Topzaak! Nette, overzichtelijke winkel met een goed assortiment. Het personeel is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee en levert uitstekende service. Zeker een aanrader voor iedere vechtsporter!... Näytä lisää
Super goed geholpen .. onze eerste keer hier en goed geïnformeerd over alle soorten handschoenen 👊🏻 ook netjes om Te vragen welk budget we ongeveer we wilden uitgeven . Zeker voor herhaling als... Näytä lisää
Vaste klant, koop er zowel online als fysiek in de winkel. Eigenaar en medewerkers veel verstand hebben van hun producten. Nemen tijd om je te helpen, oprechte advies i.p.v. verkooppraatjes, ruilen va... Näytä lisää
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling van bandages. De verkeerde maat was geleverd. Dat hebben ze super opgelost door binnen no time nieuwe te versturen. Top klantenservice. Ik zou ze absoluut a... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De vechtsportwinkel voor de beste en goedkoopste kickbox spullen en andere vechtsport artikelen in Capelle aan den IJssel. Dé Bokshandschoenen Specialist van Nederland
Fascinatio Boulevard 1164, 2909 VA, Capelle aan den IJssel, Hollanti
- fight2win.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Mooie spullen en goed geholpen.
Mooie spullen en goed geholpen.
Vriendelijk personnel.
Personeel is heel ervaren dus weet…
Personeel is heel ervaren dus weet precies wat je nodig hebt maar laat je wel zelf nog de keuze maken. Assortiment is ook heel ruim dus je hebt alle keus
Top service
Altijd goed geholpen, heeft heel veel kennis over z’n producten en ook veel exclusieve spullen in de winkel
Super zaak
Goed geholpen, goed advies. Groot assortiment kortom super zaak een echte aanrader
Super geholpen in de winkel
Super geholpen in de winkel. Uitgebreid advies ontvangen over welke producten het beste bij mijn situatie passen.
Fijne service!
Fijne, behulpzame serivce bij fight2win gekregen. Ik kom hier zeker ooit nog terug voor meer!
Netjes en vriendelijk geholpen
Netjes en vriendelijk geholpen, altijd fijn hier kwalitatieve producten te kopen!
Top !!
Last minute voor sluitingstijd nog erg goed geholpen, met alles op voorraad!!
Top advies super handschoenen
Top advies super handschoenen
Hartelijke ontvangst en vakkundig advies
Hartelijke ontvangst, goed advies en snel geholpen. Fijn zo’n winkel!
De klantvriendelijkheid en veel…
De klantvriendelijkheid en veel aandacht!
En een hoop mooie spullen!
Zoals altijd topservice
Zoals altijd topservice. Ik kom hier regelmatig voor nieuwe kickboks benodigdheden. Kwaliteit is uitstekend. En altijd eerlijke advies. Top!
Fijn bedrijf met een groot assortiment…
Fijn bedrijf met een groot assortiment aan Topmerken. Service perfect ik kom er graag terug!
Ps hun eigen merk Xpert kan ik echt aanbevelen topkwaliteit bokshandschoenen
Goeie box winkel
Goeie winkel en ze helpen je heel goed ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan.
Rival
Zakupy udane. Bardzo duży wybór wysokiej jakości sprzętu.Właściciel z bardzo profesjonalnym podejściem i bardzo miły Polecam
Fijne snelle en vriendelijke levering !!
Super goede ervaring!
Super goede ervaring met de eigenaar in de winkel! Hele goede hulp en advies gehad!
Zeker een aanrader
Zeer vriendelijk
Vandaag ben ik langs geweest in deze winkel en ik ben ontzettend goed geholpen. De verkoper nam echt de tijd om me te woord te staan en ik heb een leuk praatje met hem kunnen maken. Het viel me op hoeveel aandacht er is voor de klant je voelt je hier geen nummer, maar echt welkom. Ook kreeg ik duidelijke en eerlijke informatie over de producten, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Een hele fijne winkelervaring, ik kom zeker terug!