Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Näytä lisää
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Näytä lisää
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Näytä lisää
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Hollanti
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Top service!
Super website en service. Na een foutieve bestelling zonder lang wachten en gedoe direct geholpen! Top!
Klantvriendelijke webshop met goede prijs/kwaliteit verhouding.
De webshop heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De levering was vlot en het contact met de webshop was aangenaam en ook vlot. Enige minpunt is dat het (nog) niet mogelijk is om de artikelen op te halen in Groningen.
Vriendelijkheid
DE Sportschool met de meeste ervaring en kennis. Op alle gebieden. En altijd geduldig en vriendelijk.
Foamroller
Bij de bestelling goede tips gekregen en ook nog een aantal leuke acties in de mail. Snelle bezorging en prima verpakt.
Het is echt een compleet pakket!
De website van FIT.nl is erg toegankelijk en de artikelen zijn goed uitgelegd. Voor iedereen (elk doel) is er informatie te vinden. Daarnaast zijn de artikelen wetenschappelijk onderbouwd wat er voor zorgt dat de informatie betrouwbaar overkomt.
Sinds kort maak ik ook gebruik van de app en het boek. De app is heel makkelijk in gebruik en het is leuk dat je je eigen plan kunt samenstellen. Dit werkt erg motiverend! Het boek is een goede ondersteuning, maar zou je ook los kunnen lezen. Het helpt je met het maken van doelen en inzicht te krijgen in je patronen. Ook wordt er uitleg gegeven over voeding, training en herstel. Het is echt een compleet pakket!
Zeer tevreden
Ik maak al een tijdje gebruik van FIT.nl voor het sporten, zeer tevreden. Zeker in combinatie met de apps en de ondersteuning!
Mooie producten
Mooie site met duidelijke informatie.
Lifting straps besteld. Zien er mooi uit en zitten heerlijk. Product is snel verstuurd en goed aangekomen.
Eigen Schema voor Beginner fitnessclub
Aangemeld bij een fitness club met geen intentie wat en of hoe ik dit ging doen random alles gebruiken? Was beginner Dus via Internet schema’s zoeken Voor mijn doel maar hier fit.nl gevonden na bekijken website met korting persoonlijk schema Gekocht en na aankoop hoe het via de mail is verlopen en je vriendelijk houd super binnen 3 dagen schema al in de fit.nl app super net nu dagje met schema getraind en het is super
Tevreden
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van mijn personal coach Neeke en hoe wij samen mijn 6mnd traject hebben doorlopen.
Het doel dat we samen voor ogen hadden hebben we niet gehaald helaas, maar samen zijn we tot belangrijke inzichten gekomen door het proces stap voor stap te evalueren.
Mijn probleem ligt wat complexer dan "alleen" gewicht verliezen omdat mijn hormoonhuishouding door jarenlang te weinig koolhydraten eten, volledig uit balans was.
Door samen kritisch te kijken naar mijn voedings- en bewegingspatroon en stap voor stap de KH inname te verhogen, hebben we na 6mnd een goede middenweg gevonden waar ikzelf op voort kan borduren. Ik voel mij weer energiek en zit lekker in mijn vel! De app en Fit.nl heb ik zelf weinig gebruikt maar de persoonlijke begeleiding des te meer.
Zeer tevreden met de hulp van Neeke.
Zeer tevreden met de hulp van Neeke.
Goeie tips, begeleidt me hoe ik het me had voorgesteld. Goede opvolging.
Met de nodige resultaten!
powerlift riem
Een aantal maanden geleden een mooie lederen powerlift riem gekocht. Gemakkelijk in gebruik. Stevig, zonder pijnlijke drukpunten. Is gemakkelijk op maat verstelbaar. Snelle levering.
Inmiddels ben ik mede dankzij fit.ml en…
Inmiddels ben ik mede dankzij fit.ml en met name diëtiste Neeke al 11 kilo afgevallen. De begeleiding is prima en de app om gewicht bij te houden en eetdagboek bij te houden werkt heel makkelijk!
FIT zijn en blijven
Zelf ben ik van jongs af aan sportief geweest. Maar sinds dat ik een onregelmatige baan heb en heel veel zit ben ik op zoek gegaan naar hoe ik het beste mijn levenstijl kan aanpassen om zo fit mogelijk te zijn. Over het algemeen ben ik erg sceptisch over boeken omdat de meeste gaan over afvallen en dergelijke, terwijl dit meestal van korte duur is omdat je daarna weer terug valt in oude gewoontes (of ik in ieder geval wel) Daarom was ik zo blij dat ik het boek van FIT.NL ontdekt heb. Een boek dat er geen doekjes om wint en je tot in de puntjes uitlegt hoe jij fitter kunt worden/blijven. Het heeft mij heel veel gegeven kwa achterliggende informatie over voeding/sport en om een goed doel voor mijzelf te stellen waardoor mijn levenstijl is verbeterd. Zal het werkelijk aan iedereen aanraden!
Fijne coachervaring met persoonlijke
Fijne coachervaring met persoonlijke, digitale begeleiding
Fit heeft mij nieuwe inzichten gegeven
Fit heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Zoals avond eten niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om gezond te doen. Integendeel in mum van tijd staat het op tafel! Het handboek net mee begonnen.. maar nu al erg tevreden mee! Fitniss schema ga ik aan beginnen! Ik ben erg blij dat de stap gezet is en dat ze aanmoedigen om door te gaan !
Na een jaar nog steeds succesvol
Ik heb drie maanden coaching gehad bij Neeke Smit via fit.nl. Mijn doel was afvallen op een gezonde manier zonder gekke shakes en rotzooi en op een effectieve manier daarbij sporten. In plaats van me hele diëten en moeilijke menu's te geven, heeft ze me tips gegeven over hoe ik mijn huidige voedingspatroon iets zou kunnen aanpassen. Kleine stapjes tegelijk. Ook heeft ze me geleerd om niet te streng voor mezelf te zijn hierin en niet te hard willen afvallen. Qua sporten heeft ze me wat schema's gegeven voor het fitnessen en hardlopen. Het is heel fijn om hier wekelijks contact over te hebben, aangemoedigd te worden en ook teruggefloten te worden als je te hard gaat.
Het resultaat: met 3 maanden was ik 10 kilo kwijt en een jaar later zijn die 10 kilo er nog steeds af!
Overall zijn het kleine dingen die ik heb aangepast en die prima in mijn leven passen. Genieten past er nog steeds prima bij.
Fijne 3 maanden gehad met de online…
Fijne 3 maanden gehad met de online coaching. Duidelijk en motiverend!
De wekelijkse terug koppeling is ook fijn hierdoor hou je je vast aan je einddoel.
FIT.nl zorgt er letterlijk voor dat je fit door het leven kan op de manier die bij jou persoonlijk past.
Toen ik wilde beginnen met afvallen / fitness begon ook ik met informatie winnen op internet. Elke website vertelde wel weer wat anders wat de goede manier was. Totdat ik bij FIT.nl uitkwam. Zij geven je persoonlijke aandacht die mensen zoals ik nodig hebben als ze weinig van sporten/eten/afvallen afweten. Dankzij FIT.nl ben ik er achter gekomen dat er niet 1 algehele manier is om fit te worden. Het verschilt per persoon en je kunt op verschillende manieren fit worden. FIT.nl geeft je persoonlijke begeleiding en helpt je met fit worden op de manier die bij jou past. FIT.nl bedankt! Ik kan nu ongestoord de hele week doen wat ik wil zonder na te gaan of mijn lichaam dit aankan.
Fit.nl helpt mensen hun leefstijl…
Fit.nl helpt mensen hun leefstijl blijvend aan te passen door eerlijke en objectieve informatie te geven over gezondheid en voeding en door het geven van de juiste begeleiding daarbij. Een top team!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.