Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Näytä lisää
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Näytä lisää
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Näytä lisää
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Hollanti
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Boek STERKER - Een aanrader
Boek Sterker besteld maar door een administratieve fout, het boek niet ontvangen. FIT in kennis gesteld en het boek werd alsnog geleverd. Perfecte en correcte service. Het boek is zeer leerrijk en staat vol met nuttige tips. Een aanrader.
Snel en perfect geleverd
Snel en perfect geleverd. In de mail ook nog extra advies over het aangekochte product. Blij met de foamroller.

Een prachtig boek De Fit Methode
Super leuk en leerzaam boek, ik geniet er elke dag en beetje van ! :) Kan nu niet wachten op het fysiek boek Slanker ! :) :)

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Erg fijne en eerlijke coaches
Erg leuk om met de FiT coaches Jeroen en Erik aan de slag gegaan. Ze luisteren goed naar je vragen en behoeften en passen daar de schema’s op aan. Ze geven eerlijke feedback die je echt verder helpt. Fijn om zo’n vraagbaak te hebben.
Verder erg fijne app met podcasts, artikelen en heerlijke recepten.
Echt de moeite waard om jezelf verder te helpen. Ik zeg doen!!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Groot liefhebber van fit.nl podcast en artikelen, dus ik was zeer benieuwd! Ik heb creatine aangeschaft en ben er blij mee. Snelle verzending, hele duidelijke informatie vooraf (heel objectief. Eigen product wordt niet ‘aangesmeerd’), top contact en service.
Klein stukje feedback: ik zou het liefst een 5mg schepje in de pot hebben. Net wat makkelijker dan afwegen en met een lepeltje scheppen uit een grote pot.
Kortom, grootste complimenten!

Fitness schema
Ik heb nu voor de 2e keer een schema laten opstellen door FIT.nl Deze is helemaal toegespitst op mijn doelen en materialen. En ook de mogelijkheid om deze nog te laten aanpassen en vragen te stellen. Top!

"Een prachtig boek De Fit Methode
"Een prachtig boek, en goede service bij hulp. Voor mij een 10+"

Supersnelle bezorging
Supersnelle bezorging: gisteren besteld en vandaag bezorgd en dat in deze Coronatijd, niet eerder meegemaakt. Goed verpakt met een leuk kaartje erbij. En de proteïne bestelde ik eerder, weinig suiker en heerlijk van smaak!!! De omega-3 capsules moet ik nog uitproberen.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Prettig bedrijf, betrouwbaar en goede communicatie
Super bedrijf, erg fijne mensen. Heb nu tweemaal een trainingsschema laten maken waar ik erg tevreden over ben. Snelle en prettige communicatie. Ook de E-books die FIT.NL aanbiedt bieden erg veel toegevoegde waarde. Daarnaast heeft men ook regelmatig webinars waar je erg veel van op kunt steken.
Ik ben fan en blijf er mijn schema's en andere fitness materialen bestellen.

fit.nl
Top mensen bij fit.nl, ze staan altijd voor je klaar!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Bedrijf gebaseerd op de wetenschap
Mooi bedrijf dat zijn informatie baseert op wetenschappelijke studies. Een verademing tussen alle bedrijven/influencers die enkel gebaseerd op eigen ervaringen of betaalde samenwerkingen informatie verschaffen.
Heb een trainingsschema door fit.nl laten opstellen. Fijn dat er een pt is die op deze manier naar mijn input luistert maar ik vervolgens wel zelf aan de slag kan. Laagdrempelige en kostefficiente manier om toch gepersonaliseerde professionele hulp te krijgen.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Fit.nl en fit-methode. een gouden combi
Fit.nl is een fijne community met goede begeleiding. Daarnaast kan je trainingsschema's en voedingschema's bestellen. in combi met het fit-methode boek heb je hiermee een goude combi in handen. ik ben er zeer gelukkig mee, zeker in deze corona tijden (maar ook daarna is dit een zeer welkom geheel). Al met al top

Top service
Top service, snel geleverd
Goede nazorg.
Nog nooit zoiets meegemaakt!
Bestel hier absoluut weer!!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Enorm veel duidelijke en uitgebreide…
Enorm veel duidelijke en uitgebreide tips en uitleg gekregen tijdens een webinar. Mijn complimenten voor Jeroen, dankjewel voor alle hulp!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Eerlijke supplementen zoals het hoort
Eerlijke supplementen zoals het hoort. Vanuit de podcast van Fit.nl hele goede voorlichting.
Voor mij super!
Prima sporthandschoenen
Prima sporthandschoenen goede prijs kwaliteit verhouding.
Verwachtingen volledig voldaan
Goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd, handige uitleg op hun website zelf over het gebruik van het product (lever powerlifting belt)
FIT.nl is een betrouwbare website die…
FIT.nl is een betrouwbare website die de feiten van fabels in de fitnesswereld schrijft. Het gaat niet alleen maar om fitness, maar om het opbouwen van een verantwoordelijke, gezonde en fijne levensstijl die je ook echt gaat volhouden.
Zeer tevreden met de begeleiding van…
Zeer tevreden met de begeleiding van Neeke!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.