtikuuta 2021

Forstår hvad betydningen af hvad…

Forstår hvad betydningen af hvad >livsstilsændring< betyder. Ligetil, nemme lækre opskrifter, taler direkte til dig som person. Ingen pres eller forventninger. Mange gode råd ud fra, hvor man er i livet 👌🏻👌🏻👌🏻

19. huhtikuuta 2021

Et forløb der har været det hele værd!

Jeg tog kontakt til Anders i juni måned sidste år, efter at have fulgt hans profil på både Instagram og Facebook i et godt stykke tid efter gode anbefalinger fra en veninde som havde set hvordan Anders’ forløb havde hjulpet hendes kollega. Anders var meget professionel og jeg skal være ærlig at sige at jeg var små skeptisk for om det virkelig kunne passe at hans forløb var så gode som alle de anmeldelser jeg har læst om ham. Og min skeptiske tilgang blev hurtig modbevis, for Anders er en mand der er helt nede på jorden, og som lytter til sine klienter og har en tilgang til en, som klient, i fuldstændig øjenhøjde. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig som den næste i rækken og Anders har i forbindelse med mit forløb samtidig lært mig at finde en vigtig balance i hverdagen uden det på noget tidspunkt har føltes som en kamp. Jeg er så taknemlig for at Anders havde lyst til at tage mig under sine vinger og jeg har svært ved at finde ord der retfærdiggøre alt det Anders har hjulpet mig med. Det eneste er, at hvis der er nogen der læser dette og er i tvivl om opstart af et forløb, så kommer Anders den tvivl til gode og det er 100% det værd! Jeg har ikke på er eneste tidspunkt fortrudt mit forløb, og måske det ikke er det sidste jeg skal have med Anders. Jeg afsluttede mit forløb i tirsdags, og for nu skal jeg have en hverdag på egenhånd men det udelukker ikke endnu et forløb en gang, hvor jeg har nogle mulige mål i fremtiden!

17. huhtikuuta 2021

Fremragende

Konkret, ærlig og ligefrem - han tager udgangspunkt i den enkelte og imødekommer alle aspekter. Jeg kan kun anbefale Anders.

17. huhtikuuta 2021

Fantastisk Coach!

Jeg er nu igang i 3 uge. Og hold nu op hvor er jeg glad for det. Jeg vil klart anbefale Anders. Jeg har dd. Tabt 4.3 kg på 3 uger. 🤩 og maden er skøn og lige til og desuden nem hvis ikke man er en ørn i et køkken. Meget mad for lidt kalorier - jeg går ihvertfald ikke sulten i seng. Anders laver opdateringer hver uge og her kommer han med hans motivationer til at fortsætte en ny uge. Bare hans behagelig stemme og måden at sige det på + han er nordjyde det betydet også noget. Mulighed for udskiftning af måltider hver anden uge. 😉🤣 5+ stjerner herfra.

12. huhtikuuta 2021

Virkelig anbefalelsesværdigt !

Virkelig anbefalelsesværdigt !
Hos Fit by Espersen føler man sig virkelig i trygge hænder! Han har en utrolig professionel tilgang til vægttab og sundere livsstil. Han støtter en når det hele bliver svært og er der 100% hele vejen igennem.
Maden smager virkelig lækkert og er nemt og lave i en travl hverdag.

31. maaliskuuta 2021

Han er meget rolig og behjælpsom med…

Han er meget rolig og behjælpsom med mad tips og fitness tips.
han ved hvad han laver det er min menig :)
og så til de tider med Corona restriktioner som ikke gøre det nemmer kun via hans app så taper man bare kg man skal bare har selv tiltro og lave det han anbefaler

27. maaliskuuta 2021

8 ugers kostplan

Rigtigt godt forløb hos espersen, rigtig god mad på kostplan, og nemt at lave, og rigtig god hjælp fra espersen hvis man havde brug for det.
Kan stærkt anbefalde

5. maaliskuuta 2021