I have now received my Ronda Ibex mount, and I am really pleased with it. It fully lives up to all my expectations. Thank you very much for the excellent workmanship, follow-up, and professionalism... Näytä lisää
There are countless taxidermists out there, varying greatly in both price and quality, and very few excel at both—but First Class Trophy does. From the moment your trophy leaves its country of... Näytä lisää
Jag har använt First Class Trophy sedan 2016 och alltid varit nöjd med hur upphämtning, transport och leverans samt information under hela processen förmedlats till mig på ett professionellt sätt. Min... Näytä lisää
Fik lavet en komposition med 3 snepper hvoraf én flyvende. Havde et meget kort næp fra en sneppe jeg skød for en del år siden, den havde været udstoppet men det tog en nidkær tysk ruhåret sig kærligt... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vores mission er at skabe smukke trofæmonteringer til jægere over hele verden Det er vi lykkes så godt med, at vi idag er Europas største zoologiske konservator. Vi anerkender, at trofæjægeren i dag kræver mere end bare godt håndværk og høj fysisk produktkvalitet. Vi skaber trofæmontager af meget høj kvalitet med fokus på anatomi, præcison og dyrets naturlige adfærd. I dag skal en moderne zoologisk konservator også levere en 360 graders personlig service pakke omkring selve trofæet. Denne service pakke skal understøttes af effektive it-systemer, moderne produktionsfaciliteter, præcise logistikløsninger, præcis kommunikation med kunden, on-line adgang til produktionsstatus, hurtige leveringtider og ”value for money”.
Randersvej 397, 8380, Trige, Tanska
- +4570200850
- office@firstclasstrophy.com
- firstclasstrophy.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
God og professionel service samt flot…
God og professionel service samt flot resultat
Super flot arbejde
Kan kun anbefale First Class Trophy. Det tog en del tid, men det var ventetiden værd. Virkelig flot arbejde. Husk at tjek instruktion omkring feltarbejde og generelt opbevaring inden aflevering for at sikre bedst mulige resultat. Den info fik jeg glæde af.
Super service og rigtig flot arbejde
Super service og rigtig flot arbejde. Kan klart anbefale First Class Trophy.
Perfekt slutresultat
Jeg skød mit livs buk. Den skulle jeg selvfølgelig ha skuldermonteret, og derfor kørte jeg ud til first class trophy i Århus. Jeg blev mødt af wynand louw, en virkelig flink fyr. Jeg fortalte dem situationen og gik rundt i deres showroom og pejede på en buk og sagde: sådan et sommerskind skal den have (havde bestilt med sommerskind). Da jeg så skulle hente min buk, var den desværre med vinterpels (pletvist). Noget jeg ikke var tilfreds med, og wynand undskyldte hurtigt og sagde at det blev lavet om. Jeg hentede så bukken i sidste uge, kun få dage over tidsplanen og den var perfekt. Virkelig godt arbejde!!!
God service
God service, orientering om hvor lang tid det tager (og det tager lidt lang tid) - og en fantastisk udstoppet fugl til sidst. Så en god oplevelse på alle måder.
Flot arbejde
Fik min råbuk fra polen tilbage efter 6…
Fik min råbuk fra Polen tilbage efter 6 - 7 måneder og er meget tilfreds med den. Det er virkelige naturtro og livartig. First class trophy kan klart anbefales.
Super flot udført arbejde
Super flot udført arbejde med mit bukketrofæ.. de var rigtig gode til at informere mig under hele processen..
Flot resultat
Flot resultat, god service og modtag mine bukke 3 måneder før tid 👍🏻 Kan kun anbefales
helt igennem et fantastisk stykke…
helt igennem et fantastisk stykke arbejde de har udført på min råbuk!
alt i alt har jeg bestemt ikke noget at klage over og har der været spørgsmål så har de hurtig svaret på mail.
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde
Jeg har fået en dobbelbekkasin udstoppet ved dem, og jeg er meget tilfreds. Næbet var knækket da jeg afleværede den, men det er limet på så det nærmest ikke er synligt. Den var lang tid under vejs - men bestemt værd at vente på.
Kommer til at bruge dem igen
Virkelig fint og veludført trofæ de har lavet til mig.
Rigtig god betjening og rigtig godt…
Rigtig god betjening og rigtig godt arbejde 🏆🏆🏆
Meget flot arbejde
Fremragende arbejde indenfor det lovede…
Fremragende arbejde indenfor det lovede tidsrum.
super flot stykke arbejde ,kunne ikke…
super flot stykke arbejde ,kunne ikke være mere tilfreds.
Flot arbejde.
I sanhed 1. Klasse 🤩🏆
Fik lavet trofæ af kærstens 1. Buk. Vanvittigt flot lavet!! Den "Står" nærmest, som den dag den faldt! Virkelig naturlig og med omsorg for alle detaljer.
First Class Trophy, er i sanhed 1. Klasse, både i håndværk og i service 🏆