Fiken er det perfekte regnskapssystem for små selskap, anbefaler å ha regnskapet sammen med Folio bank. Veldig oversiktlig enkelt og ikke noen tankevirksomhet om "hva dette er"
Jeg har vært superfornøyd med Fiken siden dag 1. Da jeg overtok regnskapet selv for noen år siden, forsøkte jeg et annet regnskapssystem (Tripletex). Det var et mareritt å forstå, så Fiken har vært "r... Näytä lisää
Trodde aldri jeg skulle klare å føre regnskapet selv, men det gikk bare fint når integrasjon var på plass. I tillegg får jeg hjelp når det trengs, selv om jeg roter fælt. Hvis noe skulle være bedre må... Näytä lisää
Fiken er et superenkelt regnskapsprogram for deg med et enkeltpersonforetak eller en liten bedrift.
Norja
- fiken.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Fantastisk program!!!
Har brukt Tripletex i mange år. Etablerte nytt firma og begynte med Fiken... For et utrolig program og for noen flinke og serviceinnstilte medarbeidere.
Beste regnskapsprogram for oss som fører det selv - og til tider trenger litt bistand i et forståelig språk.
Veldig enkelt og oversiktlig…
Veldig enkelt og oversiktlig regneskapssystem.
sendt inn skattemelding via Fiken for en kunde
sendt inn skattemelding via Fiken for første gang, gjelder AS, fungerte utmerket.
Regnskap kan nesten ikke bli enklere :)
Alt er tilnærmet selvforklarende! Regnskap kan nesten ikke bli enklere :)
It is a very easy system to use
During my work I have experienced a lot of different accounting systems, but none of them simpler than Fiken. It is good priced and saves me for a lot of work with the reporting for my small limited company.
Veldig enkelt og oversikiktelig
the best invention ever- they should…
the best invention ever- they should make this standard government issue. all those stupid forms from the old times- useless.
Smooth sailing
verry helpful
Super enkelt!
Enkelt å bruke
Enkelt å bruke, rimelig og oversiktlig regnskapssystem. Passer godt til mitt lille selskap. Og lisensprisen er veldig hyggelig i forhold til alle funksjoner systemet har. Veldig fornøyd!
Fiken jobber aktivt for sine brukere
Jeg opplever at Fiken jobber aktivt for at vi brukere skal få en bedre og enklere arbeidshverdag.
Webinar – konsernbidrag – skattemelding
Jeg fulgte med på webinaret til Malin i Fiken i februar, og etter å ha studert konsernbidrag på hjelpesidene til Fiken og andre kilder, fikk jeg endelig tid i dag til å fullføre og sende inn skattemeldingen. I fjor brukte jeg et annet regnskapsprogram, og da tok det mye lenger tid.
easy...........
Innlevering av skattemeldingen
Selve innleveringen overfor skatteetaten og avslutning av regnskapet, var såpass enkelt at til og meg jeg uten erfaring fikset det lett og elegant.
Veldig enkelt å levere skattemeldingen!
Veldig enkelt
Det kan være svært problematisk å finne…
Det kan være svært problematisk å finne igjen bilag fra fiken, dette er svært stressende. Ellers er fiken veldig intuitivt for ikke regnskapskyndige. årsavsluttningen er en lek-.

Vastaus yritykseltä Fiken