Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Er waren wat problemen met paketjesdienst buiten hun controle, maar Finez zelf reageerde direct om dit correct geregeld te krijgen. Product is zoals gewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Baardset besteld via bol.com. Helaas was de bestelling niet goed doorgekomen bij de leverancier (Finez). Met Bol contact gehad die niks meer kon betekenen vlak voor de kerstdagen. Uiteindelijk contact... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn bestelling een paar dagen geleden via bol.com geplaatst, maar ik heb totaal geen reactie ontvangen van de verkoper. Geen bevestiging, geen update, niets. Uiteindelijk heb ik de bestelling... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kosmetiikkateollisuus
  2. Hiustuotemyymälä
  3. Yrttikauppa

Yrityksen kirjoittama

Jij daar! Welkom bij Finez, dé online retailer voor de baardbewuste man die niets aan het toeval over wil laten en elk haartje op zijn gezicht tot de limieten van zijn natuurlijke potentieel wil zien doorgroeien. Als aanbieder van hoogwaardige luxeproducten voor de verzorging van baarden dragen wij bij aan een beter leven, voor iedere man die respect verdient en dat ook van zichzelf wéét. Onze belangrijkste missie? Jou keer op keer de beste producten aanbieden, maar je ook begeleiden bij de zoektocht naar de ideale oplossing en aanpak voor jouw specifieke situatie en baard. Laat je inspireren en motiveren door anderen! Een échte man staat namelijk niet alleen, maar heeft juist een betrouwbare band of brothers achter zich staan om samen de strijd aan te gaan. Ook bij Finez zijn we daar stellig van overtuigd en we bieden je dan ook een onmiskenbare service. Heb je problemen met een bestelling of twijfels over een product? Wij helpen je graag. Hulp van medemannen komt bij ons echter ook vanuit een andere hoek. Zo kan je bijvoorbeeld eigenhandig de persoonlijke ervaringen van andere Finez klanten lezen, zodat je alvast weet wat je kunt verwachten. Op die manier is die gewaagde stap in het duister toch iets minder eng. Hoewel geen enkele échte man daar natuurlijk voor zou mogen terugdeinzen! Voel je goed, beter, best met Finez baardverzorgingsproducten Of je nu een halfbakken bakkebaard meer leven wilt inblazen of gewoon wilt ontdekken waartoe je reeds respectabele baardbos zoal in staat is, Finez maakt het mogelijk. Onze luxeproducten geven je baard en lichaam in het algemeen nét dat beetje extra zorg en respect dat ze verdienen, waardoor jouw mannelijkheid zo veel sterker tot uiting komt. De revered male, dat is de man van de toekomst. Het Finez team mag dan wel klein zijn, maar wij kunnen je als geen ander helpen om jouw mannelijke kracht naar buiten te laten schijnen. Ontdek snel wat we voor je kunnen doen!

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Lekker geurende olie

Het product gekocht de olie ruikt erg lekker. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Volgende dag was het al geleverd. Ik heb het idee met de baard roller en de olie dat het wel werkzaam is.

21. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goede service en goed product

Hele goede service, duidelijk uitleg en zelfs een gratis e-book waarin alles staat beschreven. De baardolie ruikt heerlijk en voelt goed en fris op de huid/baard eenmaal aangebracht. Advies is 2x per dag de baardolie aan te brengen, maar betrap mijzelf er soms op het 3x per dag te doen, alleen al om de geur. Nu het resultaat afwachten, maar tot nu toe erg tevreden met de service en het product.

18. lokakuuta 2024

Super service

Wat een uitstekende service en snelle reacties!
Er was een foutje gemaakt in mijn bestelling en na een snel mailtje werd dit supersnel opgelost. Ik kreeg alsnog het juiste product opgestuurd. Hier zouden andere bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen!!

11. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

De producten waren prachtig verpakt en de levering verliep vlekkeloos. De geur van de shampoo, olie en balsem is erg aangenaam tijdens het aanbrengen, al neemt de geur na verloop van tijd wat af – dit is echter een persoonlijke ervaring. Al met al ben ik zeer tevreden met dit product!

25. syyskuuta 2024

Super producten

Ik heb voor mijn verjaardag een luxe set gekregen van mijn kinderen. Het is super al die producten. Mijn baard is super zacht en het ruikt heerlijk. Ik raad deze aan n ieder aan. Mike

31. heinäkuuta 2024

Top product

Het pakket word netjes geleverd zoals het hoort, de dermaroller is van hoge kwaliteit en de baardolie ruikt ook nog is super ! Ik ben nu zeld 1 maand bezig en zie al wat meer resultaat dan eerst! Daarom raad ik iedereen deze set aan

23. elokuuta 2024

Finez is Kompleet en duidelijk

Het aanbod is groot maar bij Finez wordt alles duidelijk en goed uitgelegd hoe alles te gebruiken en het is kompleet uitgevoerd. Het gebruikt makkelijk, er zitten goede bestanddelen en het ruikt lekker. Als beginnende baardmans ben je bij Finez aan het goede adres.

8. elokuuta 2024

Top!

Producten waren snel ontvangen. Ik gebruik de roller en olie nu een maand en ik merk echt al verschil!

7. elokuuta 2024

Super producten en levering

Goede en overzichtelijke site. Staat duidelijke informatie over de producten. Ook de inhoud van een set staat mooi opgesomd. De handleidingen over baardverzorging hierbij zijn echt super! De levering binnen een dag, zoals beloofd. De producten zijn 100% natuurlijk. Nu 3 weken bezig. Baard voelt goed gehydrateerd aan, geen irritaties en geen jeuk bij het laten groeien van mijn baard. Super producten! Heerlijke frisse geuren. Ook leuk om als cadeau te geven. Kortom een aanrader!

2. elokuuta 2024

Goed kwaliteit

De bestelling goed en snel ontvangen, de verpakking ziet er top uit. De producten zijn van goed kwaliteit en de producten ruiken ook erg lekker. Raad het zeker aan.

12. kesäkuuta 2024

10/10 baardset

Ik heb onlangs een baardset besteld en binnen één dag ontvangen, en ik ben er ontzettend tevreden mee! De levering was supersnel, wat al een groot pluspunt is. De set zelf is van hoge kwaliteit en bevat alles wat je nodig hebt voor een perfecte baardverzorging. De baardolie ruikt heerlijk en maakt mijn baard zacht en glanzend, terwijl de baardbalsem zorgt voor een goede vorm en verzorging. De kam en roller zijn stevig en werken uitstekend om mijn baard te ontwarren en in model te brengen. Al met al een fantastische aankoop die ik zeker zou aanraden aan iedereen die zijn baard goed wil verzorgen!

2. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin