Anders laver planer der holder💪🏻 var i et forløb hos ham fra august 25 til januar i år. 6 mdr med madro og overblik over træning og hvad kroppen har brug for. Nu 4 mdr efter afsluttet forløb, er væg... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Har netop færdiggjort 6 gode måneder. Anders forstår at sætte sig ind i de individuelle behov og giver sig virkelig tid til den individuelle person. Både kostplan og træningsplan fungerer super godt.... Näytä lisää
Startede forløb i midt August. God relevant sparring af en coach der virker oprigtig, og faglig dygtig. gode overskuelige madplaner med lækker mad, og strukturen i madplanerne gør at mit forløb mer... Näytä lisää
Jeg er snart færdig med 6 måneders forløb hos Anders. Jeg kan kun anbefale Anders. Her får du alle de rigtige værktøjer til at få styr på din kostomlægning. Anders er altid til at få fat på,... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Fit by Espersen arbejder med alle former for klienter indenfor vægttab, muskelopbygning, livsstilsændring. Vi sætter klienten i højsæde og bestræber os på at yde online support 24/7 til vores klienter, for at de føler sig trygge i deres forløb.
Yhteystiedot
Valmuevej 13, 9800, Hjørring, Tanska
- Ahe@fitbyespersen.dk
- fitbyespersen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Succes 🤩
De bedste, største og varmeste anbefalinger til dig, Anders Espersen 🤩
Uden at have brug for det store vægttab har du guidet mig til en sundere livsstil, lært mig om vigtigheden af den rigtige kost for at skabe resultater med min træning, givet mig tonsvis mere energi. Jeg er en glad og taknemmelig klient - med stor tillid til dig og dit arbejde. Derfor 1000 🌟 til dig 💪🏻
Anders er 👍👍👍👍
Anders er imødekommende og forestående. Samtidig er der ikke så meget "pangel" omkring at vi skal fremad, men med fornemmelsen af at han er lige bag dig! Vælg Anders!
Anders formår at skabe en livsstil der…
Anders formår at skabe en livsstil der passer ind i ens hverdag, med børn, arbejde og hverdag. Lækkert mad, fed træning, også skal man bare gi den en skalle. Efter et forløb på 8 uger med hjemmetræning og god mad, nåede jeg i mål. Og her 4 uger efter forløbet er slut er tallene uændret. Det er en fed fornemmelse at tingene også lykkedes når man står på egne ben.
Seriøst, nærværende og bare mega godt
Jeg er midt i et forløb hos Anders og det er intet mindre en SUPER GODT.
Lækre kostplaner med mulighed for god variation - overskuelige træningsplaner og god guidning i div øvelser.
Anders er super god til motivation og opbakning - også når det hele bliver "op ad bakke" !
Anbefaler det til alle der ønsker et spark bagi og en livsstilændring der holder i længden.
Du vil ikke fortryde fit by Espersen
Giver en god feedback, tager sig tid til at svare til trods for han har fri/ferie, hvis man har seriøst brug for hjælp. Er ærlig i sin tilbagemelding. God til at få en på rette spor igen og finde troen på sig selv.
Kort og godt der virker
Det fremgår ikke hvad man køber
Jeg valgte at købe kost/træningsplan uden coating for lige og se om det var noget først. Jeg spørger ind til hvor lang en periode man får planer for, og svaret tilbage er, at det ikke er nogen bestemt tid, men til man er tilfreds. Jeg bestiller og modtager hurtigt planer til 6 dage. Jeg forventer jo så at der ugen efter kommer nogle flere. Men det gør der ikke og jeg finder så ud af, at jeg har betalt 1400 kr. For planer til 6 dage. Det fremgår ingen steder. Der står rigtig nok at man ikke får coating og opfølgning på forløbet, men opfølgning betyder ikke at man kun for få en uge, opfølgning kan også være, at der ikke følges op på hvor langt man er med vægttabet f. Eks, og især ud fra den besked jeg fik fra ejeren, så regnede jeg ikke med en plan til kun 6 dage. Det dyreste jeg nogen sinde har oplevet, og især når det er tydeligt at det er færdiglavede opskrifter der hentes ned fra et program fordi andre trænere bruger de helt samme opskrifter.

Vastaus yritykseltä Fitbyespersen
VERDENS BEDSTE COACH!
VERDENS BEDSTE COACH!
Har for første gang i mit liv lært UDEN formaninger og dårlig samvittighed - hvad min krop behøver før JEG har det godt og sjovt nok virker det på vægten. Spiser nu helt naturligt og alligevel ved jeg at dette ikke er en kur men ganske almindelig livstil. Mangler intet - og alligevel falder vægten stille og roligt samtidig med centimeterne forsvinder, så hud og krop ikke slasker. Er dybt taknemmelig 🙏
positiv oplevelse
positiv oplevelse, lækker mad og rigtig god opbakning og vejledning fra Anders Espersen!! jeg vil og har allerede anbefaler ham til andre!!!
Jeg kan varmt anbefale Anders
Jeg kan varmt anbefale Anders, han er en seriøs og kompetent coach som hjælper hans klienter til en ny og bedre livsstil på fornemste vis, lækre opskrifter på mad og god vejledning til det personlige træningsprogram . Følger man instruktionerne vil man uden tvivl opnå et fremragende resultat. Tusind tak Anders 💪💪
Jeg kan kun anbefale fitbyespersen
Jeg kan kun anbefale fitbyespersen. Lækker mad og nemme opskrifter
Det fantastisk
Det er meget professionelt
Det er meget professionelt, og lige til at forstå. Du får den hjælp du har brug for, og kontakten er ikke langt væk. Kan helt sikkert Agneta at bruge Fit by Espersen 👍
Anders har virkelig været en kæmpe…
Anders har virkelig været en kæmpe hjælp for både min mand og jeg. Hvis man føler man sidder fast og ik selv kan komme videre kan vi kun anbefale at give Anders et kald.
Super service og så virker det!!
Super service og så virker det!!!
Det bedste valg ever.
Super træningsplan og nem kostplan at…
Super træningsplan og nem kostplan at arbejde med😌
Fantastisk god service
Fantastisk god service, nemt og lige til vejledning.
Fit by Espersen har fået en…
Fit by Espersen har fået en livstilsændring til at virke nem og overskuelig. Det er en meget stor beslutning for mange at tage. Det har det også været for mig. Pludseligt er man underlagt regler og rammer som betyder at det gamle liv må skubbes til side og vige for sundere og bedre kostregler. I starten var det en stor omstilling men nu her 8 uger inde i forløbet. hvor vægttabet er rundet 10 kg og den generelle kondition er væsentligt forbedret er det en fornøjelse at være på holdet. Glæder mig til de næste 4 mdr. Forventer og tror på at resultaterne bliver mærkbare og ser det som en god investering i en sundere fremtid. Jeg kan varmt anbefale alle, unge, gamle, store og små som mangler følelsen af at være tilfreds med sig selv at kontakte Fit by Espersen. Her skabes resultater som du bliver glad for !!
Intet mindre end fantastisk!
Jeg har haft fornøjelsen af Anders’s ekspertise og top professionelle hjælp igennem 7 måneder, og med et fantastisk resultat på
- 25,8 kilo.
Anders er virkelig super dygtig til sit arbejde.
Er du ærlig overfor dig selv og Anders ved de ugentlige opdateringer, så hjælper han dig også i mål. Han er mega god til at motivere sig, og komme med positiv feedback. Og så har han fingeren på pulsen omkring hvornår man har behov for et kærligt spark bagi.
Anders laver de mest overskuelige madplaner, hvor maden er nem og enkel at lave, smager dejligt, og uden man skal leve af broccoli og blomkål.
Jeg vil til enhver tid give Anders mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mega god service
Mega god service, og jeg opnåede gode resultater på bare 2 måneder