Saanut 5/5 tähteä

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het b... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Makuuhuoneen sisustus

Tietoja yrityksestä Fijn

Yrityksen kirjoittama

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb geen idee wat ik heb besteld bij…

Ik heb geen idee wat ik heb besteld bij Fijn.nl. ?? afgelopen 3 dingen digitaal bedteld, bij verschillende leveranciers. Alle 3 goed verlopen- deze dus ook. Tip; vernoem volgende x de leverancier.

10. lokakuuta 2019

Beste Ilse Peters,

U heeft per abuis een review verzoek ontvangen. Onze excuses hiervoor.

met vriendelijke groet

Fijn

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, kwalitatief comfortabel topdek hoeslakens. Duidelijke site.

Levering manco!

Direct de klantenservice gebeld en die mijnheer (naam gevraagd, maar die gaf hij niet, alleen FIJN!!) beloofde mij, dat het ontbrekende hoeslaken zo spoedig mogelijk zou worden nageleverd. Vertrouwend op mijn eerdere goede ervaringen, reken ik op een correcte afhandeling van de gemaakte fout.

Geachte Wim van Smoorenburg,

Het ontbrekende hoeslaken wordt vandaag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet

Fijn Klantenservice

Saanut 2/5 tähteä

Bedrok

De ‘bedrok’ van katoen die ik op maat liet maken is van een zeer dunne lakenkwaliteit gemaakt.
Deze kwaliteit is totaal ongeschikt voor een bedrok! De bedrok schijnt door en plooit en trekt doordat de stof niet zwaar genoeg is. Begrijp niet waarom ze de bedrok van deze kwaliteit maken. Ruilen kan helaas niet omdat het maatwerk is.

Mooie kwaliteit

Na twee bestellingen mag ik wel zeggen dat ik tevreden ben over de aankopen bij Fijn. De katoen satijnen kussenslopen in aubergine liggen heel zacht en laten zich gemakkelijk strijken. De topper molton is misschien wel een ietsje te genereus in afmeting maar de kwaliteit is uitstekend. Kussenslopen en molton zijn van Dommelin. Geen problemen bij het online bestellen noch bij de leveringen. Prima ervaring.

5. lokakuuta 2019
Saanut 4/5 tähteä

Correct leveringstermijn en goed…

Correct leveringstermijn en goed verpakt.
Bestelde reeds 2x de hoeslaken splitlaken. Zeer mooi afgewerkt, en goed versterkt aan de split zodat die niet kan scheuren. Goede kwaliteit.

12. heinäkuuta 2019

Een pluim voor Fijn

Een dag na mijn bestelling een mail gestuurd om de kleur van de dekbedovertrekken te veranderen. Geen enkel probleem!
Bij aflevering alles prima in orde!
Een pluim voor Fijn.

2. heinäkuuta 2019

Prima!

Dat wat je bestelt krijg je netjes in pakket en snel geleverd, prima!.
Minpuntje, omdat oude adres nog in het cash geheugen stond, gelijk gebeld en nieuwe adres doorgegeven, werd het toch bezorgd op het oude adres, gelukkig in de buurt maar voor het zelfde geld zit er 200 km tussen....

1. heinäkuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Ik kan er nog niets over zeggen heb na…

Ik kan er nog niets over zeggen heb na een week nog niets ontvangen maar dat ligt niet aan Fijn maar aan de bezorger die kan ons adres niet vinden maar het contact met Fijn hierover is bijzonder fijn van daar 5 sterren wij hopen dat het snel bezorgt word dat zou fijn zijn .

30. kesäkuuta 2019

Tevreden.

Tevreden over mijn bestelling. Kleur is een risico maar was gelukkig goed. Er was veel plastic om te verpakken gebruikt.

22. kesäkuuta 2019

Geachte M.a.p. Timmermans,

Bedankt voor uw review aan Fijn! En goed te horen dat u tevreden bent.

Wat betreft het risico van de kleur, u kunt bij twijfel altijd kleurstalen bestellen van de meeste uni kleuren. Zodat u deze thuis eerst kunt beoordelen en tevens de stof voelen. https://www.fijn.nl/hoeslakens/uitgelicht/kleurstalen?___store=fijn_nl

Wat betreft het plastic, deze is nodig om het pakketje in goede staat te vervoeren. We kiezen hierbij overigens voor leveranciers die een duurzaam beleid voeren aangaande het gebruik van plastic. Hier kunt u daarover lezen. https://www.storopack.com/sustainability/environmental-policy/

met vriendelijke groet

Fijn

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin