Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daa... Näytä lisää
Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Fijn
Yrityksen kirjoittama
Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.
Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.
Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.
Echt fijn:
Lovensekanaaldijk 47-13, 5013 BJ, Tilburg, Hollanti
- 013-5456767
- info@fijn.nl
- fijn.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prachtig bedlinnen, super kwaliteit
Prachtig bedlinnen, echt mooie kwaliteit! En helemaal fijn dat het op maat gemaakt kan worden en als je twijfelt gewoon even bellen, ze helpen je goed verder bij de vriendelijke klantenservice 👍🏻😉
Snelle levering van kwaliteitspullen
Snelle levering van kwaliteitspullen. De hoezen zijn superzacht en kleurvast.
Een paar weken geleden was ik op zoek…
Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het bestelproces is eenvoudig. De service was uitstekend, want ik had perongeluk de verkeerde maten opgegeven. Al met al wat het hoeslaken snel in huis. Ik ga zeker mijn dekbedovertrekken hier ook bestellen!
Fijn: duurzaam? Nee
Meerder beddengoed gekocht bij Fijn. Voelt heerlijk aan, kwaliteit 400 nogwat. Maar de lakens en slopen waren binnen 2 jaar kapot. Gat in hoeslaken, van gewoon laken is er een scheur langs de rand ontstaan en nu net weer een scheur in kussensloop...
Gaat lekker zo.
Eerder klacht ingediend over onderlaken, maar dat was een "de slager keurt zijn eigen vlees verhaal'. Die moeite ga ik nu niet meer nemen.
Net de kasten van mijn moeder opgeruimd. Liggen lakens die al heeel lang gebruikt worden... zeker 10 jaar. En die waren lang niet zo duur.
Mooi kwaliteit
Levering had wat voeten in aarde. Het heeft even geduurd maar ik had hem eindelijk. Hoeslaken zag er mooi uit. Kwaliteit straalde ervanaf. Alleen de kleur kwam niet overeen met mijn dekbedovertrek helaas.
Zelden zo'n fantastische service ondervonden
Wij zijn al vele jaren klant bij Fijn.nl.
We hadden wat slijtage problemen met de laatst bestelde hoeslakens. Dat vonden we vreemd want we hebben ook nog dezelfde hoeslakens van Fijn die na meer dan 10 jaar nog in nieuwstaat verkeren.
Na het opsturen van foto's van het probleem krijgen we nu GRATIS 2 nieuwe hoeslakens aangeboden! Dat is nu eens perfecte service! Het spreekt voor zich dat we vaste klant blijven bij Fijn.nl
Dommelin 300TC
Ik heb nu al diverse malen Dommelin Satijn 300TC producten besteld bij Fijn.nl. Ze zijn fantastisch, zo zacht, ik kan het iedereen aanbevelen.
Laatst nog wat topperhoeslakens…
Laatst nog wat topperhoeslakens besteld. Ik twijfelde wat over de maat en het wassen van de hoeslakens. Goeie uitleg gekregen. Ook nog even terug gekoppeld. Nogmaals bedankt.
Reeds jaren zijn we een zeer tevreden…
Reeds jaren zijn we een zeer tevreden klant bij Fijn. Daar vinden we de meest elegante collectie in een uiterst comfortabele kwaliteit terug. Het is altijd fijn, om een bestelling te plaatsen. Veel dank aan het team voor eventueel bijkomende raad.
Helemaal prima
Keurige winkel: mooie producten, goeie updates per e-mail, bestelling werd ruim binnen de opgegeven levertijd geleverd. Als ik weer eens wat nodig heb, kom ik hier zeker terug.
Ik vind Fijn zeer slecht in het oplossen van klachten
Ik vind Fijn zeer slecht in het oplossen van klachten. Dekbedovertrek en lakens gekocht vanpercal. Het lijkt wel karton en het was 260 euro. Twee keer gemaild en de enige reactie: twee keer wasssen. Dat hebben we inmiddels al 5 keer gedaan en het is nog karton. Ik koop hier nooit meer
A. Van der Steen
Vandaag toch maar even per mail gereageerd n.a.v. de reactie van Fijn:
Beste Arno,
Ik voel me toch geroepen om nog even te reageren op jouw reactie op trust over mijn klacht, waarin je voor het gemak jouw eerste reactie op mijn mail maar even achterwege laat. Jouw advies was om het een paar keer te wassen. Vervolgens gaf ik inderdaad aan, nadat ik had aangegeven dat we hem al een paar keer gewassen hebben, dat ik het een behoorlijk standaard reactie van jou was en dat wat mij betreft de zaak klaar was.
Ik ben zelf 25 jaar werkzaam geweest binnen de Retail waarvan 10 jaar in de Directie van een zeer groot internationaal Retail bedrijf en ik leerde mijn medewerkers om op elke klacht als volgt te reageren:
“wat vervelend voor u dat het product niet naar wens is, hoe denkt u dat we dat het beste kunnen oplossen ? “
Dat komt toch wat anders over dan mij een was advies te geven, wat erg belerend overkomt, net zoals jouw reactie op trust. Mijn keuze om niet meer bij jullie te kopen is gelukkig een wijs besluit geweest, want dat jullie er zelf als beste uitkomen is blijkbaar belangrijker dan een eerste goede indruk op de klant te maken.
Ik had dit verder willen laten rusten, maar nu vraag je erom dat ik deze tekst toch maar weer op trust plaats; wellicht leer je een basis Retail regel. Los een klacht direct op , want elke klacht leidt uiteindelijk tot 20 negatieve verhalen

Vastaus yritykseltä Fijn
Nieuw dekbedovertrek gekregen na fabrieksfout.
Mijn eerst gekochte wit linnen dekbedovertrek bleek een mis-productie van de fabriek te zijn geweest. Ik kreeg er snel gaten in. Na ruim 3 jaar kaartte ik dit aan bij Fijn ( niet eerder aan die optie gedacht) en direct werd het artikel terug genomen en kreeg ik een geheel nieuwe teruggestuurd. Kijk, dat is nog eens service! Erg blij mee!
Binnenkort weer bestellen!!
Al enige tijd geleden dat ik hier iets heb besteld. Goede communicatie, je wordt goed geholpen telefonisch en alle vragen worden naar wens beantwoord. Mooie kwaliteit die geleverd wordt. Erg tevreden en ik ga binnenkort weer bestellen! Dankje wel voor de service
Fijn winkel
Ik heb nu 2 keer dekbed overtrekken besteld bij Fijn. De. Ast dat ik nodig heb is niet standard en Fijn heeft het wel. Kwaliteit is heel goed, geen probleem met bestellen en op tijd geleverd. Als je vragen hebben kan je altijd bellen en dat vind ik fijn.
Beddengoed van Dommelin voelt heerlijk…prima
Beddengoed van Dommelin voelt heerlijk aan.goed advies gekregen na tel. contact met medewerker van Fijn
Deskundig en uniek in hun assortiment
Deskundig en uniek in hun assortiment. Zal hier in de toekomst zeker nog meer producten bestellen.
30 werkdagen wachten, wist ik niet
De levertijd is blijkbaar 30 werkdagen. Tijdens het bestellen was dit helemaal niet duidelijk want ik had net besteld omdat het leek alsof het hier binnen enkele dagen zijn. Dit wordt dus 6 weken wachten op een paar kussensloopjes. Dit is niet meer van deze tijd.

Vastaus yritykseltä Fijn
Goede kwaliteit, ok prijs, levertijd zoals beloofd
Ben erg tevreden met het materiaal wat door Fijn geleverd wordt. Het is van goede kwaliteit en je betaalt wellicht iets meer als bij goedkopere winkels maar je kunt het verschil ook echt voelen en zien. Ze leveren ook keurig binnen de gestelde tijd. Omdat mijn bed een aparte maat heeft waren er niet veel passende hoeslakens maar de maat die ik zocht was er gewoon.
Ik heb 1 ster gegeven niet vanwege dat…
Ik heb 1 ster gegeven niet vanwege dat ik niet tevreden ben maar omdat het inmiddels jaren geleden is dat ik bij Fijn iets gekocht heb.
Dus ietwat te laat om een review te geven!!!!!!

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Accuraat en snel geleverd. Aanrader dus!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.